Τι σημαίνει αν σας «επισκεφτεί» στον ύπνο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή

Τι σημαίνει αν σας «επισκεφτεί» στον ύπνο

Τι σημαίνει αν σας «επισκεφτεί» στον ύπνο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή

 

Τα όνειρα ενδιαφέρουν τους ανθρώπους.

Πόσο μάλλον όταν τους επισκέπτονται στον ύπνο τους, αγαπημένα πρόσωπα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή, η επίσκεψή τους στον ύπνο σας;

 

Η επιστήμη δεν μπορεί να πει πολλά. Τα όνειρα είναι τρόπος επεξεργασίας συναισθημάτων. Οι έρευνες δείχνουν πως τα όνειρα διαρκούν δύο ώρες κάθε βράδυ. Σύμφωνα με τα μέντιουμ, τα όνειρα χωρίζονται σε εκείνα με αίσθημα χαλάρωσης και σε εκείνα με αίσθημα φόβου.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσπαθούν να σας στείλουν ένα μήνυμα. Πιθανότατα, να θέλουν να πουν πως είναι καλά εκεί, που βρίσκονται.

Μερικές φορές, θέλουν να σας πουν πως είναι ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις που έχετε πάρει, μετά το θάνατό τους. Μπορεί επίσης να θέλουν να σας υπενθυμίσουν πως σας αγαπούν.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να υπάρχουν και τρομακτικά όνειρα. Συνήθως, αυτά τα όνειρα θέλουν να σας προειδοποιήσουν. Αν δεν σας επισκέπτονται, δεν πάει να πει πως δεν σας αγαπούν.

Σε περίπτωση που θέλετε να σας επισκεφθεί κάποιο άτομο, μπορείτε να το ζητήσετε, πριν κοιμηθείτε ή να βάλετε κάτι δικό τους κάτω από το μαξιλάρι σας (σ.σ. π.χ. μια φωτογραφία).

Σε κάθε περίπτωση, τα όνειρα δεν πρέπει να σας τρομάζουν. Ένα αγαπημένο πρόσωπο σας επισκέπτεται για να σας δείξει ότι σας αγαπά. Αυτές είναι οι χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να συγκρατήσετε. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Τι σημαίνει αν σας «επισκεφτεί» στον ύπνο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή

enimerotiko.gr

  Ναταλία Δραγούμη: Είναι 49 ετών, έχει κορμί 20άρας και μας λέει τα 3 μυστικά της

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *