Ψυχολογικό τεστ: Διαλεξε Πόρτα, διάλεξε Ζωή

  • Post category:ΤΕΣΤ
  • Post comments:0 Comments
Ψυχολογικό τεστ: Διαλεξε Πόρτα, διάλεξε Ζωή

Ψυχολογικό τεστ: Διαλεξε Πόρτα, διάλεξε Ζωή

 

Οι πόρτες κρύβουν πάντα πολλούς και ισχυρούς συμβολισμούς.

Αυτό αξιοποίησε ένα ψυχολογικό τεστ στο διαδίκτυο που ισχυρίζεται πως ανάλογα με το ποια πόρτα επιλέγει κάποιος από μια σειρά φωτογραφιών πως αποκαλύπτεται όχι μόνο ο χαρακτήρας αλλά και μέλλον του.

 

Ψυχολογικό τεστ

Ψυχολογικό τεστ: Διαλεξε Πόρτα, διάλεξε Ζωή

Πόρτα 1

Το απλό δεν είναι βαρετό είναι αυθεντικό. Έχετε αυτοπεποίθηση , γνωρίζετε ποιοι είστε και τι κάνετε και τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ‘Όλα αυτά είναι πράγματα που κάποιοι χρειάζονται χρόνια για να τα αποκτήσουν. Σας αρέσει να απολαμβάνετε ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον.

 

Ποια πόρτα πιστεύεις ότι οδηγεί στην αληθινή ευτυχία? Η απάντηση σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

 

Εάν οι φίλοι σας θέλουν την παρέα σας γνωρίζουν ότι για να το καταφέρουν πρέπει αν προσαρμοστούν στους δικούς σας ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε μια στο τόσο να βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας.

 

Πόρτα 2

Με σκληρή δουλειά έρχεται η ευημερία. Μόνο αν ανεβείτε τα σκαλιά με ιδρώτα και θυσίες τότε μόνο θα απολαύσετε αργότερα την ανταμοιβή σας. Ένα βήμα τη φορά. Δεν φοβάστε να διανύσετε την απόσταση και διψάτε για την κάθε ευκαιρία που σας δίνετε.

 

Πόρτα 3

Η τόλμη είναι σπουδαία εφόσον κανείς γνωρίζει πότε είναι σοφό να κάνει πίσω. Να είστε τολμηροί αλλά και πρόθυμοι να σταματήσετε και να αναγνωρίσετε τα προειδοποιητικά σημάδια.

Ο πυροσβεστικός κρουνός αντιπροσωπεύει τον κίνδυνο αλλά μπορεί αυτό που βρίσκεται πίσω από την πόρτα να ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο. Μάθετε να επιβραδύνετε τους ρυθμούς και να σκέφτεστε με τη λογική.

  Σε Ποια Πόρτα Φοβάστε να Μπείτε; Θα εντυπωσιαστείτε με την ακρίβεια των αποτελεσμάτων!

 

Πόρτα 4

Μπες στη μάχη με στιλ από το Game of Thrones. Προσπαθείτε με μεγάλο αγώνα να αναρριχηθείτε στην ιεραρχία της εταιρείας που εργάζεστε, δουλεύετε σκληρά και σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν.

Το κόκκινο είναι ένα ισχυρό χρώμα που συμβολίζει τη δύναμη και την αντοχή. Το σίδερο στην πόρτα αντιπροσωπεύει το θάρρος που πρέπει να έχει κανείς για να προχωρήσει προς τα εμπρός.

 

Πόρτα 5

Η πόρτα αυτή συμβολίζει την ηρεμία την οποία ζητάτε στην ζωή. Έχετε ανάγκη η οικογένειά σας και οι φίλοι σας να σας βοηθήσουν να βρείτε άνεση και ασφάλεια. Το ίδιο ακριβώς ζητάτε από την εργασία σας αλλά και από την προσωπική σας ζωή.

 

Πόρτα 6

Ο καθένας μπορεί κάποια στιγμή στην ζωή του να νοιώσει καταβεβλημένος . Κρατήστε αυτό στη σκέψη σας ότι είστε έτοιμοι να αφήσετε τις σκοτεινές εποχές πίσω σας και ότι είστε έτοιμοι να κινηθείτε σε ένα λαμπρό μέλλον. Να είστε περήφανοι για ότι έχετε ζήσει και να γνωρίζετε ότι τα καλύτερα έρχονται δεν έχουν ήδη έρθει.

 

Πόρτα 7

Είστε τολμηροί. Σας αρέσει να μην γνωρίζετε το επόμενο βήμα και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Ξέρετε πως να έχετε πάντα ανοικτό το μυαλό σας και να αποδέχεστε τις αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή σας. Αγαπάτε και τρέφεστε από τις νέες προκλήσεις.

 

Διάλεξε το Κέλτικο σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και δες τι κρύβει για σένα!

 

Πόρτα 8

Η περιέργεια σας θεωρείται αρετή. Έχετε ικανότητα να μην συγχέετε την περιέργεια με την απερισκεψία. Δεν είναι κακό να παίρνετε ρίσκα αρκεί να ξέρετε πότε πρέπει να πατήσετε φρένο. Αν έχετε μια τρελή ιδέα στο μυαλό σας απλά προχωρήστε και πραγματοποιείστε την.

  Άμα μπορείς και βλέπεις 9 πρόσωπα σε αυτήν τη φωτογραφία,τότε το μυαλό σου είναι πραγματικά υπέροχο!!

 

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση