Ζώδια Και Σχέσεις | Τα Σημάδια Του Τέλους Μίας Σχέσης

Ζώδια Και Σχέσεις | Τα Σημάδια Του Τέλους Μίας Σχέσης

Τα σημάδια του χωρισμού και τα ζώδια

Το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει σε μία σχέση, αλλά και η δύναμη της συνήθειας, δεν σου επιτρέπουν πολλές φορές να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και να δεις κατάματα την αλήθεια…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτός είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους, για τον οποίο μπορεί να παραμένεις σε μία σχέση που στην ουσία έχει τελειώσει και δεν έχει πλέον τίποτα παραπάνω να σου δώσει!

Ποια είναι όμως τα σημάδια που πρέπει να σε προβληματίσουν, για να σκεφτείς τον χωρισμό; Η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει!

Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε όλες τις ενδείξεις που φανερώνουν ότι πρέπει να πεις το… τελευταίο «αντίο»!

ΚΡΙΟΣ

Η έλλειψη λαχτάρας και ενθουσιασμού από τον Κριό είναι ένα από τα πιο βασικά σημάδια που μπορούν να σου δείξουν ότι κάτι έχει αρχίσει να πηγαίνει στραβά…

Το Κριάρι δεν μπορεί εύκολα να κρυφτεί, ούτε στον εαυτό του αλλά ούτε και στη σχέση του, για το λόγο αυτό, όταν έχει αρχίσει να φτάνει η σχέση στο τέλος της, τότε παύει πλέον να είναι τυπικός και σωστός στην συμπεριφορά του!

Μπορεί να συναντιέστε και να κοιτάζει το ρολόι, περιμένοντας πότε θα περάσει η ώρα για να πάει να δει τους φίλους του.

Άλλες πάλι στιγμές, μπορεί να εξαφανίζεται ή να προτιμά να βγαίνει με τις παρέες του! Αλλά το πιο βασικό σημάδι που φανερώνει ότι έφτασε το τέλος είναι όταν ο Κριός έχει αρχίσει να έχει επιθετική συμπεριφορά…

Αν λοιπόν είναι αντιδραστικός σε όλα, εκνευρίζεται με το παραμικρό και προσπαθεί και αυτός από την πλευρά του να σε βγάζει εκτός εαυτού, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για να βρεθεί λύση… Το τέλος είναι πολύ κοντά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δύσκολα θα παραδεχτεί, τόσο στον εαυτό του όσο και στο ταίρι του, ότι η σχέση έχει βαλτώσει και δεν οδηγεί πουθενά! Είναι ένα από τα ζώδια που λατρεύει την συνήθεια και δεν του αρέσει όταν διαταράσσονται οι σταθερές του!

Αν όμως η σχέση έχει φτάσει σε ένα προβληματικό στάδιο, που δεν υπάρχουν προοπτικές για εξέλιξη, τότε ο Ταύρος έχει συγκεκριμένη στάση και στυλ: Είναι άκεφος, σκεπτικός και δεν μιλά πολύ…

ΖΩΔΙΑ: Και πάλι βρήκα, τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω…

Παύει πλέον να έχει ερωτική επιθυμία για το ταίρι του, σταματά να ζηλεύει και γενικότερα, μπαίνει σε έναν «λήθαργο», που δύσκολα μπορείς να τον ξυπνήσεις.

Σε αυτή τη φάση, ο Ταύρος αρχίζει να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να πάρει μία απόφαση, τότε είναι που και εσύ πρέπει να προβληματιστείς και να σκεφτείς ότι έχει φτάσει το τέλος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα, αυτό δεν είναι μυστικό, αλλά μία κοινή πραγματικότητα που πρέπει από την αρχή να την γνωρίζεις! Ιδιαίτερα αν ο Δίδυμος είναι σε νεαρή ηλικία και δεν έχει προλάβει να αποκτήσει εμπειρίες και να χορτάσει τον έρωτα και τη ζωή, τότε είναι που βαριέται πιο γρήγορα!

  Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ...Λαέρτης ,Λογοθέτης ,Λυκούργος, Λύσανδρος Χρόνια Πολλά!

Όσο συναισθηματικό δέσιμο και να υπάρχει στη σχέση του, ο Δίδυμος αρχίζει να σκέφτεται να τερματίσει τον δεσμό του όταν αισθάνεται ότι δεν έχει κάτι άλλο πει ή κάτι άλλο να μάθει! Τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι η ερωτική σας ιστορία δεν τραβάει άλλο είναι τα εξής:

Ο Δίδυμος γίνεται πολύ κοφτός στα λόγια του, οι συζητήσεις σας περιορίζονται και γίνονται αρκετά τυπικές, σταματά να παίρνει τηλέφωνα ή να στέλνει μηνύματα… κάνει τη ζωή του, χωρίς να σε συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του!

Επειδή ο Δίδυμος δεν θέλει να χάνει επαφή με τα άτομα που είχε σχέση, μπορεί να μην σου πει ευθέως ότι θέλει χωρισμό, αλλά να φέρει τα πράγματα στο σημείο που να σε κάνει να δεις ότι δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να τον κρατήσεις για φίλο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα ζώδια που δυσκολεύεται να χωρίσει, δεν σπάει εύκολα τα δεσμά μίας σχέσης, ακόμα και αν ξέρει καλά ότι το τέλος είναι η μοναδική λύση!

Επειδή δένεται συναισθηματικά με το άτομο που έχει σχέση, δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση του χωρισμού και να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι ο χωρισμός είναι η μόνη λύση!

Ο Καρκίνος που δεν είναι ικανοποιημένος με τη σχέση του και σκέφτεται το χωρισμό, ξεκινά την συνεχόμενη και αδικαιολόγητη γκρίνια… Τίποτα δεν του αρέσει, τα πάντα του φαίνονται στραβά, νιώθει συνεχώς ανασφάλεια και αστάθεια.

Επιπλέον, θα αρχίσει να «χτυπά» στο ταίρι του όλα τα του τα στραβά, θα θυμάται κάθε τι αρνητικό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση του και θα ξεσπά, δίνοντας τεράστια έκταση στο κάθε τι… Όλα αυτά οδηγούν σιγά-σιγά στην τελική απομάκρυνση!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι μόνιμα ερωτευμένος και βιώνει έντονα τη σχέση του, ακόμα και τον χωρισμό του! Όταν αγαπάει έναν άνθρωπο, τότε θα δώσει πολλές ευκαιρίες προκειμένου να αποφύγει τον χωρισμό… Πώς θα καταλάβεις ότι το λιοντάρι οδεύει την σχέση του προς το τέλος της;

Αρχίζει να έχει μούτρα, παύει πλέον να είναι τρυφερό και εκδηλωτικό προς τον σύντροφό του και το ματάκι του αρχίζει να παίζει διαρκώς αριστερά και δεξιά…

Ο Λέοντας δεν μπορεί χωρίς φλερτ και όταν στη σχέση του παύει πλέον να κυριαρχεί ο ερωτισμός, το παιχνίδι και η επιβεβαίωση, αρχίζει να τα ψάχνει όλα αυτά σε κάτι καινούργιο!

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει απιστίες, αλλά όταν θα νιώσει ότι γοητεύεται από ένα άλλο πρόσωπο, τότε είναι που θα καταλάβει ότι έχει φτάσει και το τέλος στη σχέση του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός Παρθένου είναι πάντα ξεκάθαρα. Ξέρει πολύ καλά πού πατά και πού βρίσκεται, με αποτέλεσμα να γνωρίζει πότε μία σχέση οδεύει προς το τέλος της.

  Χρόνια πολλά! ...giortazo.gr

Επιπλέον, θα σου δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, επομένως αν σου πει «Δεν τραβάει άλλο μεταξύ μας, δεν υπάρχει μέλλον», μην νομίζεις ότι σου τα λέει για να σε θορυβήσει, το λέει για να σε βάλει σε τάξη, προκειμένου να αρχίσεις και εσύ να σκέφτεσαι το χωρισμό!

Αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η σχέση σας φτάνει στο τέλος της, τότε αυτός θα φροντίσει με τις πράξεις του να σε κάνει να το καταλάβεις!

Ο Παρθένος που θέλει να λήξει μία σχέση του, παύει πλέον να είναι τυπικός και συνεπής, το ρίχνει στη δουλειά, αφοσιώνεται στην προσωπική του εξέλιξη και δημιουργεί ένα ψηλό τοίχο ανάμεσα σε αυτόν και στο ταίρι του, που δύσκολα μπορεί να γκρεμιστεί!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός είναι μόνιμα μπερδεμένος στα αισθηματικά του και τις περισσότερες φορές δεν ξέρει τι θέλει, αλλά ούτε και τι πρέπει να κάνει! Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι δεν του αρέσει η μοναξιά, γι’ αυτό και μπορεί να ανέχεται πολλά σε μία σχέση, προκειμένου να μη χωρίσει!

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι ο Ζυγός δεν καίγεται και τόσο πολύ για να συνεχίσετε τη σχέση σας ; Θα τον πιάσεις να λέει ψέματα, θα είναι όλο υπεκφυγές, θα σου ρίχνει το μπαλάκι σε όλα… Με λίγα λόγια, θα σε φέρει στο σημείο που δεν θα καλύπτεσαι πλέον από τη σχέση σας!

Ο Ζυγός έχει την «μαεστρία» να μπορεί να διατηρήσει και μία παράλληλη σχέση, όπου εκεί μπερδεύονται ακόμα περισσότερο τα πράγματα… Αν λοιπόν αρχίζεις να υποψιάζεσαι ότι ο Ζυγός κάνει «λαδιές», εκεί να ξέρεις ότι έρχεται και η ώρα του τέλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά τι σε περιμένει με έναν Σκορπιό… Είναι αρκετά κρυψίνους, αλλά και μυστήριος στον τρόπου που σκέφτεται, που αποφασίζει και που αντιδρά. Μαζί του, όλα είναι αναμενόμενα…

Η σχέση του φτάνει στο τέλος, αν έχουν γίνει πολλά λάθη, πολλά παραπτώματα, που ο ίδιος δεν μπορεί να συγχωρήσει και διαρκώς τα «χτυπά» και ξεσπά, δίχως να βάζει νερό στο κρασί του…

Ένα ακόμα ενδεικτικό σημάδι που φανερώνει ότι το τέλος είναι κοντά, είναι όταν η ερωτική σας ζωή αρχίζει να γίνεται από αδιάφορη ως και ανύπαρκτη!

Είναι γνωστό ότι το ζώδιο του Σκορπιού έχει πολύ πάθος και ερωτισμό, όταν λοιπόν αυτά τα συναισθήματα φύγουν και δεν τον διακατέχει ο πόθος, τότε το φινάλε είναι πολύ κοντά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει πάντα να νιώθει ελεύθερος, ακόμα και όταν είναι σε σχέση. Επομένως ένα από τα σημάδια που θα σου φανερώνουν ότι η σχέση σας φτάνει στο τέλος της, είναι όταν θα τον δεις να είναι αρκετά πιεσμένος από τον δεσμό σας.

Όταν ένας Τοξότης πιέζεται και ασφυκτιεί σε μία σχέση, αρχίζει να αντιδρά και τότε είναι που με κάθε τρόπο επιδιώκει να είναι μόνος του, αδιαφορώντας για την πορεία της σχέσης! Αν λοιπόν κάνει τη ζωή του, αδιαφορώντας για το «εμείς» αλλά λειτουργώντας με το «εγώ», τότε δεν έχεις να περιμένεις πολλά από αυτόν…

  Μάρτιος 2022: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Επιπλέον, μην παραξενευτείς αν σου πει ότι θα περάσετε το βράδυ μαζί και στην συνέχεια εξαφανιστεί και δεις στο Facebook φωτογραφίες από την ξέφρενη βραδιά που πέρασε με τους φίλους του! Ο Τοξότης που θέλει να χωρίσει, κάνει σαν ένα αντιδραστικό, κακομαθημένο παιδί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν κάνει παιχνιδάκια, λειτουργεί πολύ υπεύθυνα στις σχέσεις του και λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα και αν ξέρει ότι θα πληγώσει καρδιές. Θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να καταλήξει στην απόφαση ότι πρέπει να τερματίσει την σχέση του.

Πώς θα καταλάβεις ότι έχει αρχίσει να το σκέφτεται; Όταν θα γίνει πολύ καχύποπτος μαζί σου και θα πάψει να επενδύει σε κοινό μέλλον!

Ο Αιγόκερως που σκέφτεται τον χωρισμό, δεν κάνει σχέδια για κοινή πορεία, γίνεται πολύ σοβαρός και απρόσιτος και δημιουργεί ένα μεγάλο τοίχο ανάμεσα σε αυτόν και στο ταίρι του, που δύσκολα μπορεί να γκρεμιστεί! Όταν τον ρωτήσεις τι θα γίνει με εσάς, τότε είναι που δεν θα σου κρυφτεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί να περάσετε μία πολύ όμορφη βραδιά και να σου πει ότι πετάγεται μέχρι το περίπτερο και να μην ξαναγυρίσει! Γενικότερα, είναι πολύ απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν…

Θα καταλάβεις ότι θέλει να χωρίσετε, όταν η σχέση σας έχει αρχίσει να παραγίνεται φιλική! Επειδή δεν θέλει να χάνει ανθρώπους από κοντά του, θα αρχίσει να βρίσκει δικαιολογίες για να μην συναντιέστε και οι ερωτοτροπίες του θα είναι σπάνιες ή και ανύπαρκτες!

Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι έχετε γίνει περισσότερο αδερφάκια παρά σύντροφοι, τότε είναι η στιγμή να σκεφτείς ότι έχει αρχίσει να φτάνει το τέλος της σχέσης σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί εύκολα να συνειδητοποιήσει ότι η σχέση του έχει φτάσει στο τέλος της… Η συμπεριφορά του πολλές φορές θα σε ξεγελάσει, γιατί και ο ίδιος είναι αρκετά μπερδεμένος!

Πώς θα καταλάβεις λοιπόν ότι κοντεύει το τέλος στη σχέση σας;

Ο Ιχθύς θα αρχίσει τις υπεκφυγές, θα προσπαθεί να ξεγλιστρήσει όταν θα του ζητάς να σου δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, τη μία θα σου είναι μέσα στην γλύκα και την άλλη θα χάνεται στον δικό του κόσμο και θα αδιαφορεί για τη σχέση σας, άσε που μπορεί να τον «πιάσεις» να είναι κολλημένος στο ίντερνετ και να “τσατάρει” ή να παίζει διαρκώς με το κινητό του!

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Ιχθύς που θέλει να χωρίσει, θα φροντίσει πρώτα να έχει βρει το επόμενο ταίρι…

Πηγή: myastro.gr

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση