Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο | Βίντεο + Φωτογραφίες

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο

 

Με την παρουσία πλήθους κάτοικων και επισκεπτών της πόλης, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Παραμυθιά, η εκδήλωση για το μελομακάρονο γίγας 5 μέτρων για γκίνες.

 

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν το πατροπαράδοτο ελληνικό εορταστικό γλύκισμα, με την εκδήλωση να την παρουσιάζει η ΕΡΤ στις εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

 

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης ανέφερε:

“Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Βούληση μας ειναι να προσδώσουμε σε αυτή την περίοδο έναν ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα, με την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων και συλλογών και φυσικά με τους εθελοντές μας.

Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε  και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών εκδηλώσεων.

Στο επικεντρο των εκδηλώσεων δεν θα μπορούσαν να είναι τιποτα άλλο εκτος απο τα παιδιά μας στα οποία οφείλουμε να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να απολαύσουν ξέγνοιαστες και όμορφες γιορτές, σε μιά δύσκολη περίοδο για ολη την χώρα.

Να προσφέρουμε στιγμές χαράς και ελπίδας, για ένα μέλλον πιο ξεγνιαστο και πιο αθώο, όπως το ζουν με την αθωότητα τους τα ίδια τα παιδιά μας.

Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να κινητοποιησουμε όλες τις δομές του Δήμου, και οσον το δυνατον περισσοτερες επιχειρήσεις του τόπου μας, οι οποιες ανταποκριθηκαν με προθυμία στο κάλεσμά μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με προσφορές τους καλύπτοντας έτσι ένα μέρος του κόστους.

Έτσι χάρη στον εθελοντισμό και τη διάθεση προσφοράς και χωρίς ουσιαστική επιβάρυνση του Δήμου, η Παραμυθιά και ο Δήμος Σουλίου, έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και υποδεχονται την γέννηση του θεανθρώπου και την νέα χρονια.

  Καλά Χριστούγεννα.gif

Απο εδώ απο την Παραμυθιά, εκ μέρους ολων των δημοτών, σας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και με περισσότερη κατανόηση προς τον συνάνθρωπο μας.
Χρόνια πολλά”

 

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο | Βίντεο + Φωτογραφίες

 

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο

 

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο

 

 

Γεύτηκαν το 5μετρο μελομακάρονο

 

paramythia-online.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *