ΖΩΔΙΑ Αξιολογείτε τις φιλίες σας , αλλά οι φίλοι σας αισθάνονται τον ίδιο τρόπο;

ΖΩΔΙΑ Αξιολογείτε τις φιλίες σας

Ο πραγματικός λόγος που οι φίλοι σας σας λατρεύουν σύμφωνα με το ζώδιο σας

Έχετε φίλους από όταν ήσασταν νέοι που έχετε κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, ή γενικά κάνετε φίλους από διάφορες θέσεις εργασίας και τα σχολεία στα οποία έχετε πάει;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα μπορούσατε να έχετε έναν καλό φίλο ή μια ομάδα, ή ίσως εσείς και ο σύντροφός σας μοιράζεστε φίλους και έχετε μόνο φίλους ζευγάρι.

Παρόλο που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κάνετε φίλους ως ενήλικες, δεν είναι αδύνατο και οι φίλοι που κάνετε όταν είστε μεγάλος  τείνουν να είναι ακόμα πιο δεμένοι από αυτούς που κάνατε ως παιδί.

Δεν ξέρετε από πού θα έρθουν οι φίλοι σας ή πόσο καιρό θα είναι στη ζωή σας, μόνο που θα μάθετε κάτι για τον εαυτό σας και τη ζωή σας από αυτούς και ότι θα σας υποστηρίξουν και θα σας αγαπήσουν.

Εδώ θα δείτε γιατί οι φίλοι σας αγαπούν, με βάση το ζώδιο σας.

Κριός

Εάν κάποιος από τους φίλους σας θέλει να κάνει μια εκδρομή πεζοπορίας στο Kauai ή μια βόλτα στο αεροδρόμιο στις 3 π.μ., είστε μέσα. Είστε ενθουσιώδης και έχετε μια μεγάλη στάση για σχεδόν τα πάντα.

Ταύρος

Δεν είστε αλαζονικοί και ενώ έχετε μια ισχυρή αίσθηση της αξίας σας, δεν είστε ενοχλητικοί γι ‘αυτό. Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι έχετε την πλάτη τους και ακόμα και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα και βρώμικα, δεν πηγαίνετε πουθενά. Βοηθάτε τους φίλους σας να αισθάνονται υποστηριγμένοι και εκτιμημένοι.

Δίδυμος

Όταν οι φίλοι σου κάνουν λάθη, δεν τους κρίνεις ούτε τις αστοχίες και τις παραβιάσεις τους. Εξαιρετικά κατανοείτε και ακόμα και όταν οι φίλοι σας έχουν κάνει κάτι εναντίον σας, είστε σε θέση να καταλάβετε, να αποδέχεστε τη συγνώμη τους και να προχωρήσετε με την φιλία άθικτη.

  ΖΩΔΙΑ 5 σημάδια ότι σε ερωτεύτηκε με πολύ χιούμορ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Είσαι υπέροχος να βοηθήσεις τους φίλους σου με τα προβλήματά τους, ειδικά τα ρομαντικά τους.

Είστε πάντα εκεί όταν ένας από τους φίλους σας έχει μια συναισθηματική κρίση και ξέρετε ακριβώς τι να πείτε για να τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Είστε ενθουσιώδης επειδή έχετε περάσει πολλά και μπορείτε να δείτε πράγματα από την οπτική τους.

Λέων

Είσαι η κόλλα για την ομάδα σου. Εάν δεν ήσουν εσύς, οι άνθρωποι θα έχαναν την επαφή και κανείς δεν θα έβλεπε τον άλλον. Διοργανώνετε εκδρομές και ακόμη και βραδιές κοριτσιών μαζί.

Αυτοί είναι οι χειρότεροι ΨΕΥΤΕΣ του ζωδιακού κύκλου!

Φέρνετε τους ανθρώπους μαζί και βεβαιώνεστε ότι όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η φιλία τους – όχι μόνο σε σας, αλλά σε όλους όσους ανήκουν στην ομάδα.

Παρθένος

Όχι μόνο διορθώνετε τα πράγματα και επιλύετε προβλήματα, δεν δημιουργείτε προβλήματα για άλλους ανθρώπους.

Έχουμε όλοι έναν φίλο ή δύο που φαινόταν να ευδοκιμούν σε κρίση και όταν τα πράγματα ήταν ήρεμα αισθάνθηκε σαν να χρειαζόταν να δημιουργήσει κάποιο χάος για να αισθανθεί ζωντανός, αλλά αυτό δεν είσαι εσύ.

Ζυγός

Είστε σε θέση να δείτε πράγματα από την οπτική γωνία άλλων ανθρώπων και είστε σε θέση να δώσετε αμερόληπτες απόψεις.

Μπορείτε να δώσετε τις καλύτερες συμβουλές και οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστεύονται ότι ο σύμβουλος που τους παρέχετε είναι ελεύθερος από τα δικά σας δευτερεύοντα κίνητρα.

Δεν ξεκινάτε τα πράγματα μόνο για να ξεφύγετε από τους ανθρώπους, θέλετε οι φίλοι σας να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι γύρω σας.

  Χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!

Σκορπιός

Οι φίλοι σας λατρεύουν για την ειλικρίνειά σας. Δεν μαστίζεις ποτέ όταν μιλάς την αλήθεια αλλά δεν την πασπαλίζεις.

Η ειλικρίνεια σας προέρχεται από έναν τόπο αγάπης και δεν πρέπει ποτέ να είναι κακό ή να προκαλεί πόνο. το λέτε επειδή αυτό το άτομο πρέπει να το ακούσει για χάρη του.

Τοξότης

Οι φίλοι σας σας αγαπούν για πόσο επινοητικοί και έξυπνοι είστε. Έχετε δοκιμάσει πολλά πράγματα και ταξίδεψε σε πολλά μέρη και είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε αυτό που έχετε μάθει .

Είστε σε θέση να βοηθήσετε τους άλλους όταν αισθάνονται κολλημένοι και σαν να μην έχουν καμία ενέργεια να κάνουν. Είστε προνοητικοί και αναλάβετε την πρωτοβουλία όταν αισθανθείτε ότι ένας φίλος σας έχει ανάγκη.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να δείτε το χιούμορ σε μια κατάσταση και μπορεί να χρησιμοποιήσει το χιούμορ σας για να σπάσει την ένταση σε μια δύσκολη κατάσταση.

Υδροχόος

Οι φίλοι σας σας αγαπούν επειδή δεν προσπαθείτε να τις αλλάξετε και τις αποδεχτείτε για ποιους είναι – λανθασμένες, ατελείς και όμορφες.

Δεν υπάρχει καμία προσποίηση με σας και εσείς το προτιμάτε όταν άλλοι άνθρωποι είναι οι πραγματικοί εαυτοί τους, αντί να προσποιούνται ότι είναι κάποιος πιο κοινωνικά αποδεκτός.

Ιχθύς

Οι φίλοι σας αγαπάνε επειδή τους κάνατε να αισθάνονται εκτιμημένοι και αγαπημένοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα κάνετε οτιδήποτε για να τους βοηθήσετε να είναι ευτυχείς και να τους ενθαρρύνετε να έρθετε σε επαφή με τη φαντασία τους και τους δημιουργικούς εαυτούς τους.

Απολαμβάνετε την εισαγωγή των φίλων σας σε διάφορα είδη τέχνης και μουσικής. Η δημιουργικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλίας για σας.

  Η Παναγία των Ελλήνων: «Αυτός ο λαός θ’ αντέξει γιατί αγαπάει την Παναγία»

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *