Τι να κάνεις για να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένη σύμφωνα με το ζώδιό σου

δες πώς μπορείς να ξανανιώσεις ευτυχισμένη σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πώς νιώθεις; Ευτυχισμένη; Πεσμένη; Όχι και τόσο σίγουρη;…

Επειδή είσαι φίλη μας και ξέρουμε ότι τα mood swings σε αγαπάνε, δες πώς μπορείς να ξανανιώσεις ευτυχισμένη σύμφωνα με το ζώδιό σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός

Ξαναβρές την εσωτερική σου τάση για περιπέτεια. Βρες τον χρόνο να οργανώσεις μια εκδρομή ή έστω μια ημερήσια απόδραση. Το καλοκαίρι –δυστυχώς- δεν θα κρατήσει για πάντα, οπότε τώρα είναι η σωστή ευκαιρία να αδράξεις τη μέρα.

Ταύρος

Καθάρισε και οργάνωσε τον χώρο σου. Είσαι πολύ περήφανος για τα αντικείμενα που διαθέτεις και όταν ο χώρος σου είναι καθαρός νιώθεις κι εσύ πιο συγκεντρωμένος. Πέταξε ή καλύτερα χάρισε οτιδήποτε παλιό και επένδυσε σε κάτι καινούργιο.

Δίδυμοι

Βάλε την έννοια της φρεσκάδας στη ζωή σου. Τόλμησε να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και να τεστάρεις τον εαυτό σου σε νέα… περιβάλλοντα.

Ξέρεις πώς να θριαμβεύεις μέσα στις αλλαγές και όταν τα πράγματα δείχνουν άσχημα, οπότε είναι καλή ιδέα να περάσεις μια fun βραδιά σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος.

Καρκίνος

Κάνε τον προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου, προτεραιότητα. Πολλές φορές η ανάγκη σου να είσαι εκεί για όλους σε κάνει να χάνεις τον δρόμο σου και να ξεχνάς τις δικές σου ανάγκες. Στο τέλος της μέρας απλά φρόντισε να έχεις αρκετό χρόνο μόνο για εσένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων

Ξεκίνησε ένα νέο project ή ηγήσου ενός σχεδίου που θα οργανώσεις με φίλους. Είσαι δημιουργικό άτομο, οπότε απολαμβάνεις να διασκεδάζεις και να εντυπωσιάζεις τους άλλους με το καινοτόμο μυαλό σου.

Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείς, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Θα πετύχει

  Τα ζώδια και πώς υπονομεύουν μόνα τους την ευτυχία τους!

Παρθένος

Δοκίμασε ένα νέο hobby ή άθλημα. Το υπερ-οργανωτικό μυαλό σου χρειάζεται ένα διάλειμμα πού και πού. Επένδυσε χρόνο σε μια δραστηριότητα που σε κάνει χαρούμενη, όπως η μαγειρική, η ζωγραφική ή το κολύμπι.

Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι– Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα!

Ζυγός

Προφανώς και έχεις υπέροχους φίλους. Ωστόσο, μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις έξω τον εαυτό σου. Όχι μόνο θα κερδίσεις λίγη ανεξαρτησία και προσωπικό χώρο, αλλά θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή και με καινούργια άτομα γύρω σου.

Σκορπιός

Ξεκίνησε να γράφεις και να εκφράζεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Είσαι βαθιά συναισθηματικό άτομο και τείνεις να είσαι πολύ επιφυλακτική κρατώντας άμυνες.

Για αλλαγή, άφησε τον εαυτό σου να ανακαλύψει αυτά τα συναισθήματα και να τα επεξεργαστεί με κάποιο τρόπο.

Τοξότης

Βρες τρόπους να ελέγξεις το υπερ-δραστήριο μυαλό σου. Είτε πρόκειται για μια εκδρομή, μια επίσκεψη σε μουσείο είτε η εξερεύνηση ενός καινούργιου μέρους ή κάποιας κρυφής γωνιάς στη γειτονιά σου. Φρόντισε να κρατάς χρόνο για τέτοιες δραστηριότητες καθημερινά.

Αιγόκερως

Έλα σε επαφή με την οικογένειά σου ή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το focus που κάνεις στη δουλειά σου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, αλλά κάποιες φορές μπορεί να σε απομακρύνει από τις σχέσεις με τα άτομα που αγαπάς. Το μυστικό είναι να βρεις χρόνο για αυτούς.

Υδροχόος

Σαν Υδροχόος, πιστεύεις στο «όσο ζεις μαθαίνεις». Ωστόσο το να διαβάσεις ένα βιβλίο ή το να δεις ένα ντοκιμαντέρ δεν είναι πάντα τα top πράγματα στη λίστα σου. Ξεκίνησε να βρίσκεις χρόνο για τα μικρά πράγματα.

Ιχθύς

Ξεκίνησε να πειραματίζεσαι με νέους τρόπους έκφρασης. Είσαι ο καλλιτέχνης του ζωδιακού κύκλου και είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητές σου όσον αφορά το να δημιουργείς τέχνη.

  Ποια ζώδια έχουν ταλέντο στην αγάπη; Πως την εκφράζουν;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

savoirville.gr

Αφήστε μια απάντηση