π. Αντώνιος

Τις ευχές του για το φετινό «παράξενο», όπως το αποκάλεσε, Πάσχα, δίνει ο π. Αντώνιος, ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος και απόλυτα ήρεμος, χάρισε απλόχερα τις ευχές του σε όλα τα παιδιά του κόσμου και σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Σε αυτό το παράξενο Πάσχα βλέπουμε να μας καλεί με λαχτάρα η αναστημένη φύση να την απολαύσουμε αλλά δυστυχώς καλούμαστε να μείνουμε σπίτι. Καλούμαστε να κλειστούμε στο σπίτι και όχι στον εαυτό μας», σημείωσε στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, ο π. Αντώνιος.

Μάλιστα, ο ίδιος, χαρακτήρισε την κατάσταση αυτή ως μια ευκαιρία να έρθει πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. «Ευκαιρία να αποκτήσουμε αυθεντική επικοινωνία, αυτό δε συνέβαινε πριν τον κορωνοϊό».

Ο αγαπητός Ιερέας συνέχισε λέγοντας πως «αυτός που αγωνιά σταματά τη ζωή του περιμένοντας να τελειώσει η δυσκολία.

Αυτός που αγωνίζεται αφήνει τη δυσκολία να υπάρχει, συνεχίζοντας όμως τη ζωή, σκορπίζοντας αγάπη, φως, δημιουργία και έτσι εκτιμά αυτά που έχει, αφού δεν έχει αυτά που αγαπά».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

fumara.gr

  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 .Σήμερα γιορτάζουν οι: Ακάκιος, Κάχι, Κάκι,Αυξέντιος, Αυξέντης, Αυξεντία, Αυξεντούλα,Δρόσος, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα, Δροσίς,Τίμων, Τίμος, Τιμόνα, Τιμόνη, Τίμα,Ειρήνη, Ρένα, Ρήνα, Ρηνιώ, Ρηνούλα, Ειρήνα, Ειρήνγκω, Ρένια,Χρυσοβαλάντης, Βαλάντης, Βαλάντος, Χρυσοβαλάντος, Χρυσοβαλάντω, Χρυσοβαλάντου, Χρυσοβαλαντία, Βαλάντα, Βαλάντω
Αρέσει σε %d bloggers: