Aναστασία και Αριάδνη Ρουβά: Οι κόρες του τραγουδιστή στην κουζίνα μαζί του φτιάχνουν κουλουράκια [εικόνες]

Σάκης Ρουβάς

Τίμησαν την παράδοση, έκαναν το σπίτι τους να μοσχοβολήσει και πέρασαν το χρόνο τους στο σπίτι εν μέσω καραντίνας με δημιουργικό τρόπο: 

ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τις κόρες του, Αναστασία και Αριάδνη, που μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν τι άλλο; Πασχαλινά κουλουράκια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον τραγουδιστή να δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη μαγειρική στην κουζίνα του σπιτιού του.

Είναι, ομως, η πρώτη φορά που βλέπουμε μαζί του τις δύο λιλιπούτειες βοηθούς του, τις αγαπημένες του κόρες, Αναστασία και Αριάδνη.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν συμμετείχε στην διαδικασία και άφησε τις κόρες της και τον μπαμπά τους να φτιάξουν το παραδοσιακό πασχαλινό έδεσμα για την οικογένεια.

 Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, τα παιδιά δείχνουν να απολαμβάνουν την διαδικασία με την καρδιά τους.

O Σάκης Ρουβάς σε ανάρτησή του στο Instagram είχε μοιραστεί τις σκέψεις του για την κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε λόγω κορωνοϊού:

«Πολλές φορές για να κερδίσεις κάτι, πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο. Το κόστος, λοιπόν, για να κερδίσουμε το πιο πολύτιμο αγαθό, αυτό της υγείας μας, είναι κάτι τόσο απλό, αλλά συνάμα τόσο σημαντικό. Παραμένουμε σπίτι μας για όσο χρειαστεί.

Μεγαλύτερος κίνδυνος από αυτόν του κορωνοϊού, είναι η άγνοια και η ανευθυνότητα. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Eτσι, η οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη μένει σπίτι και απολαμβάνει το φετινό Πάσχα, με δημιουργικές ασχολίες που απολαμβάνουν και οι μικροί και οι μεγάλοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Aναστασία και Αριάδνη Ρουβά

Aναστασία και Αριάδνη Ρουβά


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

epicstories.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *