Γυναίκα έχασε σχεδόν τα μισά κιλά της για να καταφέρει να κάνει παιδιά!

Γυναίκα έχασε σχεδόν τα μισά κιλά της

 

Το περιττό σωματικό βάρος δεν είναι απλά ένα πρόβλημα αισθητικής φύσεως, που αλλάζει την εικόνα του σώματος μας.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία μας μειώνοντας την αυτοπεποίθηση μας, αλλά πολύ χειρότερα με την πάροδο των χρόνων το περιττό σωματικό βάρος μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ορισμένων σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι γεγονός ότι παίζει σημαντικό ρόλο και στο αναπαραγωγικό μας σύστημα και τη γονιμότητά μας, μια κατάσταση που επιβεβαιώνεται και από τους γιατρούς και παράδειγμα αυτής αποτελεί μια 30χρονη από την Αυστραλία.

Ο λόγος για την Ρεμπέκα Λι, η οποία κάποτε ζύγιζε 115 κιλά, αλλά αποφάσισε να απαλλαγεί από το 1/3 από αυτά, όταν οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα ως προς τη δημιουργία οικογένειας, μιας και το βάρος της συνέθλιβε τα όργανά της.

Τα λόγια των γιατρών αποτέλεσαν την αφορμή.

Η Λι αντιμετώπισε το μεγαλύτερο πρόβλημα της μειωμένης αυτοπεποίθησης της, που δεν ήταν άλλο από το βάρος της, έχασε περίπου 35 κιλά και δείχνει πιο λαμπερή και υγιής από ποτέ.

 

Γυναίκα έχασε σχεδόν τα μισά κιλά της για να καταφέρει να κάνει παιδιά!

 

Ρεμπέκα Λι

 

Η γυναίκα παραδέχεται, πως η σημαντικότερη αλλαγή που έκανε στη διατροφή της ήταν να σταματήσει να καταναλώνει πίτσα.

 

«Ημουν υπέρβαρη και αντιαισθητική όταν ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την απώλεια βάρους. Καθόμουν στο σπίτι και έτρωγα ανθυγιεινά σνακ 24 ώρες τη μέρα, όλη την εβδομάδα.

Μια από τις μεγαλύτερες μου ατασθαλίες ήταν η πίτσα. Κατανάλωνα μια μεγάλη μόνη μου καθημερινά.

  Όσοι έρχονται στη ζωή μας, έρχονται για κάποιο λόγο

Ομως μετά το «καμπανάκι» των γιατρών, αποφάσισα ότι έπρεπε να σταματήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω στη σκέψη του να είμαι παχύσαρκη για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Ετσι σταμάτησα να παίρνω takeaway και να τρώω πίτσα και τώρα έχω μια υγιή σιλουέτα.

Είμαι τόσο περήφανη για ότι έχω καταφέρει και ανυπομονώ να βρω τον έρωτα.»

 

Γυναίκα έχασε σχεδόν τα μισά κιλά της για να καταφέρει να κάνει παιδιά!

 

Πριν από την προσπάθεια απώλειας κιλών, οι διατροφικές συνήθειες της Λι περιελάμβαναν :

δύο bacon & egg rolls από τα McDonald’s και milkshake σοκολάτας για πρωινό, ένα μεγάλο Big Mac meal από την ίδια εταιρεία με Coke για μεσημεριανό και μια μεγάλη πίτσα από την εταιρεία Domino’s για βραδινό.

Σήμερα, η γυναίκα αυτή καταναλώνει δημητριακά με γάλα με χαμηλά λιπαρά για πρωινό, σαλάτα ή wrap κοτόπουλου για μεσημεριανό και κοτόπουλο στο γκριλ και λαχανικά για βραδινό (χωρίς αναψυκτικό αλλά μόνο νερό).

 

Οσο για τη γυμναστική που έκανε για να ενισχύσει την προσπάθεια της;

Αυτή στηρίχθηκε σε ένα συνδυασμό cardio ασκήσεων και ασκήσεων αντοχής, με τη χρήση κυρίως του διαδρόμου και των μηχανημάτων με βάρη, που τη βοήθησαν να τονώσει τη σιλουέτα της, να «χτίσει» μύες και να ενισχύσει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό της.

 

Γυναίκα έχασε σχεδόν τα μισά κιλά της

 

Εχοντας σχολιαστεί αρνητικά δημοσίως για το βάρος της από αγνώστους, η Λι πήρε τη γενναία απόφαση να προβάλει δημόσια το ταξίδι προς τη μείωση του βάρους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έκανε και μια αισθητική επέμβαση στο στήθος για να βελτιώσει την εικόνα του.

 

bovary.gr

%d