Απόγευμα δίαιτα : Κάνε αυτά τα 5 πράγματα κάθε απόγευμα

Απόγευμα δίαιτα

 

Κάνε αυτά τα 5 πράγματα κάθε απόγευμα και θα χάσεις το βάρος που θέλεις!

 

Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει δίαιτα ή διατροφή το πρωί και μέχρι το απόγευμα την έχεις χάλάσει; Αν η απάντηση είναι “πολλές φορές” ή “σχεδόν πάντα”, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Υπάρχουν 5 πραγματάκια που μπορείς να κάνεις κάθε απόγευμα για να μην χάνεις το στόχο σου και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Μείνει ενυδατωμένη

Το νερό είναι απαραίτητο για χάσιμο βάρους. Μάλιστα αν πίνεις ζεστό νερό θα αισθάνεσαι ότι είσαι και πιο γεμάτη. Φρόντισε να πίνεις όσο περισσότερο νερό μπορείς ενώ είναι ιδανικό να πίνεις 1 ποτήρι ανά μια ώρα για να μην ξεχνιέσαι κιόλας.

 

Φάε τα σωστά σνακ

Η ζάχαρη ή τα επεξεργασμένα σνακ είναι δυστυχώς παντού και πάντα διαθέσιμα. Κλείσε τα μάτια σου σε αυτά και φτιάξε τα δικά σου. Φάε φρούτα και λαχανικά ή φτιάξε τις δικές σου μπάρες δημητριακών με ξηρούς καρπούς.

Απόγευμα δίαιτα

 

Φτιάξε το μεσημεριανό της επόμενης ημέρας

Αφιερώνοντας λίγο χρόνο στο να πακετάρις ένα υγιεινό μεσημεριανό για την επόμενη μέρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή. Όταν παίρνεις μεσημεριανό απ’έξω δεν έχεις ιδέα πόσες θερμίδες καταναλώνεις. Φτιάχνοντας, όμως, η ίδια το φαγητό σου ξέρεις ακριβώς τι τρως και βοηθάς τον εαυτό σου να παραμείνει στο σωστό δρόμο.

 

Γυμνάσου

Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας στη δουλειά, είναι εύκολο να πεις “δεν μπορώ να γυμναστώ γιατί είμαι πολύ κουρασμένη”. Πείσε τον εαυτό σου ότι το να παραλείψεις τη γυμναστική δεν είναι επιλογή.

  Το μυστικό της Χριστίνας Κοντοβά για επίπεδη κοιλιά και γράμμωση στα 44 - Ακολουθεί πιστά τη μέθοδο της διαλειμματικής δίαιτας

Θυμήσου για πιο λόγο τα κάνεις όλα αυτά, φόρα τα αθλητικά σου, πάρε το στρωματάκι σου και βρες στο youtube ένα πρόγραμμα ιδανικό για σένα σπίτι χωρίς να το πολυσκεφτείς. Μόλις τελειώσεις τη γυμναστική σου θα χαίρεσαι πολύ που κατάφερες και σηκώθηκες από τον καναπέ.

Γυμνάσου

 

Σήκω και βγες έξω

Αν δεν έχεις καμιά όρεξη να πας γυμναστήριο, βγες για μια βόλτα. Πάρε τον αγαπημένο σου και βγείτε για περπάτημα στέλνοντας sms με το “6”. Με τη συζήτηση και ειδικά αν έχεις καλή παρέα θα ξεχάσεις ότι περπατάς και θα απολαύσεις τη διαδικασία. Εναλλακτικά τώρα που βρισκόμαστε σε καραντίνα κάνε επιτόπιο τρεξιματάκι ή σκοινάκι μέσα στο σπίτι.

 

keepup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *