Η στάση που κοιμάστε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας

 

 

Κούτσουρο, αλεξιπτωτιστής ή μωρό; -Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας η στάση που κοιμάστε [εικόνες]

Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολλά για τους εαυτούς αλλά και τις σχέσεις μας. Η στάση του ύπνου, λοιπόν, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εμάς.

Ο καθένας κοιμάται, «βολεύεται», διαφορετικά στον ύπνο του, ο οποίος είναι άκρως σημαντικός και δεν πρέπει να διαταράσσεται. Σε άλλον αρέσει να κοιμάται ανάσκελα, άλλος προτιμά να παίρνει τη στάση του μωρού και άλλος θυμίζοντας αστερία. Αν και κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να αλλάξουμε στάση, πάντα υπάρχει αυτή που προτιμάμε και αισθανόμαστε καλύτερα.

 

Το κούτσουρο

Μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις ύπνου είναι όταν κοιμάστε στο πλάι με τα πόδια σας ευθεία και τα χέρια σας κάτω… σαν το κούτσουρο. Συνήθως αυτοί που προτιμούν την εν λόγω στάση ύπνου είναι χαλαροί και θετικοί και σκέφτονται το καλύτερο για τους άλλους.

Κοινωνικοί από τη φύση τους, οι άλλοι αγαπούν να βρίσκονται γύρω τους. Αυτό που θα πρέπει να έχουν στο νου τους να μην πέφτουν θύμα των άλλων λόγω της καλοσύνης τους.

Η στάση που κοιμάστε

 

Η στάση που κοιμάστε Ο στρατιώτης

Μια συνηθισμένη στάση ύπνου είναι ο στρατιώτης, όταν δηλαδή κοιμάστε ανάσκελα με τα τεντωμένα πόδια και χέρια. Η στάση αυτή δείχνει πως είστε ένας ισχυρός αλλά ήσυχος άνθρωπος. Συγκρατημένοι και σταθεροί, που αγαπάτε να υπάρχει τάξη σε όλα το φάσμα της ζωής σας.

Εχετε στανταρντς τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους. Η απόκτηση ενός πιο καλλιτεχνικού χόμπι θα σας κάνει πιο ελεύθερους και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την πίεση που οι ίδιοι ασκείτε στον εαυτό σας.

  H top δίαιτα για το καλοκαίρι! Χάσε 5 κιλά σε 7 ημέρες!

Η στάση που κοιμάστε

 

Ο αστερίας

Αν προτιμάτε να κοιμάστε σαν αστερίας, δηλαδή, ανάσκελα με ανοικτά τα πόδια και τα χέρια, πιθανότατα είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και αρκετά κοινωνικός. Αυτή η «ανοικτή» θέση υποδηλώνει ότι είστε καλός ακροατής και είστε από εκείνος που βοηθούν όποιον τους το ζητήσει. Μην ξεχνάτε, όμως, πως πρέπει να είστε ο εαυτός σας.

προτιμάτε να κοιμάστε σαν αστερίας

 

Η στάση που κοιμάστε Το μωρό

Η εμβρυακή στάση με τα πόδια λυγισμένα προς τον κορμό είναι η πιο δημοφιλής θέση ύπνου, σύμφωνα με την βρετανική υπηρεσία Sleep Assessment and Advisory. Οπως δείχνουν οι αριθμοί, το 41% επιλέγουν να κοιμηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, με τις γυναίκες να την προτιμούν περισσότερο από τους άντρες.

Ο ύπνος που θυμίζει μωρό υποδηλώνει ότι είστε ένας άνθρωπος με αγνή ψυχή, που αισθάνεστε ότι πρέπει να προστατέψετε, ακόμα και αν δείχνετε σκληροί. Πολλές φορές αγχώνεστε με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κοιμηθείτε, οπότε καλό θα ήταν να υιοθετήσετε συνήθειες όπως ο διαλογισμός και η γιόγκα που θα απομακρύνουν τις αρνητικές σκέψεις.

Επίσης, η εν λόγω στάση ύπνου αποκαλύπτει έναν άνθρωπο που θέλει χρόνο να εμπιστευτεί τους γύρω του, αλλά και έναν αγαπητό και γενναιόδωρο φίλο.

Ο ύπνος που θυμίζει μωρό

 

Ο αλεξιπτωτιστής

Κοιμάστε ανάσκελα με το κεφάλι σας στραμμένο στη μία πλευρά και τα χέρια, συνήθως, ακουμπούν το μαξιλάρι. Εάν αισθάνεστε άνετα να κοιμάστε σαν να κάνετε ελεύθερη πτώση, τότε, είστε ανοικτός και σίγουρος άνθρωπος. Η άνεση που έχετε σας κάνει να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Εάν ξυπνάτε με άγχος, τότε δοκιμάστε να γράψετε ότι σας ανησυχεί σε ένα χαρτί.

Η στάση που κοιμάστε

 

  Συγκλονίζει ο Πάνος Μουζουράκης : «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν στο κρεβάτι με τη Μαρία και αισθάνθηκα να με χαϊδεύει»

Η στάση που κοιμάστε Αυτός που λαχταρά

Μπορεί να κοιμάστε στο πλάι, ωστόσο, τα χέρια σας απλώνονται μπροστά σας, σαν να θέλετε να πιάσετε κάτι. Μπορεί να είστε αργοί και προσεκτικοί στη λήψη αποφάσεων, αλλά είστε και αρκετά πεισματάρηδες. Εχετε μια ισχυρή αίσθηση αφοσίωσης και είστε αξιόπιστος φίλος. Βέβαια, αυτρό δεν σημαίνει πως αρκετές φορές γίνεστε κυνικός.

Μπορεί να κοιμάστε στο πλάι

 

iefimerida.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση