Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μιας αυθεντικής Pretty Woman

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μιας αυθεντικής Pretty Woman

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μιας αυθεντικής Pretty Woman

 

Τι ακριβώς κάνει η Julia Roberts για να δείχνει 32 στα 52; Σίγουρα, όχι Botox. Ούτε καν δίαιτα.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 που ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός -με την ταινία Pretty Woman να την ανεβάζει κατευθείαν στην κορυφή της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας-.

Η Julia Roberts μάς κάνει διαρκώς να αναρωτιόμαστε τι κάνει ώστε να διατηρεί την λάμψη και τη γοητεία της αναλλοίωτη, παρ’ όλα τα 52 της χρόνια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κακεντρεχείς που δικαιολογούν την αγέραστη ομορφιά της στις πλαστικές επεμβάσεις και στο Botox, αλλά η ίδια η ηθοποιός έχει δηλώσει κατηγορηματικά:

«Δεν έχω κάνει ποτέ δραστικές θεραπείες με fillers ή κάτι άλλο, παρ’ όλο που δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσες γυναίκες το κάνουν».

Απόδειξη σ’ αυτό είναι ότι ο οίκος καλλυντικών και αρωμάτων Lancôme την έχει αποκλειστική μούσα του επί σειρά ετών -ακόμη και φέτος είναι το πρόσωπο στην καμπάνια του νέου αρώματος La Vie Est Belle Intensive.

(σ.σ.: ο συγκεκριμένος γαλλικός οίκος δεν επιλέγει ποτέ πρέσβειρες των προϊόντων του, γυναίκες που έχουν υποστεί οποιαδήποτε αλλοίωση των χαρακτηριστικών τους από Botox ή lifting, και αυτό είναι απαράβατος κανόνας για την σύναψη συμβολαίου με την Lancôme).

 

Μάθετε λοιπόν, πού κρύβεται το μυστικό αντιγήρανσης της Julia Roberts.

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μιας αυθεντικής Pretty Woman

 

«Ως υπεύθυνος γονέας τριών παιδιών, αλλά και ως γυναίκα που ενδιαφέρεται πραγματικά για την διατήρηση της υγείας του δέρματός μου, βασίζομαι πάντα σε ένα αντηλιακό -SPF 30 για τα παιδιά.

SPF 50 για μένα, ακόμη και αν πρέπει να περιμένω για ώρες κάτω από τη σκιά όταν έχω γύρισμα. Είναι η Νο1 προτεραιότητά μου», λέει στο περιοδικό People.

https://www.instagram.com/p/CAAGFr6HH6f/?utm_source=ig_embed

 

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar έχει πει ότι δεν πέφτει για ύπνο χωρίς πλήρη ρουτίνα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού: «Μια ή δυο φορές τη βδομάδα εάν ξεχάσετε να απομακρύνετε το makeup σας πριν κοιμηθείτε, μέσα σε λίγους μήνες η επιδερμίδα σας θα δείχνει αρκετά χρόνια πιο γερασμένη από το κανονικό.

Προσέξτε ειδικά το ντεμακιζιάζ των ματιών και επιμείνετε περισσότερο σ’ αυτό», συμβουλεύει η Roberts, προτείνοντας το Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover της Lancôme, ως το πιο εκπληκτικό προϊόν στην κατηγορία του.

 

Στο περιοδικό Allure έχει αποκαλύψει ότι όσο μεγαλώνει, η επιδερμίδα της έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση, ενώ οι ατελείωτες οικιακές εργασίες -όπως «…το πλύσιμο πολλών πιάτων καθημερινά»- κάνουν τα χέρια της πιο ξηρά από το κανονικό.

Εκτός από γενναίες δόσεις ενυδατικής κρέμας προσώπου πρωί και βράδυ -και μαλακτικής κρέμας χεριών συχνά μέσα στην ημέρα-, η Julia Roberts προσθέτει μια έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα της με μια φυσική θεραπεία από αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

«Ζεσταίνω ελαφρώς δυο μεγάλες κουταλιές λάδι ανακατεύοντας μαζί με μια κουταλιά αλεύρι βρώμης μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο γαλακτωματοποιημένο μείγμα. Μόλις κρυώσει, το απλώνω σαν μάσκα σε όλο το πρόσωπο -και στα χέρια- για περίπου μισή ώρα», αποκάλυψε στο περιοδικό γυναικείας υγείας και ομορφιάς Viva.

Αλλά η διατροφή της είναι το Α και το Ω για μια ουσιαστική θεραπεία αντιγήρανσης από μέσα προς τα έξω. «Δεν είναι μυστικό ότι η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή συμβάλλει στην διατήρηση μιας υγιούς και νεανικής επιδερμίδας.

Αλλά όχι οι αυστηρές δίαιτες -ούτε σαν αστείο. Μπορεί να βοηθήσουν να χάσετε πρόσκαιρα κάποια περιττά κιλά, αλλά η έλλειψη θεμελιωδών μακροθρεπτικών συστατικών, όπως και βιταμινών.

Μετάλλων, ιχνοστοιχείων και ωφέλιμων λκπαρών οξέων, είναι όλεθρος για την ελαστικότητα, την νεανικότητα και την υγιή όψη της επιδερμίδας σας», λέει η ηθοποιός στο Viva, προσθέτοντας:

«Παραμείνετε ήρεμες, πίνετε πολύ νερό, κοιμηθείτε οκτώ ώρες κάθε βράδυ και μην σταματάτε να φροντίζετε την επιδερμίδα σας».

 

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μιας αυθεντικής Pretty Woman

clickatlife.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Δεν σε κατηγορώ που μπήκες ανάμεσά μας. Σε κατακρίνω που ήθελες να στερήσεις απ’ το παιδί μας, τον πατέρα του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *