Η ιδανική αδερφική σχέση προσομοιάζει στη φιλική, κι αντίστροφα

Η ιδανική αδερφική σχέση προσομοιάζει στη φιλική, κι αντίστροφα. 

Δεν είναι καθόλου δεδομένο ή αυτονόητο πως με τ’ αδέρφια σου…
θα ταιριάξεις και πως θα τα νιώθεις στ’ αλήθεια «κοντά» σου, όπως τον/ην κολλητό/ή σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν το κοιτάξουμε το θέμα από αστρολογικής άποψης, κάποια ζώδια, ακριβώς επειδή είναι πιο δοτικά, συντροφικά και λιγότερο ανταγωνιστικά ή εγωκεντρικά, αποδεικνύονται πολύ καλά αδέρφια και τα αδέρφια τους πολύ τυχερά που τα έχουν.

Ζυγός

Ο ειρηνοποιός της φαμίλιας, ο άνθρωπος «λευκή σημαία», ένα από τα πιο συντροφικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Οι Ζυγοί παίρνουν όλες τις σχέσεις τους- ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές- στα σοβαρά και νιώθουν ζωντανοί όταν κάνουν πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπούν.

«Ρουφάνε» τον θόρυβο, ξέρουν να διαχειρίζονται τις εντάσεις, το οποίο είναι εξαιρετικά πολύτιμο μέσα σε μία οικογένεια. Θα σε στηρίξει ο Ζυγός, ό,τι συμβουλή σου δώσει θα είναι για το καλό σου.

Ταύρος

Θα βάλει πλάτη όπου χρειαστεί, θα σε στηρίξει και θα σε υπερασπιστεί ταυρίσια.

20 χαρακτηριστικά των Ιχθύων που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια

Όταν το ζώδιο αυτό αγαπάει, δεν λογαριάζει τίποτα. Ακόμα κι αν δεν έχετε το παραμικρό κοινό σημείο, ο/η Ταύρος αδελφός/ή θα κάνει τα πάντα για σένα. Η αφοσίωση αποτελεί τη δεύτερη φύση του.

Όσο για το περίφημο πείσμα του, σίγουρα θα σε επηρεάσει και θα σου δώσει έμπνευση να πολεμήσεις για όσα θες.

Ιχθύς

Αγάπη, τρυφερότητα, κατανόηση για μία ζωή, χωρίς καν να προσπαθήσεις. Αυτά θεωρούνται δεδομένα στην αδελφική σχέση για τα Ψαράκια. Δεν είναι τα πιο εύκολα πλάσματα, θα ήταν ανόητο να υποστηρίξουμε κάτι τέτοιο, αλλά την ομορφιά σου θα την αντιληφθεί ο αδερφός Ιχθύς.

  ΖΩΔΙΑ : Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα σου συμπεριφερθεί μοναδικά, ακριβώς γιατί είσαι μοναδική/ός για εκείνον/η. Ο ώμος τους θα είναι πάντα εκεί για να γείρεις, κυρίως στα δύσκολα. Δεν θα σε κρίνουν. Αυτό που πρέπει να ξέρεις για εκείνους είναι πως σε νιώθουν κοντά τους ακόμα κι αν δεν μιλάτε συχνά.

Κι αν θες να μοιραστείς με κάποιον τα όνειρά σου, καν’ το μαζί τους, έτσι κι αλλιώς αυτό κάνουν επί μονίμου βάσεως, έχουν μακρά πείρα στην ονειροπόληση.

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: