5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

Κάθε συμβουλή από το ένα αφτί τους μπαίνει κι από το άλλο τους βγαίνει!

Δεν ακούν τίποτα, δε δέχονται καμία παρέμβαση ή παραίνεση.

 

Προτιμούν να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό κι ας κοπανήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο, παρά να ακολουθήσουν τη γνώμη κάποιου άλλου.

Μη σου πούμε κιόλας ότι όσο τους τη λες, τόσο θα κάνουν τα αντίθετα. Έτσι, για να σε πικάρουν.

Ποια είναι; 

5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν κάποιος παρεμβαίνει στη ζωή του, τον συμβουλεύει ή του λέει να μην πάρει κάποιο ρίσκο, το μόνο που καταφέρνει είναι να τον… ερεθίζει για να κάνει τα αντίθετα.

Αν είναι λάθος μια απόφαση ή ενέργειά του, θα μάθει από την αρνητική εμπειρία και δε θα την επαναλάβει. Με τον εαυτό του θα τα βάλει έτσι κι αλλιώς και το ότι πάει γυρεύοντας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μιλάμε για πείσμα, μουλάρωμα και ξεροκεφαλιά, τότε όλοι έχουμε τον Ταύρο στο μυαλό μας. Δικαίως ή αδίκως ξέρει τι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν και φυσικά οτιδήποτε του πεις, το αγνοεί επιδεικτικά.

 

Το πιο ευαίσθητο και το πιο αναίσθητο ζώδιο!

 

Άλλωστε, πριν κάνει το οτιδήποτε, το έχει βασανίσει αρκετά μέσα του, δεν θα λειτουργήσει αυθόρμητα και παρορμητικά. Τσάμπα σάλιο και χρόνο θα χαλάσεις…

 

ΛΕΩΝ

Και ποιος είπαμε ότι είσαι εσύ για να πεις σε έναν Λέοντα τι να κάνει ή να μην κάνει; Τι είναι λάθος και τι πρέπει; Ακριβώς αυτή είναι και η αντίδρασή του, όταν πας να τον συμβουλεύσεις ή να τον φρενάρεις, άλλωστε έχει γεννηθεί για να γίνει, όχι να παίρνει εντολές.

  Τα 3 ζώδια που επωφελούνται περισσότερο από την Πανσέληνο του Ιουλίου

Άφησε που πιστεύει απόλυτα ότι αυτός είναι σωστός κι αν πέσει έξω, στην τελική, θα αναλάβει την ευθύνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρήκες τώρα τον Υδροχόο να προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις ή να τον συμβουλεύσεις, που ακόμα και αν συμφωνούσε μαζί σου, στο τέλος, θα σου πήγαινε κόντρα για να διαφοροποιηθεί ή να προκαλέσει.

Αν θέλεις να σε ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψη του τα λόγια σου, πες του τα και μετά αδιαφόρησε ή πρόλαβέ τον… Συμβούλεψέ τον το αντίθετο από αυτό που θέλεις, για να το κάνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κακό με τον Δίδυμο είναι ότι τα ξέρει όλα, οπότε ό,τι και να του πεις, είσαι θόρυβος στα αφτιά του.

Δεν δέχεται αντίθετη άποψη, συμβουλή ή γνώμη και όχι μόνο θα επιμείνει μέχρι τέλους στη δική του, αλλά θα σου την πει κιόλας με τον πιο άσχημο τρόπο που παρεμβαίνεις στη ζωή του.

 

astrology.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *