Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πάρουν παραπάνω κιλά

Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πάρουν παραπάνω κιλά

ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΘΕΜΑ ΖΩΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ

Κιλά, παραπανίσια κιλά. Πρόβλημα με το οποίο οι περισσότεροι κάποια στιγμή ήρθαν αντιμέτωποι, πρόβλημα το οποίο κάποιοι άλλοι κουβαλούν συνεχώς. Τι ρόλο, όμως, μπορεί να παίζει το ζώδιο για τα έξτρα κιλά;

Λογικά καμία. Και όμως. Καθότι τα άστρα επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής μας, παίζουν ρόλο και στο κατά πόσο θα είμαστε… χοντροί ή αδύνατοι.

Και αυτό γιατί δείχνουν την τάση που έχουν ορισμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού στη λαιμαργία, δείχνουν αυτούς που δεν έχουν αντιστάσεις και αυτούς που έχουν τόσες ψυχολογικές μεταπτώσεις που σίγουρα θα το ρίξουν στο φαΐ.

 

Τα 4 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πάρουν παραπάνω κιλά

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά τις αισθησιακές απολαύσεις, συμπεριλαμβανομένων και του φαγητού και του ποτού. Πολλές φορές, μάλιστα, μέσα στη λαιμαργία του για την απόλαυση μπορεί να χάσει πραγματικά κάθε μέτρο και να καταλήξει με αρκετά παραπάνω κιλά χωρίς να το καταλάβει καλά καλά.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όπως ξέρουν όλοι, ζει μια ζωή δύσκολη -τουλάχιστον έτσι φαίνεται στους γύρω του- καθώς είναι παραδομένος στα συναισθήματά του. Τη μια γελάει με την ψυχή του, στα επόμενα πέντε δευτερόλεπτα κλαίει. ΄Η βράζει από τα νεύρα του.

Μέσα σε όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων μοιάζει απολύτως λογικό, ο καρκίνος να πνίγει τον καημό του, τα νεύρα του ή και να γιορτάζει τη χαρά του, τρώγοντας. Και κάπως έτσι έρχονται τα κιλά και ξαναέρχονται και δώστου δίαιτα και ξανά δίαιτα για τον Καρκίνο.

 

Λέων

Ο Λέων έχει μια τρομακτική αυτοπεποίθηση, μια φοβερή αίσθηση ότι είναι αήττητος που που ακόμη και στο φαγητό, πέφτε με τα μούτρα κατά περιόδους θεωρώντας ότι και να παχύνει, πολύ εύκολα θα αδυνατίσει. Και συχνά ο Λέων την πατάει…

  4 Λόγοι για τους οποίους είναι αδύνατον να καταλάβεις έναν Ιχθύ. Ο τελευταίος είναι μεγάλη αλήθεια!

 

Ιχθείς

Οι Ιχθύες είναι άτομα ευάλωτα στους εθισμούς. Κάθε είδους. Ετσι οι ιχθύες μπορεί σε κάποια περίοδο της ζωής τους να το ρίξουν στο ποτό, στο πολύ ποτό και να βάλουν βάρος χωρίς να το καταλάβουν. Μπορεί απλά να το ρίξουν στο φαγητό κάποια στιγμή. Και αυτό εθισμός είναι από κάποιο σημείο και μετά. Ειδικά το junk food.

 

iefimerida.gr

Αρέσει σε %d bloggers: