Ζώδια και ζήλια : Ποιοι είναι οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού

Ζώδια και ζήλια
Ζώδια και ζήλια

 

Ζώδια στη ζήλια: Έχετε περιέργεια να μάθετε για το ποια είναι η αντίδραση των ζωδίων, όταν ζηλεύουν;

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στη λίστα, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα, όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα ζώδια και τις αντιδράσεις τους στη ζήλια:

 

Ζώδια στη ζήλια – Συμβουλές για τα ζώδια: Ακολουθούν η αντίδραση από τα δώδεκα ζώδια

– Κριός: Δεν έχει σημασία πόσο ένας Κριός φαίνεται σίγουρος και υπεύθυνος, συχνά υπάρχει μια υποκειμενική ανασφάλεια.

– Ταύρος: Είναι πεισματάρης και δεν του αρέσει να δείχνει τα συναισθήματα του στους ανθρώπους. Αν υποψιάζονται ότι ζηλεύουν το πιο πιθανό είναι να το νιώσουν μέσα τους να μην πουν τίποτα και κανένας δεν θα το καταλάβει.

 

Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους

 

– Δίδυμος: Η πίστη για τους Διδύμους είναι τρόπος ζωής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ότι δεν πιστεύουν ότι τα άλλα ζώδια δεν μπορούν να απατήσουν εύκολα. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λένε ότι ζηλεύουν.

 

Ζώδια στη ζήλια – Συμβουλές για τα ζώδια: Η αντίδραση κι άλλων ζωδίων

– Καρκίνος: Δεν εμφανίζουν ζήλια πολύ συχνά και όταν είναι ερωτευμένοι αναμένουν το ίδιο και από το άλλο πρόσωπο. Αν ζηλέψουν θα το κρατήσουν μέσα τους, μέχρι να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια. Μόλις προδώσετε έναν Καρκίνο να είστε σίγουροι δεν θα σας συγχωρέσουν ποτέ.

– Λέων: Ότι και αν κάνετε, μην δίνετε περισσότερη προσοχή σε κανέναν εκτός από τον Λέοντα. Σχεδόν τα πάντα μπορούν να κάνουν το Λέων να ζηλέψει και σίγουρα δεν σταματάνε επειδή δεν πιστεύουν ότι πρέπει.

  5 λόγοι για τους οποίους ο Ταύρος θα σας αγαπάει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο

– Παρθένος: Θέλει να κρατήσει τα συναισθήματα του υπό έλεγχο, αλλά καμιά φορά μπορεί να είναι εξαιρετικά ζηλιάρης. Αν κοιτάξετε στα μάτια σας μπορείτε να δείτε αληθινά τα συναισθήματα τους.

 

Ζώδια στη ζήλια – Συμβουλές για τα ζώδια: Η αντίδραση επιπλέον ζωδίων

– Ζυγός: Οι Ζυγοί θέλουν δύο πράγματα: Να αρέσουν και να αποφεύγουν συγκρούσεις. Δυστυχώς, έχουν μια τάση να είναι ανασφαλείς και να ζηλεύουν. Διαδεδομένου ότι θα κάνουν οτιδήποτε για να αποφύγουν την σύγκρουση και ενδεχομένως θα κρύψουν τη ζήλια τους μέχρι να μπορέσουν να μιλήσουν.

– Σκορπιός: Είναι πλέον ο πιο ζηλιάρης τύπος. Ελέγχεται από την ζήλια και είναι σε θέση να κάνει παραγωγικά πράγματα όταν βρίσκεται υπό την επιρροή της.

– Τοξότης: Ο Τοξότης Σπάνια ζηλεύει και ακόμα και αν δεν το δείχνουν ποτέ. Ωστόσο, έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα με την απάτη. Δεν θα συγχωρέσουν και δεν θα ξεχάσουν ποτέ κάτι σοβαρό που κάνατε.

 

Ζώδια στη ζήλια – Συμβουλές για τα ζώδια: Η αντίδραση των υπόλοιπων ζωδίων

– Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι ζηλεύουν όλη την ώρα, αλλά δε θα μιλήσετε ποτέ γι’ αυτό.

– Υδροχόος: Οι Υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι συνήθως δεν δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα σε κανέναν. Δεν ζηλεύουν, και αν το κάνουν το δείχνουν στο άτομο κατευθείαν.

– Ιχθύς: Ζηλεύουν λίγο αλλά όταν γίνει αυτό η φυσική τους συμπόνια τους ενοχοποιεί και δεν μπορούν να το κρύψουν. Απαιτούν προσοχή και πίστη και γι’ αυτό αν θέλετε να είναι στην ζωή σας φροντίστε να τους τα δώσετε.

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *