Ουσιαστικό αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα 3 tricks και 3 treats

3 tricks και 3 treats για ουσιαστικό αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

3 tricks και 3 treats για ουσιαστικό αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

 

Αν θέλεις να αδυνατίσεις και να παραμείνεις αδύνατη, χωρίς να κινδυνέψεις να πάρεις μέσα σε μια βδομάδα τα κιλά που έχασες (ή και περισσότερα) πρέπει να θυμάσαι πως σκοπός δεν είναι να πιέσεις το σώμα σου στα άκρα, αλλά να αλλάξεις τις συνήθειές σου, έτσι ώστε αργά και σταθερά να χάσεις πόνους, να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάνεις τον οργανισμό σου μια σούπερ μηχανή ενέργειας κι όχι μια αποθήκη λίπους.

Γι΄ αυτό κάθε μπουκιά που τρως και κάθε βήμα που κάνεις μετράει.

Δοκίμασε αυτά τα έξυπνα tricks σε κάθε σου γεύμα ώστε να επωφεληθείς διατροφικά πλήρως από αυτό αλλά και να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου:

 

Ουσιαστικό αδυνάτισμα χωρίς δίαιτα

1.Πρωτεΐνες και ίνες:

Φρόντισε κάθε γεύμα σου να περιέχει άπαχη πρωτεΐνη και φυτικές ίνες όπως φρούτα και λαχανικά. Θα σε κρατήσουν περισσότερη ώρα χορτάτη σε σχέση με τις τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες, οι οποίοι σου προσφέρουν ενέργεια για ελάχιστο χρόνο (και μετά έρχονται οι λιγούρες).

 

2. Δώσε βάση:

Όταν τρως αφηρημένα (χαζεύοντας στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή σου, μιλώντας στο τηλέφωνο, κάνοντας παράλληλα ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, τελικά καταλήγεις να τρως μηχανικά πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από αυτήν που θα έτρωγες αν είχες την προσοχή σου στραμμένη στο γεύμα σου.

Απόλαυσε την κάθε μπουκιά και θα δεις που θα νιώσεις χορτάτη πολύ γρηγορότερα

 

3. Πιες ένα ποτήρι νερό πριν κάθε γεύμα:

Ο λόγος είναι διπλός. Μερικές φορές έχουμε την τάση να μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα, οπότε έλεγξε αν τελικά αυτό που χρειαζόσουν δεν ήταν ένα σνακ αλλά ενυδάτωση.

  Δίαιτα: Χάστε μέχρι και 5 κιλά σε 7 ημέρες τρώγοντας γιαούρτι με Μήλο

Ταυτόχρονα προσθέτοντας λίγες σταγόνες λεμονιού, ή δυόσμο στο νερό σου, θα το αρωματίσεις κάνοντάς το πολύ πιο ενδιαφέρον γευστικά, ενώ παράλληλα θα φροντίζεις για την αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

 

Δοκίμασε αυτά τα γευστικά treats που θα σε βοηθήσουν να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάψεις ακόμη περισσότερες θερμίδες:

 

1. Κεφίρ:

Προσπάθησε να πίνεις τουλάχιστον 60ml από αυτό το προϊών καθημερινά. Είναι γεμάτο με «καλά» βακτήρια που θα κρατήσουν το στομάχι σου… απασχολημένο για ώρα. Αν πάλι δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα, μπορείς πάντα να το αντικαταστήσεις με βιολογικό γιαούρτι.

 

2. Kale (κατσαρό λάχανο):

Εκτός του ότι υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (άρα προκαλεί κορεσμό), είναι μια υπέροχη πηγή φυτικών ινών (άρα σε κρατάει χορτάτη περισσότερο) και πολλών ακόμη θρεπτικών συστατικών που αυξάνουν τη λειτουργεία του ήπατος, συμβάλλοντας έτσι στην πιο άμεση και πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

 

3. Κινόα:

Αντικατέστησε τα συνηθισμένα επεξεργασμένα προϊόντα, όπως ρύζι ή μακαρόνια με αυτό το θαυματουργό σπόρο (δεν είναι τυχαίο που θεωρείται από τα πιο διάσημα supefoods), ο οποίος περιέχει ένα χορταστικό συνδυασμό φυτικών ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων.

 

socialista.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *