Βερόνα: Ολη η γειτονιά ζει τον έρωτα δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους

Ο έρωτας στις μέρες του κορονοϊού «άνθισε» στα μπαλκόνια της Βερόνας, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας

Ο έρωτας στις μέρες του κορονοϊού «άνθισε» στα μπαλκόνια της Βερόνας, την πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Η καραντίνα έφερε… κοντά τον 38χρονο Μικέλε και την 39χρονη Πάολα, που γνωρίστηκαν από τα μπαλκόνια τους, ένα απόγευμα τον Μάρτιο και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, όπως λένε στους Times.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ηταν έξι το απόγευμα και η γειτονιά είχε δώσει το καθιερωμένο πια ραντεβού στα μπαλκόνια για να ακούσει την αδελφή της Πάολα Ανιέλι να κρατά συντροφιά στον κόσμο και να του ανυψώνει το ηθικό με το βιολί της.

Κάθε απόγευμα, έπαιζε ένα τραγούδι και όλοι την χειροκροτούσαν. Εκείνο το απόγευμα, η επαγγελματίας μουσικός έπαιξε το δημοφιλέστατο «We are the champions  των Queen.

«Η αδελφή μου και εγώ μένουμε με τη μητέρα μας στον έκτο όροφο και ο Μικέλε απέναντι στον έβδομο. Η μουσική ήταν σαν το βέλος που έριξε ο Ερως», λέει η Ανιέλι.

«Εμαθα ποια ήταν Πάολα από την αδελφή μου, που την ξέρει από το γυμναστήριο. Την βρήκα στο Instagram και αρχίσαμε αμέσως τα μηνύματα μέχρι τις 3 το πρωί. Μια αγάπη είχε γεννηθεί.

Τα μπαλκόνια μας είναι μακριά για να ακουγόμαστε αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο και βλεπόμαστε στην οθόνη», λέει ο Μικέλε Ντ’Αλπάος.

Για να αποδείξει τον έρωτά του, ο Μικέλε έγραψε τη λέξη «Πάολα» σε ένα μεγάλο πανό και το ανέβασε στην ταράτσα του. Κάθε απόγευμα, ένας DJ που μένει στον τρίτο όροφο παίζει τις αφιερώσεις τους από τα ηχεία στο μπαλκόνι του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πανό που έχει ανεβάσει στην ταράτσα ο Μικέλε

Το πανό που έχει ανεβάσει στην ταράτσα ο Μικέλε 

Στο μεταξύ, η γειτονιά είναι ενθουσιασμένη από τον νέο έρωτα που «γέννησε» ο… κορονοϊός.

  4χρονος ήρωας έγινε δωρητής μυελού των οστών και έσωσε τη ζωή των δίδυμων νεογέννητων αδερφών του

«Οι γείτονες βγάζουν τα σκουπίδια και κάνουν μία παράκαμψη να δουν το πανό και εμάς στις 6 το απόγευμα στα μπαλκόνια μας», λέει ο Μικέλε. «Οι γείτονες είναι χαρούμενοι για εμάς.

 Με όλον αυτόν τον θάνατο γύρω μας, η ιστορία μας έχει φέρει μία αχτίδα αισιοδοξίας και κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους», προσθέτει η Πάολα, που είναι δικηγόρος, η οποία περιγράφει τον Μικέλε ως

«έξυπνο, ευγενικό, καλωσυνάτο και κοντά στην οικογένειά του, όλες αξίες που δεν πίστευα ότι θα έβρισκα σε κάποιον τόσο κοντά στο σπίτι μου.

 Μπορεί να αντικαταστήσει ένα φιλί με τα λόγια του». Οι δυο τους μένουν χρόνια σε απέναντι μπαλκόνια, αλλά είχαν βρεθεί μόνο μία φορά τυχαία στον δρόμο πριν ένα χρόνο, όταν τους είχε συστήσει η αδελφή της Πάολα.



Από τότε, δεν έχουν συναντηθεί ξανά, παρά τον έρωτά τους, γιατί δεν θέλουν να ρισκάρουν να μολυνθούν με τον κορονοϊό.

 Ο Μικέλε δουλεύει κάθε μέρα στην τράπεζα και έρχεται σε επαφή με κόσμο. «Θέλω να προστατέψω την Πάολα. Οταν τελειώσει όλο αυτό, το πρώτο μας ραντεβού θα είναι στο παγκάκι στο πάρκο εδώ κοντά.

Αλλά η σχέση μας είναι μαγική και μπορούμε να περιμένουμε», λέει. «Δεν είμαστε έφηβοι, αλλά αυτή είναι μία εφηβική ερωτική ιστορία που ζουν δύο ενήλικες.

Της έχουμε βγάλει όνομα: Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα την εποχή του κορονοϊού. Και αυτή τη φορά θα έχει ευτυχισμένο τέλος», προσθέτει η Πάολα. Μένει να δούμε αν ο έρωτάς τους αντέξει και την καθημερινότητα την εποχή μετά τον κορονοϊό…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

protagon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *