Νίκος Βέρτης : Τον Αγαπώ Πολύ Τον Χριστό

 

Νίκος Βέρτης: «Τον Αγαπώ Πολύ Τον Χριστό, Τον Έχω Μέσα Στη Ζωή Μου»

 

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάουκαι το “Ενώπιος Ενωπίω”, μίλησε για τη σχέση του με τη Θρησκεία.

“Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει.

Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν” δήλωσε.

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

 

“Αυτό είναι κατ’εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

“Έχω πει πολλές φορές σε φίλους μου ιερείς ότι αν πετούσαν τα χρυσά από πάνω τους, και τη λιμουζίνα και ήταν πιο ταπεινοί όπως ήταν ο γέροντας Παΐσιος, θα είχαν προσελκύσει περισσότερο κόσμο και τη νεολαία κοντά τους. Η ταπεινότητα είναι αυτή που θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία και όχι η υπερβολή” σχολίασε.

 

Δείτε το 1ο μέρος:

Δείτε το 2ο μέρος:

Δείτε το 3ο μέρος:

Ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”, αποκάλυψε πως έχει κάνει πολλές δουλειές από μικρό παιδί. Μάλιστα στην ηλικία των 11 ετών δούλεψε πολύ σκληρά όπως είπε σε ένα βενζινάδικο, όπου εργαζόταν από τις 6 το πρωί, μέχρι τις 12 το βράδυ.

  Δεν είναι Ανέκδοτο: Ξανθιά προσπαθεί να βάλει βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla. Επικό γέλιο. Κορυφαίο Viral Video

“Πήγαινα στη δουλειά στις 6:30 το πρωί, δεν είχε ξυπνήσει ούτε η μητέρα, ούτε ο πατέρας μου και γυρνούσα στις 12 το βράδυ. Η μητέρα μου έπαιρνε τηλέφωνο και φώναζε στον επιχειρηματία και της έλεγε ‘δεν φεύγει’” δήλωσε ο Νίκος Βέρτης.

Όπως αποκάλυψε πέρυσι, στο μαγαζί που εμφανιζόταν είχε έρθει να τον δει ένας άνδρας, του οποίου το αυτοκίνητο συνήθιζε να πλένει εκείνον τον καιρό.

“Πέρσι στη Θεσσαλονίκη είχε να με δει ένας πατέρας με το παιδί του και τον θυμήθηκα φυσιογνωμικά. Μου έκανε εντύπωση, έπλενα το αυτοκίνητό του. Και του λέω ‘να σας ρωτήσω κάτι, είχατε κάποτε ένα Toyota Celica;’, και μου λέει ναι εσύ που το ξέρεις. Του είχα πλύνει πάρα πολλές φορές το αυτοκίνητο” ανέφερε ο τραγουδιστής.

fanpage.gr

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αρέσει σε %d bloggers: