Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

 

Ποιό είναι άραγε το σωστό στιλ ντυσίματος αν είσαι Κριός, Παρθένος ή Ιχθείς; Ταιριάζουν όλα τα αξεσουάρ σε όλους;

ΚΡΙΟΣ

Κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και ταιριάζει απόλυτα στη φλογερή προσωπικότητά σου. Χρησιμοποιήσε το λοιπόν ως βασικό χρώμα στα ρούχα σου ή ειδικά για τις γυναίκες, τονίστε τα μαλλιά σου με μερικές κόκκινες ανταύγειες.

Tip για την γυναίκα: Το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του προσώπου σου είναι τα ζυγωματικά, τονίσε τα λοιπόν, φορώντας σκουλαρίκια-κρίκους.

Tip άνδρα: Ένα αξεσουάρ που θα σου δώσει περισσότερο στιλ είναι το καπέλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σoυ αρέσει πολύ το απαλό άγγιγμα που έχουν τα πουλόβερ και τα μεταξωτά πουκάμισα. Προτίμησε αποχρώσεις του βιολετί, ροζ και κίτρινου, γιατί σου ταιριάζουν πολύ τα παστέλ χρώματα.

Tip για την γυναίκα: Απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα κολιέ και τα μαντήλια αφού θα τονίσουν το λαιμό σου που είναι ένα από…τα πιο όμορφα σημεία του σώματός σου. Προτίμησε φορέματα που θυμίζουν άνοιξη γεμάτα απόλουλούδια.

Tip άνδρα: Για τους άνδρες, οι γραβάτες θεωρούνται απαραίτητες.

 

Όταν τα ζώδια ζηλεύουν το πρόσωπο που θέλουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέλεις η εμφάνισή σου να είναι εντυπωσιακή, διαφορετική και να σου φτιάχνει τη διάθεση. Σου αρέσουν τα πολλά και ιδιαίτερα χρώματα.

Tips για την γυναίκα: Αυτό μπορεί να είναι ακόμα κι ένα φόρεμα σε ακανόνιστο σχήμα, με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ανέδειξε τα υπέροχα χέρια και δάκτυλα που διαθέτεις με δαχτυλίδια και βραχιόλια και φυσικά μην ξεχνάς ποτέ την τσάντα σου.

Tip άνδρα: Μια τσάντα σε απόχρωση του χακί ή ένας φάκελος, που να συνδυάζει το μέταλλο και το καστόρι, θα ξεχωρίζει σίγουρα πάνω σου αφού θέλεις τα αξεσουάρ σου να είναι τόσο εκλεκτικά όσο κι εσυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χρώματα που σoυ ταιριάζουν περισσότερο είναι αυτά του κυρίαρχου πλανήτη σου, της Σελήνης. Οτιδήποτε σε γκριζογάλανο, ασημί ή σπασμένο λευκό, σου πάει γάντι. Αγαπάς τα ρούχα που έρχονται από μια άλλη εποχή, παλιά και ρομαντική και ξέρεις να τα αναδεικνύεις.

  Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

Tip γυναίκας: Το σώμα σου είναι συνήθως λίγο γεμάτο στο μπούστο, οπότε μία σειρά από δαντελωτές μπλούζες και τοπ θα τονίσουν τη θηλυκότητά σου.

Tip άνδρα: Μπορείς να φορέσεις φανελάκια ή στενά T-shirt που αγκαλιάζουν το στήθος.

ΛΕΩΝ

Ότι κι αν κάνεις έχει μία δόση μεγαλοπρέπειας και υπερβολής κι από τον κανόνα δε θα εξαιρεθούν τα ρούχα που επιλέγεις! Τα χρώματα που αγαπάς ακτινοβολούν, όπως οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.

Tip για την γυναίκα: Προτίμησε λοιπόν το ανοιχτό κίτρινο, το πορτοκαλί ακόμα και το χρυσό. Μπορείτε ακόμη να τονίσετε λίγο και τη χαίτη των μαλλιών σου με μερικές χρυσές ανταύγειες. Επίσης οι χαριτωμένες Λιονταρίνες θα είναι υπέροχες μέσα σε κομψά φορέματα, που δένουν στο λαιμό.

Tip άνδρα: Οι άνδρες θα δείχνουν ιδιαίτερα κομψοί φορώντας πόλο μπλουζάκια σε φωτεινά χρώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις, όπως το σκούρο πράσινο, σκούρο καφέ και το μαύρο.

Tip για την γυναίκα: Μία μακριά πουκαμίσα με μία φαρδιά δερμάτινη ζώνη, σε συνδυασμό με ένα σκουρόχρωμο σακάκι, είναι αυτό που ταιριάζει τέλεια στο στιλ σου. Μπορείς επίσης να εφαρμόσεις αυτές τις αποχρώσεις και στο μακιγιάζ σου.

Tip άνδρα: Αφού σου αρέσει πάντα να είσαι ακριβείς στα ραντεβού σου ένα κομψό ρολόι είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσει την εμφάνισή σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα χρώματα που σoυ ταιριάζουν ιδιαίτερα είναι το απαλό γαλάζιο, το ροζ το κίτρινο και το πράσινο. Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν βρεθείς, με ένα απλό αλλά σικ ντύσιμο καταφέρνεις πάντα να εντυπωσιάσεις.

Tip για την γυναίκα: Η πρώτη σου επιλογή θα πρέπει να είναι σίγουρα τα θηλυκά, δαντελωτά φορέματα. Ένα κάπρι παντελόνι, μία μπλούζα που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους κι όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου με θαυμασμό.

  Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

Tip άνδρα: Το ρομαντικό στιλ δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου αφού δείχνεις λαμπερός μέσα σε πουκάμισα εποχής.

 

Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν στα ρούχα σoυ είναι οι αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ-κόκκινου, όπως και το βαθύ κόκκινο του κρασιού.

Tip για την γυναίκα: Ο επίγειος παράδεισος για εσένα βρίσκεται σε ένα κατάστημα με sexy εσώρουχα. Μη διστάσεις να πειραματιστείς με μαύρα και κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα!

Tip άνδρα: Τα γυαλιά ηλίου για εσένα δεν είναι απλά και μόνο για να προστατεύουν τα μάτια σου από τον έντονο ήλιο του καλοκαιριού, είναι τρόπος ζωής αφού έτσι δημιουργείς γύρω σου ένα μυστήριο! Ταυτόχρονα, θα κρύψεις το έντονο και καυτό βλέμμα σου, μέσα από φυμέ φακούς και μεγάλους σκελετούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επέλεξε άφοβα τις κοντομάνικες μπλούζες, τα σορτσάκια και τα καπέλα τύπου μπέιζμπολ που τόσο σoυ αρέσουν! Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άνδρες Τοξότες, αλλά θα τονίσει την ομορφιά και των γυναικών του ζωδίου.

Tip για την γυναίκα: Μπορείς να αναδείξεις τα υπέροχα, μακριά πόδια σου με κολλητά παντελόνια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με στενές ψηλοτάκουνες μπότες, που ταιριάζουν απόλυτα στο casual στιλ σου.

Tip άνδρα: Σε εσένα ταιριάζουν τα αθλητικά ρούχα και το ανέμελο ντύσιμο.

 

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χρώματα που θα πρέπει να προτιμάς είναι το γκρι, το λευκό και το μαύρο. Δεν αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου τζιν, το οποίο φοράς εύκολα κάθε ώρα της μέρας.

Tip για την γυναίκα: Σε εσένα ταιριάζουν απόλυτα οι ριχτές φούστες και τα ριγέ κοστούμια. Όταν έρχεται η στιγμή να χαλαρώσεις, προτίμησε φούστες και μπλούζες κεντημένες με χάντρες.

  Πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα τα 12 ζώδια;

Tip άνδρα: Οι άντρες δείχνουν υπέροχοι όταν στις εξόδους τους επιλέγουν απλά πουκάμισα. Στη δουλειά, προτιμούν τις λεπτές γραβάτες, ένα λευκό πουκάμισο και ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, που προβάλει τη σοβαρότητά τους και την ικανότητά τους να κατακτήσουν τον επιχειρηματικό κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αγαπημένα σoυ χρώματα είναι τόσο φωτεινά όσο κι εσύ. Προτιμάς το ιδιαίτερο και ανορθόδοξο ντύσιμο, το οποίο όμως καταφέρνεις να υποστηρίξεις απόλυτα!

Τip για την γυναίκα: Οι αλυσιδίτσες στα πόδια είναι σαν να φτιάχτηκαν για εσένα, γι” αυτό φόρεσε τις άφοβα, αφού προσθέτουν αίγλη και στιλ σε κάθε ντύσιμό σου. Τέλος, μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα μπλουζάκι με τιράντες.

Tip άνδρα: Δείχνεις άψογος μέσα σε ένα ρετρό τζιν, τύπου καμπάνα και πάνινα παπούτσια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα γήινα χρώματα δεν είναι άδικα τα αγαπημένα σου μιας και δείχνει να σου ταιριάζουν πολύ. Η ζώνη τείνει να είναι φετίχ και των δύο φύλων και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης σε κάθε έξοδο τους.

Tip για την γυναίκα: Τι πιο ωραίο από ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια ή ανοιχτά σανδάλια για να φαίνονται τα δαχτυλίδια στα δάκτυλα των ποδιών σου. Τα χρώματα της θάλασσας είναι αυτά που σου ταιριάζουν και μπορείς άφοβα να τα χρησιμοποιείς και στο μακιγιάζ σου, ειδικά στις σκιές ματιών, αφού τα μάτια σου είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό σου.

Tip άνδρα: Απαλά υφάσματα σε βελούδο για τα σακάκια σου πάνω από φαρδιά παντελόνια, προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στην γκαρνταρόμπα σου.

 

Τι λέει το στυλ σου για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου;

 

koolnews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *