Τα ζώδια και οι λάθος έρωτες! Γιατί μας αρέσουν τόσο;

Γιατί ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα

Γιατί ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα.

Όλοι έχουμε πέσει σε αυτό το σφάλμα, αλλά άλλοι καταφέρνουν και δεν την ξαναπατάνε, άλλοι όμως το κάνουν συστηματικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο λόγος; Φυσικά δεν είναι ένας, αλλά, τουλάχιστον από την πλευρά της αστρολογίας μπορούμε να εντοπίσουμε ποιος είναι ο συνηθέστερος λόγος που… την πατάνε τα ζώδια. Και πολλές φορές, κάνοντάς το με απόλυτη επίγνωση.

Διάβασε λοιπόν γιατί ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα σύμφωνα με τον astrologos.gr και προσπάθησε την επόμενη φορά να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. (Μπορείς πάντα να κάνεις κάποιο καινούργιο, για ποικιλία…)

ΚΡΙΟΣ

Πολύ απλά δεν σου αρέσουν τα ευκολάκια. Θέλεις να αγωνιστείς για να κατακτήσεις κάτι, αλλιώς… δε λέει. Και έρχεται λοιπόν ο Μάκης ή η Μίνα, που σου το παίζουν δύσκολοι. Και εσύ ανάβεις και κορώνεις.

Η λαχτάρα σου να φτάσεις αυτό που κρέμεται τόσο ψηλά, σε κάνει να μη βλέπεις καν περί τίνος πρόκειται. Θεωρείς εκ προοιμίου ότι, για να είναι δυσπρόσιτο, πρόκειται για κάτι πολύτιμο, αλλιώς δεν θα βρισκόταν εκεί πάνω.

Και όταν με τα πολλά το κατεβάζεις και το εξερευνάς καλύτερα, μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο θησαυρός ήταν… άνθρακες. Τσάμπα τόσος κόπος, δηλαδή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ψάχνεις από δω, το κοιτάς από εκεί, κάνεις κανονική μελέτη σκοπιμότητας της συναισθηματικής σου επένδυσης, για να βεβαιωθείς ότι το πρόσωπο αξίζει.

Μετά από όλη αυτή τη σκέψη και το ζύγιασμα, καταλήγεις ότι ναι, εντάξει, είναι εκείνος ή εκείνη που καρτερούσες σε όλη σου τη ζωή ή έστω στο τελευταίο δίμηνο. Αλλά λίγο μετά, αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα μελανά σημεία. Και τα δεύτερα, και τα… εικοστά δεύτερα.

Αλλά απλώς δεν θέλεις να παραδεχτείς πως δεν είναι ούτε κι αυτός ο σωστός σύντροφος για σένα. Το κλασικό ταυρίσιο πείσμα, που δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις μια τάση να βαριέσαι εύκολα, ακριβώς όπως τα πιτσιρίκια δεν αντέχουν και πολύ να παίζουν το ίδιο παιχνίδι. Έτσι και με τους ανθρώπους, τα πολύ προβλέψιμα άτομα σου δημιουργούν ατέλειωτη πλήξη.

Ιδίως στη σχέση σου. Οπότε, αν βρεθεί το πρόσωπο που μαζί του ποτέ δεν ξέρεις τι… σου ξημερώνεται, κολλάς σαν τη μύγα στο μέλι. Η υπόσχεση της αδρεναλίνης σε μαγεύει. Συχνά όμως αυτοί είναι και ασταθείς χαρακτήρες, για να μην πούμε προβληματικοί.

  Πώς να διπλώσετε ένα πουκάμισο σε μόλις 2 δευτερόλεπτα….(VIDEO)

Έτσι, όταν διαλυθούν τα συννεφάκια της πρώτης γνωριμίας, όλη αυτή η ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα αρχίζει να σε κουράζει αφόρητα. Και όπου φύγει-φύγει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ξετρελαίνει το γεγονός ότι κάποιος έχει γοητευτεί τόσο από σένα, που να σε διεκδικεί και να σε πολιορκεί ακούραστα. Και να μην αποθαρρύνεται, παρά την αδιαφορία ή την απόρριψη που ενδεχομένως του δείχνεις.

Έτσι, ακόμα κι αν αρχικά δεν σε ενδιέφερε, μπορεί να αρχίσεις να το ξανασκέφτεσαι, ιδίως αν το κυνήγι του γίνεται με ωραίο τρόπο. Μήπως θα είναι και η σχέση μαζί του εξίσου ωραία;

Και προπαντός ασφαλής; Μπορεί ναι, αλλά ίσως και όχι. Γιατί δεν αρκεί να μας αγαπά κάποιος, για να τον αγαπήσουμε κι εμείς. Δυστυχώς ο έρωτας δεν γεννιέται εξ αντανακλάσεως.

ΛΕΩΝ

Δίνεις μεγάλη σημασία στην εικόνα του επιτυχημένου και του νικητή που βγάζει κάποιος στον κόσμο. Κρίνεις σε μεγάλο βαθμό βασισμένος στην εξωτερική εντύπωση. Κι αν κάποιος παίρνει… καλό βαθμό στην αρχική αξιολόγησή σου, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον έρωτά σου.

Μόνο που, όταν τον γνωρίσεις καλύτερα, ανακαλύπτεις πιθανόν ότι τα περισσότερα που σου παρουσίασε ήταν ψεύτικα. Έχεις αυτή την αδυναμία στις επιλογές σου, το ότι παρασύρεσαι από όποιον ξέρει να πλασάρεται ωραία.

Κι αν θες μια σχέση απλώς για φιγούρα, κανένα πρόβλημα. Αλλά αν ζητάς κάτι πιο ουσιαστικό, θα πρέπει και τα κριτήριά σου να αγγίζουν την ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί κανείς να μην είναι τόσο τέλειος όσο θα τον ήθελες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει. Και σε αυτή τη βάση, μπορεί να ξεκινήσεις μια σχέση με άτομο που δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές έτσι κι αλλιώς προδιαγραφές σου, με την προοπτική ότι θα στρώσει.

Είτε αυτοβούλως, επειδή σ’ αγαπά και δεν θέλει να σε χάσει (λες εσύ μέσα σου), είτε επειδή θα του δείξεις τον σωστό δρόμο. Ένα λογικό ζώδιο σαν εσένα δεν θα έπρεπε να έχει τόσο ανεδαφικές προσδοκίες.

  Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη!

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στον έρωτα αυτό που επέλεξες, αυτό και θα σου μείνει.

 ΖΥΓΟΣ

Είσαι ο λάτρης του ωραίου και αυτό το αποδεικνύεις με κάθε ευκαιρία. Και ως προς τον έρωτα, φυσικά. Θέλεις να έχεις πλάι σου ένα πρόσωπο εμφανίσιμο που, αν δεν έχει προικιστεί από τη φύση, τουλάχιστον αναπληρώνει με καλαισθησία και φροντίδα όσα του λείπουν.

Εστιάζεις υπερβολικά τα κριτήριά σου σε αυτό το θέμα, με αποτέλεσμα να χάνεις τα υπόλοιπα. Το να είναι κάποιος ωραίος εμφανισιακά ή καλόγουστος, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα έχει και τα αντίστοιχα ψυχικά χαρίσματα.

Παρασυρμένος από την εμφάνιση, μπορεί να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν ουσιαστικά πράγματα, όπως η συντροφικότητα και η επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε μου λαβυρίνθους και πάρτε μου την ψυχή. Έτσι το βλέπει ο Σκορπιός. Για σένα οι λέξεις γοητεία και μυστήριο πάνε μαζί. Αντίθετα, όποιος σου αποκαλύπτει μονομιάς όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του, δεν κρατά για πολύ το ενδιαφέρον σου.

Μπορεί όμως να παραπλανηθείς από άτομα που εμφανίζονται σαν χαρακτήρες πολύπλοκοι και μυστηριώδεις, αλλά απλώς… δεν ξέρουν τι θέλουν. Τσιμπάς το δόλωμα, όμως δεν υπάρχει τίποτα να ανακαλύψεις, πέρα από μια διανοητική και συναισθηματική σύγχυση.

Το να σου υποσχεθούν την εξερεύνηση ενός συναρπαστικού λαβυρίνθου και μετά να σε βάλουν να γυροφέρνεις στο ίδιο σημείο, είναι πραγματικά απογοητευτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σένα οι σχέσεις βασίζονται στην ελευθερία. Θεωρητικά σίγουρα, αλλά πολλές φορές το πετυχαίνεις και στην πράξη. Και επειδή οι ελεύθεροι άνθρωποι σε γοητεύουν, αν τους συναντήσεις μπορεί να τους ερωτευτείς.

Όμως, μπορεί και να ανακαλύψεις ότι ο δικός τους υποτιθέμενος σεβασμός στην ελευθερία μέσα στο ζευγάρι, απλώς έκρυβε το γεγονός ότι κατά βάθος δεν ενδιαφέρονταν τόσο πολύ για σένα και για τη σχέση σας.

Είπαμε, δεν τα καταφέρνουν όλοι να αγαπούν, χωρίς να προσκολλούνται. Αν εσύ το έχεις κατορθώσει (ή τουλάχιστον το παλεύεις), είναι μια παγίδα το να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

  Η σαλάτα για αδυνάτισμα, καρκίνο, καρδιά, δέρμα και να κατεβάζει το ζάχαρο;;;;; Και όμως.. ΝΑΙ !!!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να δείχνεις άτομο με ψυχρή αυτοσυγκράτηση, αλλά το έντονο σεξουαλικό ταμπεραμέντο είναι μια ευχάριστη πλευρά του χαρακτήρα σου.

Επειδή δεν το προβάλλεις και δείχνεις επίσης να μην το διεκδικείς στην αναζήτηση του ερωτικού σου συντρόφου, όταν βρίσκεις τη σεξουαλική αρμονία, είναι για σένα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τη διατήρηση της σχέσης. Εξίσου όμως μπορεί να εγκλωβιστείς μένοντας με κάποιο πρόσωπο, επειδή μαζί κάνετε καλό σεξ.

Η σωματική έλξη είναι σημαντική σε οποιαδήποτε σχέση, ωστόσο εσύ, αν δεν καλύπτεσαι και από άλλα στοιχεία, αισθάνεσαι σχεδόν ενοχή. Και παρόλα αυτά, μπορεί να το συνεχίζεις για καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί οι αρνητικές εμπειρίες να είναι σημαντικά μαθήματα που παίρνουμε στη ζωή, όμως μερικές φορές εσύ το παρακάνεις. Είπαμε, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Και ότι υπάρχει λόγος που ορισμένοι άνθρωποι περνούν από τον δρόμο μας και αφήνουν πίσω τους συντρίμμια, γιατί έχουμε κάτι να διδαχτούμε από αυτό. Αλλά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πηγαίνεις από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη στις σχέσεις σου, για να ωριμάζεις και να συνειδητοποιείσαι ως άνθρωπος, ως ψυχή και ως οντότητα γενικώς.

Αν κάτι δεν τραβάει, δεν μένεις να υποφέρεις, αλλά το κόβεις εγκαίρως. Κι ας πάρεις… κακό βαθμό στο συγκεκριμένο «μάθημα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΙΧΘΥΕΣ

Τίποτα δεν είναι μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο στις σχέσεις των ανθρώπων. Κι εσύ δεν θέλεις να αδικήσεις κανέναν. Ούτε να βιαστείς να τον απορρίψεις. Παρόλο που αμφιβάλλεις αν ο έρωτας μαζί του είναι αυτό που θα ήθελες.

Και περνά ο καιρός… κι εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις αν είναι καλός ή κακός, αν αυτή η αγάπη σου δίνει ή σε αποστραγγίζει και αν τελικά θα μπορούσες να βρεις αλλού κάτι καλύτερο.

Όμως, ήδη το γεγονός ότι αναρωτιέσαι, ότι θέτεις σε αμφισβήτηση την αγάπη σου/του/σας, είναι ένα καμπανάκι κινδύνου, που πρέπει πάντα να λαβαίνεις σοβαρά υπόψη.

πηγή: govastileto.gr

pagenews.gr

Αφήστε μια απάντηση