Αυτόν τον άντρα θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου..

Αυτόν τον άντρα θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου..

Αυτόν τον άντρα θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου..

 

Συζητούσες πάντα με τις φίλες σου για το πώς ονειρεύεσαι τον ιδανικό σύζυγο; Για το ποια χαρακτηριστικά ενός άντρα σε ελκύουν;

Αν συνηθίζεις να συμβουλεύεσαι την αστρολογία, πρέπει να ξέρεις πώς τα αστέρια έχουν τη δική τους άποψη για τον τύπο του άντρα που πρόκειται να αγαπήσεις και τελικά να παντρευτείς. Μάθε λοιπόν, τι είδους άντρα εγκρίνουν για σένα.

 

Αυτόν τον άντρα θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου):

Χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί να συμβαδίσει μαζί σου, να μοιράζεται την αγάπη σου για την περιπέτεια, να έχει ανταγωνιστικό πνεύμα. Δυνατός, αθλητικός, που αγαπά τις προκλήσεις. Ο μελλοντικός σύζυγό σου δεν τα παρατάει εύκολα και αγαπά το τολμηρό σεξ, όπως και εσύ.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου):

Ο άντρας που θα παντρευτείς είναι προσγειωμένος, με ισχυρή θέληση, αισθησιακός, που αγαπά τις απολαύσεις και τις ανέσεις της ζωής. Κυρίαρχος, αλλά όχι σκληρός – απλά με έναν υποστηρικτικό τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):

Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ελκυστικό από κάποιον που να εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με σένα, που θα σε διασκεδάζει και που θα είναι πολύ καλός συνομιλητής. Δεν θες η ζωή σου να είναι ποτέ βαρετή και αναζητάς αυτόν τον τύπο που συνεχώς θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για το τι σκέφτεται.

 

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):

Ελκύεσαι από την ευαισθησία και κατανόηση των ανθρώπων. Έτσι θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση με έναν άντρα που να μπορεί να τα προσφέρει. Θα είναι εύκολο να τον φανταστείς ως τον πατέρα των παιδιών σου καθώς θα σου στέκεται σε κάθε δυσκολία και θα κάνει τα πάντα για να αισθάνεσαι προστατευμένη.

  Ήρθε η ώρα να μάθετε τη σκληρή αλήθεια για κάθε ζώδιο!

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

Ας το παραδεχτούμε. Θέλεις να είσαι εσύ το αστέρι, αλλά είσαι πρόθυμη να μοιραστείς τα φώτα της δημοσιότητας με κάποιον που είναι το ταίρι σου. Ο άντρας που θα παντρευτείς θα θες να είναι γοητευτικός, χαρισματικός και πολύ εμφανίσιμος. Επίσης, θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος, στοργικός και θα μπορεί να εκτιμήσει όλα όσα σε κάνουν τόσο ξεχωριστή. Αν αισθάνεσαι πως μαζί του θα κυβερνήσεις τον κόσμο, έχεις βρει το άλλο σου μισό.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

Χρειάζεσαι κάποιον που θα σέβεται τα όριά σου, αλλά που θα χαρίσει και λίγη δημιουργικότητα και χιούμορ στον αναλυτικό, σχολαστικό σου κόσμο. Φυσικά θα είναι έξυπνος (δεν θα δεχόσουν τίποτα λιγότερο), ευγενικός, τακτικός και καθαρός, αλλά και ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν μια σπίθα στα μάτια τους και στις ιδιωτικές σας στιγμές όσο θερμός θέλεις.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου):

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας Ζυγός να παντρευτεί έναν άλλο Ζυγό. Πώς αλλιώς θα βρεις κάποιον τόσο κοινωνικό όσο εσύ; Ο άνθρωπος που θα παντρευτείς θα είναι εξαιρετικός ομιλητής, ευχάριστος και πολύ ελκυστικός. Αγαπά κάθε είδος εξόδου και απολαμβάνει ιδιαίτερα τις συναυλίες και το θέατρο.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):

Οι Σκορπιοί έλκονται από εκείνους που φαίνονται μυστηριώδεις και λίγο επικίνδυνοι, όπως εκείνοι. Είσαι ισχυρογνώμων, κτητική και μπορεί να πάθεις μια μικρή εμμονή με το αντικείμενο του πόθου σου; Κάπως έτσι είναι και το είδος του άντρα που θα παντρευτείς. Σε ενθουσιάζει η ψυχολογική εξουσία που ασκείτε ο ένας στον άλλο και η εκπληκτική ερωτική χημεία που έχετε μεταξύ σας.

  Ζώδια Μάρτιος 2021: Αυτά θα έχουν ένα δύσκολο μήνα

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου):

Ο Τοξότης χρειάζεται ένα ταίρι με το οποίο θα μπορεί να μοιραστεί περιπέτειες, ταξίδια και φιλοσοφικές συζητήσεις. Θα παντρευτείς κάποιον που θα έχει τέλεια ισορροπία εντιμότητας, ακεραιότητας, πνευματικότητας και χιούμορ. Θα είναι ο καλύτερος σου φίλος, ο δάσκαλός σου, ο οδηγός σου και θα έχει πραγματική αγάπη για τη ζωή, όπως και εσύ.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου):

Ο μελλοντικός σύζυγός σου θα είναι επαγγελματικά καταξιωμένος όταν τον συναντήσεις. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για σένα, οπότε αν γνωρίσεις έναν άντρα με υψηλούς στόχους και επιτυχημένο, με τον οποίο ταιριάζεις, τότε θα σκεφτείς σοβαρά το γάμο.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):

Ο σύζυγός σου θα σε ιντριγκάρει από τη στιγμή που θα τον συναντήσεις γιατί θα είναι συναρπαστικός, αντισυμβατικός και απρόβλεπτος. Θα έχει, πιθανότητα, απόψεις επαναστατικές που σοκάρουν καμιά φορά – αλλά δεν θέλεις κάποιον βαρετό έτσι κι αλλιώς. Αυτός ο τύπος θα σε ενθουσιάσει σε ψυχικό, συναισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο καθώς είναι πρόθυμος να πειραματιστεί και να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου):

Θέλεις να είναι ονειροπόλος, ρομαντικός και ευαίσθητος. Συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη και αν χρειάζονται έναν “σωτήρα”, χαίρεσαι να το κάνεις. Από την άλλη πλευρά, είσαι απελπιστικά ρομαντική και δεν θα σε πείραζε να έχεις και εσύ κάποιον “διασώστη”. Θα παντρευτείς λοιπόν, εκείνον ο οποίος θα σε προφυλάσσει και θα τον προφυλάσσεις – μια σπάνια σχέση που ταιριάζετε τόσο πολύ, σαν να είστε ένα άτομο.

 

  Ποιος καφές ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα κάθε ζώδιου

clickmag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *