Αληθινή αγάπη υπάρχει

H εξάπλωση του κορονοϊού, οι χιλιάδες θάνατοι παγκοσμίως και τα συνεχή αυξανόμενα κρούσματα έχουν σπείρει τον φόβο και την αβεβαιότητα στις ζωές μας. 

Καθώς διανύουμε αυτές τις δύσκολες εβδομάδες, στις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να μείνουμε στο σπίτι μας, θα έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τα παιδιά μας και τον σύντροφό μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε αισιοδοξία για το μέλλον.

Αληθινή αγάπη υπάρχει. 

Οι μακροχρόνιες σχέσεις όχι μόνο αντέχουν, αλλά ανθίζουν κιόλας! Και αυτό το ζευγάρι μας το απέδειξε…

Αληθινή αγάπη υπάρχει

Μια κοπέλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του 92χρονου παππού της να βάφει τα μαλλιά της γυναίκας του στην κουζίνα του σπιτιού τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με τον κορονoϊό να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τους ηλικιωμένους, ο σύζυγος αυτός θέλησε η σύζυγός του να νιώθει όμορφη και περιποιημένη χωρίς να αφήσει την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Στην ανάρτησή της η εγγονή του ζεύγους γράφει:

«Αυτοί είναι οι παππούδες μου. Είναι 92 χρονών. Σε κάθε κατάσταση ο παππούς μου ανησυχεί μήπως η γιαγιά μου δεν νιώθει όμορφη. Δεν βλέπεις πια τέτοια ζευγάρια.»

Ένα υπέροχο σχόλιο που γράφτηκε ανάμεσα στα τόσα ήταν «Να μια γενιά που ξέρει να αγαπάει αληθινά και να δίνει, όχι μόνο να παίρνει.»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: whdh.com

epicstories.eu

  Η ιστορία της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Αρέσει σε %d bloggers: