Ζώδια Σεπτέμβριος 2020: Ποια ζώδια θα έχουν τύχη βουνό και ποια θα περάσουν έναν δύσκολο μήνα

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020

 

Ζωδιακές προβλέψεις: Ο Σεπτέμβριος για κάποιους θα είναι καλός μήνας. Για κάποιους άλλους πάλι δεν θα είναι και τόσο καλός.

Αυτό, διότι θα φέρει αναστάτωση σε ορισμένα ζώδια. Ωστόσο, ακόμη κι αν ανήκει κάποιος σε αυτά, τα ζώδια, δεν θα πρέπει να αγχώνεται. Απλά θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός και έτοιμος για να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις.

Αναλυτικότερα οι όσα αναφέρουν οι αστρολογικές προβλέψεις:

 

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 :Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Ο Άρης, όχι μόνο θα παραμείνει στον Κριό, αλλά θα γυρίσει ανάδρομος στις 11 του μήνα. Οπότε, αν νομίζατε κάποιοι ότι έφυγε από πάνω σας, πλανάστε! Αντίθετα, πηγαίνοντας με την όπισθεν θα σας ξαναφτάσει. Θα φέρει μαζί του παλιά και καινούργια προβλήματα.

Θα φέρει αντιπαλότητες, έχθρες και τσακωμούς με το τσουβάλι. Αυτό θα συμβεί τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας.

Φτου κι απ’ την αρχή, λοιπόν, αλλά τώρα ίσως έχετε μια μοναδική ευκαιρία. Θα πρέπει να κόψετε μαχαίρι ή να τελειώσετε μια και καλή με ό,τι σας ταλαιπωρεί. Δεν αποκλείεται, οι λιγότερο τολμηροί από σας, που έδιναν τόπο στην οργή, να βρουν το θάρρος να υψώσουν ανάστημα και να τρίξουν τα δόντια σε όποιον/α τους κουνηθεί ή να αποχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά.

Πιθανό είναι και να αποδεχτείτε μια ήττα σας και να μην το παλέψετε άλλο. Έχετε και τον Ερμή στον Ζυγό να παίζει ξύλο με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα, οπότε θα είστε όλο το μήνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ζώδια Σεπτέμβριος 2020 :  Παράπλευρες απώλειες για Παρθένο, Ιχθύες, Δίδυμο και Τοξότη

Το καμπανάκι χτυπά για σας του γ’ δεκαημέρου, όπου έχετε να αντιμετωπίσετε τόσο τον Ανάδρομο Άρη στον Κριό, όσο και τον Ερμή στον Ζυγό με τις αρνητικές όψεις του, που ανοίγουν τρύπες στην τσέπη και την καρδιά σας και μάλλον σας καθιστούν “παράπλευρες απώλειες”, αφού δεν αποκλείεται να πληρώσετε ακριβά τη νύφη.

  5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί

Επιπλέον έχετε και τον Ποσειδώνα κόντρα, να σας παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο, να σας θολώνει τα νερά και να μη ξέρετε πού πάνε τα 4, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Μάστερ της εξαπάτησης και της παραπλάνησης, όλα τα ανακατεύει, τα διαστρεβλώνει (στην προκειμένη περίπτωση), αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε αν είναι ο γιαλός στραβός ή στραβά αρμενίζετε. Από την άλλη, αφ’ ενός η Πανσέληνος, που γίνεται μόλις τη δεύτερη μέρα του μήνα, έχει παρέα την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη πάει πακετάκι με τον Δία και τον Κρόνο.

Κι αν εσείς οι Παρθένοι τη βγάλετε καθαρή σε αυτήν, καθώς με τον πρώτο κύριο διατηρείτε άψογες σχέσεις, οι υπόλοιποι είτε θα είστε τυχεροί στην ατυχία σας είτε οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα καταλήξουν προβληματικές!

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση