Τα 4 πιο σνομπ ζώδια

Τα 4 πιο σνομπ ζώδια

Τα 4 πιο σνομπ ζώδια

 

Υπάρχουν ζώδια που είναι έξω καρδιά, που ακόμα και αν τα συναντάς για πρώτη φορά, νιώθεις οικειότητα και υπάρχουν και εκείνα που σε κοιτούν με στραβό μάτι και αφ’ υψηλού.

Κάποια νομίζουν πως μόνο αυτά υπάρχουν στον κόσμο τούτο και άλλα απλά δεν θέλουν και πολλά πολλά.

Τέσσερα από τα 12 ζώδια είναι λίγο παραπάνω σνομπ απ’ ότι θα έπρεπε.

 

Τα 4 πιο σνομπ ζώδια

Ταύρος

Το σταθερό αυτό ζώδιο, επειδή ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται και διακρίνεται για τα ακριβά του γούστα, θέλει να συναναστρέφεται με ανθρώπους που θεωρεί ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με εκείνον. Εάν θες να τον πλησιάσεις κάνε το με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλιώς ας το.

 

Λέων

Το λιοντάρι επειδή είναι μεγάλο ψώνιο θα σε κοιτάξει με μισό μάτι μιας και θεωρεί ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Κρατάει αποστάσεις, εκτιμώντας ότι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν.

 

Παρθένος

Ο περίεργος Παρθένος μόλις σε δει μπορεί να σηκώσει το φρύδι και να ξινίσει τη φάτσα του. Βρίσκει τους περισσότερους κατώτερούς του διανοητικά γι’ αυτό και το παρακάνει με τον σνομπισμό.

Αιγόκερως

Ο εργασιομανής Αιγόκερως θέλει να συναναστρέφεται μόνο τους κορυφαίους και αυτό τον κάνει να φαίνεται σνομπ στα μάτια των άλλων. Εχει υψηλά στάνταρ και θεωρεί τους περισσότερους… λίγους για εκείνον.

 

yousay.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Εμπόδια και πώς τα αφήνει πίσω κάθε ζώδιο

Αφήστε μια απάντηση