Συγκλονιστική φωτογραφία: Μάνα τυλίγει τη νοσοκόμα κόρη της με σεντόνι για να την πάρει αγκαλιά

Μία φωτογραφία που αντικατοπτρίζει πλήρως τις ημέρες που ζούμε

Μία φωτογραφία που αντικατοπτρίζει πλήρως τις ημέρες που ζούμε.

Μία μάνα συναντά μετά από πολλές μέρες την κόρη της, που είναι νοσοκόμα, και μηχανεύτηκε έναν απίθανο τρόπο για να την αγκαλιάσει, αφού λόγω της πανδημίας και πολύ περισσότερο λόγω του επαγγέλματός της – νοσοκόμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας- αυτό απαγορεύεται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα  όταν η Κέλσι Κερ πέρασε έξω από το πατρικό, καθώς χρειαζόταν να πάρει κάτι, η 64χρονη Τσέριλ Νόρτον, που βρισκόταν στην αυλή για να παραδώσει τα πράγματα στην κόρη της, όταν την πλησίασε την τύλιξε με ένα σεντόνι και, ενώ εκείνη φορούσε μάσκα προσώπου, την αγκάλιασε.

Συγκλονιστική φωτογραφία

Η Λιζ Ντυφούρ φωτογράφος της εφημερίδας Cincinnati Enquirer έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από τη γειτονιά και τράβηξε το στιγμιότυπο.

«Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Ένιωσα ανακούφιση. Ήταν τόσο υπέροχο που την κράτησα στην αγκαλιά μου έστω και για ένα δευτερόλεπτο», είπε η μητέρα που δε μπορούσε να αγκαλιάσει για καιρό την κόρη της  λόγω κορωνοϊού και πρόσθεσε:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Το ενδιαφέρον σ’ αυτή τη φωτογραφία είναι ότι βλέπει κανείς πόσο σφικτά με αγκαλιάζει η κόρη μου. Ήταν σαν να είχε γυρίσει στο σπίτι της. Ήταν ασφαλής στην αγκαλιά μου. Για εκείνο το κλάσμα του δευτερολέπτου ήταν ασφαλής».

«Ήταν υπέροχο», συμπλήρωσε η κόρη.

apithano.gr

  Κερδίζει τη «μάχη» η αρκούδα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην Κοζάνη – Βελτιώνεται η υγεία της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *