14 Φεβρουαρίου: Κι όμως, το κάθε ζώδιο θα περάσει τελείως διαφορετικά την ημέρα του έρωτα!

το κάθε ζώδιο θα περάσει τελείως διαφορετικά την ημέρα του έρωτα

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος αποκλειστικά στους ερωτευμένους, με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να αποτελεί το highlight των ημερών. 

Ωστόσο, δεν γιορτάζουν όλοι την ημέρα του έρωτα με τον ίδιο τρόπο. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος να περάσεις τη συγκεκριμένη μέρα με το ταίρι σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις και πάρε έμπνευση!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός❤️: 

Μπορεί ο Κριός να είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα ενθουσιώδες, ωστόσο, ανήκει η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου δεν τον συγκινεί. Το πιο πιθανό είναι να… σαμποτάρει τη συγκεκριμένη γιορτή, κάνοντας εσκεμμένα ό,τι πιο ξενέρωτο και μη ρομαντικό μπορεί να σκεφτεί. Έχει και αυτό τη γοητεία του βέβαια!

Ταύρος❤️: 

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που εκτιμά τα υλικά αγαθά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και τρυφερός. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι που θα καθορίσουν τον τρόπο που θα περάσει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου -πιθανότατα με σοκολάτες και πολλές αγκαλιές.

Δίδυμος❤️: 

Ο Δίδυμος δεν θα προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερα φαντασμαγορικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, αν και ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη γιορτή δεν έχει σημασία για εκείνον, σίγουρα θα τολμήσει να κάνει μια μικρή αλλά ιδιαίτερη έκπληξη στο ταίρι του.

Καρκίνος❤️:  

Οι Καρκίνοι έχουν την ανάγκη να νιώθουν προστατευμένοι, για αυτό και την ημέρα των ερωτευμένων σκοπεύουν να την περάσουν με κάποιον που γνωρίζουν πως τους αγαπά πολύ.

Λέων❤️: 

Όπως ακριβώς επιβάλλει η φύση του, έτσι ο Λέων περιμένει ατελείωτη προσοχή και δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για εκείνον, η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί μία ακόμη αφορμή για καλοπέραση και διασκέδαση.

  ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΗΤΗ

Παρθένος❤️: 

Εκ πρώτης όψεως οι Παρθένοι δείχνουν αρκετά ψυχροί, μόλις όμως κάποιος τους πλησιάσει αρκετά, διαπιστώνει πως έχουν μια καρδιά μεγάλη και ζεστή.

Είναι πρακτικοί και λογικοί άνθρωποι, οπότε στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Για όποιον θέλει να τους χαρίσει ένα δώρο, θα πρέπει να το «ντύσει» και με τα κατάλληλα λόγια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ζυγός❤️: 

Ο Ζυγός είναι ένα έντονα κοινωνικό ζώδιο, ρομαντικό και γοητευτικό, που ανυπομονεί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, άσχετα με το αν κανονίζει τα πάντα τελευταία στιγμή. Απολαμβάνει ιδιαίτερα το φλερτ, οπότε μην εκπλαγείς αν μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, αρχίσει να σε «πλημμυρίζει» με κομπλιμέντα.

Σκορπιός❤️: 

Ανεξάρτητος, παθιασμένος, αφοσιωμένος. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Σκορπιού. Για εκείνον η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί την ιδανική αφορμή να εκφράσει στο ταίρι του πως αισθάνεται -αν βέβαια δεν επιλέξει να περάσει την 14η Φεβρουαρίου απομονωμένος στο προσωπικό του «καταφύγιο», δηλαδή το σπίτι του.

Τοξότης❤️: 

Οι Τοξότες φημίζονται για τη μεγάλη τους καρδιά και την ακόμη μεγαλύτερη φαντασία τους. Δύσκολα θα τους βρεις στο σαλόνι κάποιου σπιτιού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι, θα προτιμήσουν να χαθούν στην αίθουσα ενός κινηματογράφου, με ένα πρόσωπο που αγαπούν πολύ.

Αιγόκερως❤️:  

Αποφασιστικοί και κάπως… συντηρητικοί, χάρη στην οργανωτικότητά τους, οι Αιγόκεροι κατορθώνουν να κάνουν και να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν.

Η απαισιόδοξη φύση τους, ίσως τους παρακινήσει να περάσουν μόνοι τη συγκεκριμένη μέρα, αφού πρώτα στείλουν βέβαια το απαραίτητο μπουκέτο λουλούδιών, ώστε να προλάβουν τα παράπονα.

  Για Σένα ...giortazo.gr

Υδροχόος❤️: 

Αυτό που παρακινεί έναν Υδροχόο να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο, είναι η βαθιά αγάπη που τρέφει για τους ανθρώπους γενικότερα. Πάντα καταφέρνει να σκέφτεται έναν πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάζει στις 14 Φεβρουαρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, τουλάχιστον δημόσια.

Ιχθύς❤️: 

Ο Ιχθύς δεν θέλει να «κολυμπά» μόνος του, οπότε είναι σίγουρο πως θα μοιραστεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με κάποιον, τολμώντας κάτι περιπετειώδες και έξω από τα συνηθισμένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

πηγη

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *