Τα 3 ζώδια που δεν θα δείξουν κανένα ίχνος ζηλοτυπίας

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα ζηλέψουν σχεδόν για οτιδήποτε.

Κρατώντας την πόρτα ανοιχτή σε κάποιος για ευγένεια ή χαμογελώντας σε κάποιον μπορεί να ωθήσει μερικούς σε κρίσεις φθόνου, οργής, ανασφάλειας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δυστυχώς, η ζήλια μπορεί να καταστρέψει σοβαρά μια σχέση . Μπορεί να μην σας φαίνεται τόσο κακό, αν είστε συνηθισμένοι να ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο, αλλά στον συνεργάτη σας, μπορεί να είναι μια τεράστια διαφωνία.

Από την άλλη πλευρά του φάσματος, υπάρχουν οι άνθρωποι που σπάνια σχεδόν πότε δεν ζηλεύουν.

Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή έχουν τα δικά τους πράγματα να ανησυχούν για τη ζωή και, αν τους δώσετε ένα λόγο να πιστεύετε ότι θέτετε σε κίνδυνο τη σχέση σας με αυτούς.

Για μερικά ζώδια, τίποτα δεν φαίνεται να τους εξασθενεί. Κάνουν το δικό τους πράγμα ανεξάρτητα από το περιβάλλουν και τους ανθρώπους που περιβάλλονται.

Τα ζώδια που είναι πιστά στον σύντροφό τους δεν πρέπει να αναρωτιούνται για τον σύντροφό τους και να ζηλεύουν.

Επιπλέον, ξέρουν ότι η ζήλια δεν φαίνονται πραγματικά καλά σε κανέναν, έτσι δεν βλέπουν την ανάγκη να σπαταλούν το χρόνο τους με κάποιον που τους κάνει να αισθάνονται κάτι λιγότερο από αγαπημένο .

Αν δεν είστε πραγματικά τίποτα, αλλά πιστός στο σύντροφό σας, δεν θα δείτε ΠΟΤΕ αυτά τα 3 ζώδια να γίνονται κατακόκκινα από την ζήλια τους.

Κριός

Ο Κριός ανησυχεί για τον εαυτό της και για κανέναν άλλον. Έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα γεμάτο με πάρτι, δουλειά, να συναντά καινούριους ανθρώπους και γενικότερα δεν έχει χρόνο να ζηλέψει.

5 ζώδια του ζωδιακού που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν

  Ευχές για:Ελευθέριος, Λευθέρης, Λευτέρης, Λεφτέρης, Ελευθερία, Ρία, Λευθερία, Λευτερία


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ξέρει ότι η ζωή είναι για τη συνεχή βελτίωση, τη δικτύωση. Γνωρίζει επίσης ότι το να κάνεις κάτι με κάποιον, να κάνεις κάτι καλό για έναν φίλο ή να γευματίζεις με κάποιον νέο δεν σημαίνει τίποτα από αυτό που είναι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Κριός πιστεύει ότι το να ζηλεύεις απλά σημαίνει ότι είσαι ανασφαλής. Αν δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι με τον εαυτό σας ΚΑΙ τις σχέσεις σας, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει.

Περισσότερο από αυτό, δεν ελέγχετε τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων. σε αυτήν, το να ζηλεύεις απλά σημαίνει ότι κάποιος έχει ένα χέρι πάνω σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζει τη ζωή μέρα με την μέρα. Από την στιγμή που ξυπνά μέχρι την στιγμή που κοιμάται θέλει μόνο να απολαμβάνει το κάθε λεπτό.

Το να ζηλεύεις σημαίνει να πρέπει να βγεις από εδώ και τώρα, που δεν είναι κάτι που ο Τοξότης είναι πρόθυμος να κάνει. Όντας ελεύθερο πνεύμα, θα ήταν θαύμα αν ο Τοξότης διασκεδάσει να είναι σε μια σχέση.

Έτσι όταν ένα αρνητικό συναίσθημα όπως η ζήλεια απειλεί να καταστρέψει κάτι που έχει ήδη στο περιθώριο. Είναι μόνο ένα ακόμη στρεσογόνο που δεν χρειάζεται.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητο άτομο που θέλει πάντα να είναι ο εαυτός του καλά. Επειδή της αρέσει να θεραπεύει όλους σαν φίλους, πριν να είναι οτιδήποτε άλλο με αυτήν, δεν βλέπει την ανάγκη να ζηλεύει.

Αν δεν ζηλεύει τα πράγματα που κάνουν οι φίλοι της, γιατί θα έκανε το ίδιο για αυτό που κάνει ο σύντροφός της;

  Οι πιο συνηθισμένες τηλεφωνικές ατάκες του κάθε ζωδίου, όταν έχει χοντρό θέμα

Ο Υδροχόος γνωρίζει επίσης ότι θα το μισούσε να αντιμετωπίζεται όπως όλα που κάνει πρέπει να αμφισβητηθεί. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να επιδείξει το ίδιο σεβασμό με το άλλο σημαντικό της, γνωρίζοντας ότι θα ήθελε να μην αντιμετωπιστεί άδικα.

Ο Υδροχόος απλά δεν ζηλεύει γιατί δεν βλέπει λογική εξήγηση γι ‘αυτό. τόσο απλό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *