10 κακές συνήθειες που απορροφούν την ενέργειά σας και πώς να τις σταματήσετε

10 κακές συνήθειες που απορροφούν την ενέργειά σας

Αισθάνεστε συνεχώς εξαντλημένοι και φθαρμένοι χωρίς να καταλαβαίνετε το γιατί; 

Ο λόγος είναι ότι έχετε την τάση να διατηρείτε τις συνήθειες που απορροφούν την ενέργειά σας και δεν ξέρετε πώς να τις αποφύγετε. Η λύση είναι πολύ εύκολη και χρειάζεστε μόνο θέληση για να το κάνετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρακάτω θα μάθετε ποια 10 πράγματα κλέβουν την ενέργειά σας και τις λύσεις για το καθένα από αυτά, που προτείνονται από τον Δαλάι Λάμα.

#1 Κρατήστε τις υποσχέσεις σας

Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Σε μια προσπάθεια να είστε καλοί, ίσως καταλήξετε να χαλάσετε το όνομά σας. Αν δώσετε μια υπόσχεση, να την υλοποιήσετε.

#2 Μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους

Πολλές φορές, θέλοντας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, καταλήγουμε να λαμβάνουμε αρνητική ενέργεια και παράπονα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να περιβάλλεται από θετικούς ανθρώπους και αποφύγετε τους τοξικούς.

#3 Πληρώστε τους λογαριασμούς σας έγκαιρα

«Να μην χρωστάω τίποτα σε κανέναν» πρέπει να γίνει το σύνθημα στη ζωή σας. Να ξεπληρώνετε πάντοτε τα χρέη στην ώρα τους. Αντιμετωπίστε τους άλλους με τον τρόπο που θέλετε να σας αντιμετωπίσουν.

#4 Μάθετε να συγχωρείτε

Αν επιλέξουμε να ζήσουμε χωρίς να συγχωρούμε, επιλέγουμε να υποφέρουμε. Αντί να δηλητηριάζετε τον εαυτό σας με μίσος, επιλέξτε να συγχωρέσετε και να προχωρήσετε έστω και αν κάποιος δεν αξίζει τη συγχώρεση.

Κάντε το για να δώσετε ειρήνη στον εαυτό σας. Θα αισθανθείτε να φεύγει ένα βάρος από πάνω σας.

#5 Εστιάστε σε ότι σας αρέσει

Μερικές φορές πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν απολαμβάνουμε. Όταν είναι δυνατόν, αναθέστε σε άλλους τα καθήκοντα που δεν σας αρέσουν και επικεντρωθείτε σε αυτό με το οποίο παθιάζεστε.

  16 άνθρωποι που αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

#6 Χρόνος για κάθε σκοπό

Υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστείτε και χρόνος για να δράσετε. Και οι δύο είναι εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι στη ζωή. Μην το ξεχάσετε.

#7 Μην επιλέξετε την ακαταστασία αλλά την ανανέωση

Αν θέλετε να προχωρά η ζωή σας, μην μένετε προσκολλημένοι. Ξεκινήστε αλλάζοντας την κρεβατοκάμαρα ή αναδημιουργώντας την ντουλάπα σας.

Το σπίτι είναι η αντανάκλαση της ενέργειάς σας και η ακαταστασία εμποδίζει τη φυσική ροή. Αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας, ξεκινήστε από την ακαταστασία του χώρου σας.

#8 Αντιμετωπίστε τις αντιξοότητες

Μην κρύβεστε από τις αντιπαραθέσεις. Αν κάτι σας ενοχλεί, εκφραστείτε και διώξτε το από τη ζωή σας. Μην περιμένετε να πέσει η λύση από τον ουρανό. Συχνά, είναι εδώ και απλά πρέπει να κοιτάξετε τριγύρω.

#9 Φροντίστε την υγεία σας

Ακόμη και τα πιο λαμπρά μυαλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς υγεία. Οι άνθρωποι που φροντίζουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική ανάγκη για υγεία είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι. Ξοδέψτε αρκετό χρόνο στη φροντίδα του σώματός σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#10 Αφήστε τη ζωή σας να κυλίσει

Είστε ένα μέρος των πάντων, και τα πάντα είναι μέρος σας. Σταματήστε να παλεύετε με τη ζωή, δεχτείτε την και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη ροή της. Απλά να θυμάστε ότι είστε αυτός που κατευθύνει το σκάφος.

destora.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *