Τα 5 ζώδια που ο χρόνος δεν τα αγγίζει

Ποιά είναι τα  5 ζώδια που ο χρόνος δεν τα αγγίζει

Τα 5 ζώδια που ο χρόνος δεν τα αγγίζει

 

Σίγουρα σου έχει τύχει και εσένα να βλέπεις ανθρώπους δίπλα σου και να λες «μα καλά, πώς παραμένει τόσο νέος/α;»

Όσα χρόνια και να τους ξέρεις, βλέπεις ότι είναι σχεδόν σαν να μην έχει περάσει μέρα από «πάνω» τους.

Παραμένουν γοητευτικοί ενώ μάλιστα δείχνουν ότι όσο μεγαλώνουν τόσο πιο πολύ… ομορφαίνουν. Να σου πούμε λοιπόν ότι μάλλον οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

 

Τα 5 ζώδια που ο χρόνος δεν τα αγγίζει

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλάμε πραγματικά για τον αιώνιο έφηβο του ζωδιακού. Είναι το ζώδιο αυτό που παραμένει για πάντα παιδί και αρνείται να μεγαλώσει. Και ο χρόνος το αγαπά επίσης και δεν το ακουμπά. Το αφήνει να έχει και εσωτερικά και εξωτερικά αυτή την νιότη και την παιδικότητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει. Είναι αυτό που λένε «το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος». Ο χρόνος είναι φίλος του και σύμμαχός του. Και βλέπεις ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, όσο περνούν τα χρόνια φαίνονται όλο και πιο… μικροί. Τους λες και Μπέντζαμιν Μπάτον του ζωδιακού.

 

Ζώδια 5 “Περίεργα” πράγματα που δεν ήξερες

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι θα κάνει τα πάντα για να δείχνει νέο, όπως επίσης για να δείχνει καθαρό, λαμπερό, περιποιημένο και φυσικά… ξεχωριστό. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δεν διστάζουν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε θεραπεία νεότητας, προκειμένου να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης. Και επειδή την έχει ως κυβερνήτη του, παίρνει και τα… δωράκια του. Ένα από αυτά είναι και η ομορφιά. Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο όμορφα ζώδια και για καλή τους τύχη μπορούν να διατηρούν την εξωτερική τους εμφάνιση σε υψηλά standards ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία (lucky you…)

  Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι υπέρ της φυσικής ομορφιάς. Δεν έχουν σε εκτίμηση τις διάφορες επεμβάσεις, φροντίζουν όμως τον εαυτό και την υγεία τους με σωστή διατροφή και κάποια μορφή άσκησης.

Επιπλέον, κάνουν διάφορες θεραπείες, με προϊόντα από τη… μάνα γη που τονώνουν την ευεξία τους και τη φυσική τους κατάσταση και την ομορφιά τους, οπότε παραμένουν σε καλύτερη κατάσταση από τους συνομήλικούς τους και δείχνουν πολύ μικρότεροι.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *