Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια

Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

 

Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθεί, όμως πολλές φορές δεν μπορούμε να διακρίνουμε και να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να μας κάνει χαρούμενους, τι είναι αυτό που θα μας δώσει την ευτυχία που έχουμε ανάγκη.

Ιδιαίτερα στον τομέα του έρωτα, σίγουρα έχουμε χάσει χρόνο σε καταστάσεις που μας έφθειραν ψυχολογικά και μόνο ευτυχία δεν μας έδωσαν, γιατί δεν μπορέσαμε από την αρχή να διεκδικήσουμε τα «θέλω» μας… Ποια είναι όμως αυτά τα ερωτικά θέλω, που όταν ικανοποιηθούν θα είμαστε ευτυχισμένοι;

Με ποιό τρόπο τα 12 ζώδια ευτυχούν στον έρωτα και στην αγάπη αληθινά;

ΚΡΙΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Περιπέτεια, Δράση, Ανεξαρτησία

Ο Κριός μπορεί να είναι ένας δύσκολος ερωτικός σύντροφος, όμως τα πράγματα που ζητάει στον έρωτα για να ευτυχίσει είναι πολύ απλά… Αναζητά την περιπέτεια που θα τον εξιτάρει και θα τον κρατά σε εγρήγορση. Διψά για δράση και εξέλιξη, γιατί βαριέται την ρουτίνα και την στασιμότητα. Επιζητά την ανεξαρτησία του για να έχει την άνεση να απολαμβάνει τις προσωπικές του στιγμές με τους φίλους του και την οικογένειά του! Όσο πιο ελεύθερος αισθάνεται μέσα σε μία σχέση ο Κριός, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Αισθησιασμός, Σταθερότητα, Προοπτική

Το παιδί της Αφροδίτης, ο Ταύρος, για να είναι ευτυχισμένος στον έρωτα θέλει να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο, που ξυπνά τον ερωτισμό του και απολαμβάνουν μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό! Η σταθερότητα ωστόσο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξανοιχτεί, αλλά και να ευτυχίσει το Ταυράκι… Σίγουρα βέβαια είναι σημαντικό ο έρωτας να έχει προοπτικές γάμου και οικογένειας… Γενικότερα, να έχει μέλλον! Ο Ταύρος είναι πιο ευτυχισμένος στο πλάι ενός συντρόφου που είναι επαγγελματικά καταξιωμένος και οικονομικά ανεξάρτητος.

 

Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια  ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Επικοινωνία, Ελευθερία, Ποικιλία

Τι θέλει ένας Δίδυμος για να νιώσει ευτυχισμένος στα αισθηματικά του; Πάνω απ’ όλα ζητά ποικιλία, γιατί είναι γνωστό ότι είναι λάτρης εμπειριών και αναζητά εναλλαγές… Πιο σημαντικό όμως είναι να μπορεί να μοιράζεται καλή επικοινωνία με το άτομο που θα ερωτευτεί.

Θα πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα ή τουλάχιστον να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, ώστε να μην βαριέται στις συζητήσεις μαζί του… Η ευτυχία ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει αν ο Δίδυμος δεν έχει την πλήρη ελευθερία κινήσεων για να συνεχίζει την ζωή του χωρίς όρους, κανόνες και καταπιεστικές δεσμεύσεις!

  Αυτό Είναι Το Καλύτερο Στοιχείο Του Χαρακτήρα Σας, Σύμφωνα Με Το Ζώδιό Σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Τρυφερότητα, Ζεστασιά, Αποκατάσταση

Ένας Καρκίνος για να νιώσει ευτυχισμένος στα ερωτικά του, πρέπει να νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη… Αυτά τα στοιχεία δεν είναι εύκολο να αναπτυχθούν, θέλουν χρόνο και προσπάθεια, έτσι λοιπόν δύσκολα μπορεί αυτό το ζώδιο από την αρχή να νιώσει ότι πετά στα σύννεφα!

Πολύ σημαντικό είναι το ταίρι του να του προσφέρει ζεστασιά και να κάνει τον Καρκίνο να νιώθει οικειότητα… Ας μην ξεχνάμε όμως ότι ένας Καρκίνος εκτός από τον έρωτα σκέφτεται και την αγάπη, το μέλλον και την οικογένεια… Η ευτυχία λοιπόν έρχεται όταν ο έρωτας πάρει την μορφή της αποκατάστασης.

 

ΛΕΩΝ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Διασκέδαση, Πάθος, Θαυμασμός

Ο Λέοντας ερωτεύεται εύκολα και συχνά, δεν σημαίνει όμως ότι πάντα καταφέρνει να είναι και ευτυχισμένος στα ερωτικά του! Η ευτυχία έρχεται όταν βρει έναν σύντροφο που του κάνει εκπλήξεις, τον διασκεδάζει, τον κάνει να γελά και τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά με επαίνους, δωράκια και καλοπέραση…

Το ερωτικό πάθος είναι πολύ σημαντικό για να νιώσει το Λιοντάρι την πλήρη ευτυχία, καθώς και το σεξουαλικό ταίριασμα… Το πιο σπουδαίο όμως για τον «Βασιλιά» του ζωδιακού είναι να έχει στο πλευρό του έναν σύντροφο που θα τον θαυμάζει και θα νιώθει περήφανος για αυτόν… Τότε ησυχάζει, ηρεμεί και νιώθει πραγματικά ευτυχισμένος!

 

Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Ταύτιση, Σοβαρότητα, Συναίσθημα

Ο γήινος Παρθένος είναι ένα παιδί της λογικής και λίγες φορές αφήνεται στα προστάγματα της καρδιάς του… Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη ή δεν του λείπει το συναίσθημα! Η ευτυχία έρχεται όταν καταφέρει να ανοίξει την καρδιά του εκφράζοντας τα συναισθήματά του!

Για να γίνει αυτό, πρέπει να βρεθεί το άτομο με το οποίο θα έχει ταύτιση, κυρίως επικοινωνιακή, ο άνθρωπος με τον οποίο θα μπορεί να ταιριάξει στην καθημερινότητά του και θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη… Δεν νιώθει εύκολα ευτυχισμένος από έναν έρωτα και για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχουν σοβαρές προδιαγραφές και σπουδαίοι λόγοι!

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Συντροφικότητα, Ρομαντισμός, Ηρεμία

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και αυτό ακριβώς αναζητά από έναν έρωτα, προκειμένου να νιώσει ευτυχισμένος. Ψάχνει το άλλο του μισό, που θα του δοθεί ολοκληρωτικά και δεν θα τον αφήνει ποτέ μόνο… Ο Ζυγός μόνο όταν μοιράζεται νιώθει ευτυχισμένος.

  Πώς χρησιμοποιεί το Facebook το κάθε ζώδιο

Ο ρομαντισμός είναι πάντα το «κερασάκι» στην τούρτα, για να χαμογελάσει και να περάσει καλά αυτό το ζώδιο, που πραγματικά έχει ανάγκη από συναισθηματική έκφραση και εκδήλωση! Για να παραμείνει ευτυχισμένος όμως, είναι σημαντικό να νιώθει ηρεμία, γαλήνη και ισορροπία στα ερωτικά του, γιατί οι εντάσεις και οι καβγάδες τον αποδιοργανώνουν και τον κάνουν να χάνει τον εαυτό του!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Εμπιστοσύνη, Σεξ, Συναισθηματικό Δέσιμο

Ο παθιασμένος Σκορπιός, όσο εύκολα μπορεί να ευτυχίσει στον έρωτα, το ίδιο γρήγορα μπορεί να μελαγχολήσει, αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις! Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω για έναν Σκορπιό στον έρωτα… Αν δεν νιώθει την σιγουριά από το άτομο που έχει δίπλα του, τρώγεται με τα ρούχα του και η ευτυχία είναι ένας στόχος ανέφικτος…

Η σεξουαλική χημεία είναι και αυτή με την σειρά της απαραίτητη, για να σκάσει χαμόγελα ευτυχίας ένας Σκορπιός… Η πλήρη ερωτική ευτυχία όμως έρχεται όταν ο Σκορπιός αναπτύξει συναισθηματικό δέσιμο με το άτομο που έχει ερωτευτεί, όταν οι δύο γίνουν ένα και κανείς δεν μπορεί να διεισδύσει ανάμεσά τους!

 

Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια  ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Αυτονομία, Δυσκολία, Εμπειρία

Ένας Τοξότης είναι μόνιμα ευτυχισμένος με τον ίδιο του τον εαυτό, το πιο δύσκολο στάδιο είναι να ευτυχίσει μαζί με έναν άλλον άνθρωπο παρέα, πόσο μάλλον όταν είναι ερωτευμένος… Για να ευτυχίσει λοιπόν στα ερωτικά του, θα πρέπει να έχει έναν σύντροφο αρκετά διαφορετικό από τον ίδιο, που η σχέση τους θα έχει και μία μορφή δυσκολίας, για να είναι αμείωτο το ενδιαφέρον του, αλλά και να νιώθει συνέχεια ότι κατακτά ένα στόχο.

Εξίσου σημαντικό είναι να μπορεί μέσα από αυτή τη σχέση να γεύεται νέες, αλλά και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Βασική προϋπόθεση της ερωτικής ευτυχίας όμως για έναν Τοξότη, είναι να μην χάνει την αυτονομία και την ελευθερία των κινήσεών του, όταν ζει έναν έρωτα…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Προοπτική, Σεβασμός, Αγάπη

Ένας Αιγόκερως θέλει χρόνο και έργα, για να καταφέρει να ευτυχήσει στο πλευρό ενός ερωτικού συντρόφου… Δεν βιάζεται να ενθουσιαστεί και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο! Βασική προϋπόθεση είναι να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορεί να έχει προοπτικές καλές, να είναι στο ίδιο κοινωνικό στάτους, να έχουν παρόμοιους στόχους και κοινά ενδιαφέροντα. Εξίσου σημαντικό είναι να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι…

  Αναλυτικά οι ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2019!

Ο Αιγόκερως θέλει να νιώθει περήφανος για την ερωτική του επιλογή και να τον θαυμάζουν όλοι για το ταίρι που διάλεξε να έχει στο πλάι του, το ίδιο επιζητά και από το σύντροφό του! Σίγουρα βέβαια, αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη το Αιγοκεράκι για να νιώσει πλήρως ευτυχισμένο, είναι να δημιουργηθεί σιγά-σιγά ένα αμοιβαίο δέσιμο αγάπης στη σχέση του!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Φιλία, Ελευθερία, Εκπλήξεις

Ο απρόβλεπτος και ανατρεπτικός Υδροχόος είναι πολύ εύκολο να νιώσει ευτυχισμένος στον έρωτα, το ίδιο όμως εύκολο είναι να αισθανθεί ότι έχει βαρεθεί και να φύγει μακριά… Στα ερωτικά του, του είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξει μία βαθιά και ουσιαστική φιλία με το ταίρι του. Να μπορεί να εκμυστηρευτεί όλα του τα μυστικά, να μπορεί να γελάσει, να παίξει και να νιώσει ο εαυτός του!

Η ελευθερία είναι σημαντική, γιατί ασφυκτιεί στην καταπίεση αλλά και στον περιορισμό, θέλει να δρα ανεξάρτητα και να μπορεί να απολαμβάνει την κοινωνικότητά του… Σίγουρα κάτι που τον εξιτάρει και του δίνει πολλά χαμόγελα ευτυχίας είναι όταν στον έρωτα υπάρχουν εκπλήξεις και εναλλαγές, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του!

 

Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια ΙΧΘΥΣ

Το τρίπτυχο της ερωτικής ευτυχίας: Συναίσθημα, Αλληλοκατανόηση, Δοτικότητα

Ο τρυφερός και ονειροπόλος Ιχθύς είναι μόνιμα ευτυχισμένος, αρκεί να είναι ερωτευμένος… Ο έρωτας τον κάνει να ονειρεύεται και να ταξιδεύει στα μονοπάτια της φαντασίας, αλλά και της ευτυχίας… Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που έχει ανάγκη ένα Ψαράκι για να είναι μόνιμα ευτυχισμένο, είναι να έχει στο πλευρό του ένα ταίρι, με το οποίο υπάρχει δυνατό συναίσθημα, που οι δύο γίνονται ένα και υπάρχει ρομαντισμός και δοτικότητα…

Γιατί είναι πολύ σημαντικό για έναν Ιχθύ να προσφέρει και να δέχεται αγάπη! Δεδομένου ότι είναι ένας άνθρωπος δυσνόητος και με ιδιαίτερη ψυχολογία, νιώθει πιο χαρούμενος και ολοκληρωμένος όταν ο σύντροφός σου καταφέρνει να κατανοήσει την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεσή του και πραγματικά μπορέσει να τον «νιώσει»!

 

forwoman.gr

Αρέσει σε %d bloggers: