Ο Σκορπιός των δυο άκρων – Τι λατρεύει και τι μισεί

Ο Σκορπιός των δυο άκρων

Ο Σκορπιός των δυο άκρων

 

Ας δούμε που στάζει δηλητήριο και που μέλι το στόμα του.

 

Μετριοπάθειες και χλιαρές καταστάσεις είναι για τον Σκορπιό ότι η απομόνωση και η σιωπή για τον Δίδυμο: έννοιες άγνωστες! Ο Σκορπιός τα φτάνει όλα στα άκρα, ακόμα και το χιούμορ του. Ας δούμε που στάζει δηλητήριο και που μέλι το στόμα του.

Είμαι Σκορπιός και…

• Λατρεύω την ησυχία μου και την ηρεμία μου. Επίσης η μοναξιά, είναι δικιά μου και κάτω τα χέρια. Να βρεις τη δικιά σου και να γουστάρεις, αυτό είναι Νιρβάνα…

• Μισώ τα λόγια τα περιττά και τα λόγια τα μεγάλα. Τα βλέπω από μίλια μακριά και λυπάμαι πολύ που κάποιοι τα πιστεύουν. Εγώ πάλι πιστεύω πως μπορώ να κάνω φέτες αυτόν που τα ξεστομίζει. Στον ύπνο του. Με σπαθί Σαμουράι. Χωρίς μάρτυρες.

• Σιχαίνομαι την γκρίνια. Αν είναι να γκρινιάζει κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ, αλλά και πάλι με σιχαίνομαι όταν το κάνω, αλλά σιχαίνομαι πιο πολύ αυτούς που γκρινιάζουν… Χρειάζομαι επειγόντως έναν επιπλέον λόγο για τους σιχαίνομαι, αλλιώς χρήζω ψυχιάτρου… Μπρρρρρρ… Μα τι σκέφτομαι και με τρομάζω ώρες-ώρες;

• Λατρεύω τους παθιασμένους ανθρώπους. Μισώ αυτούς που παθιάζονται με λάθος πράγματα. Μου χαλάνε την έννοια του πάθους και το πάθος για εμένα είναι εμμονή, είναι κινητήριος δύναμη, δε ζω χωρίς αυτό.

• Μιας και το ανέφερα, ναι έχω εμμονές και τις λατρεύω. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι πιο σύνθετο, όπως … η τελειότητα! Ποιος Παρθένος και λοιπά χλιαρά; Όταν εμένα μου σφηνωθεί στο κεφάλι να καταφέρω κάτι, θα το κάνω με τόση φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια και… χωρίς χάρη. Αλλά θα το κάνω, μα τον Τουτάτη!

  Μακριά από αυτά τα ζώδια, θα το μετανιώσετε πικρά

• Σιχαίνομαι να μου κολλούν τη ρετσινιά του εκδικητικού. Δεν εκδικούμαι. Αποκατάσταση των ισορροπιών λέγεται, κι όσοι δε το ξέρουν, να το μάθουν. Ορίστε μας!

• Τέλος, λατρεύω το κοφτερό και το μαύρο χιούμορ. Οι μισοί δεν το καταλαβαίνουν κι οι άλλοι μισοί το απεχθάνονται. Αυτό και μόνο, μου φτάνει για να μου φτιάχνει το κέφι! Χα και πάλι χα!

 

Ο Σκορπιός των δυο άκρων – Τι λατρεύει και τι μισεί

astrology.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *