Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

 

Αν έχεις ξοδέψει χρόνο ψάχνοντας για μια σοβαρή σχέση, πιθανότατα έχεις αναρωτηθεί γιατί η εύρεση ενός συντρόφου να είναι τόσο δύσκολη.

Και ενώ το να βγεις ραντεβού με κάποιον μπορεί να είναι όμορφο ή διασκεδαστικό, αν ψάχνεις κάποιον που επιθυμεί μια μόνιμη σταθερή σχέση όπως εσύ, ίσως να γίνει πολύ απογοητευτικό.

Τα καλά νέα είναι πως, βγαίνοντας με ένα από τα ζώδια που αποζητούν τη σταθερότητα, έχεις πολλές πιθανότητες να συμβαδίζουν οι απόψεις και τα «θέλω» σας από την αρχή. Αναφερόμαστε στα τέσσερα ζώδια που δεν φοβούνται τη δέσμευση.

Στην πραγματικότητα, η ιδανική κατάστασή τους είναι μια μακροπρόθεσμη σχέση. Είναι σίγουροι ότι γνωρίζουν τι θέλουν από μια συντροφική σχέση και αν επιμένουν, το εννοούν. Δεν μπαίνουν σε παιχνίδια. Αν κάποιος/α που σε φλερτάρει, μοιάζει με το είδος του ατόμου που ψάχνεις, τότε μην χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς!

 

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους το να έχουν σχέση σημαίνει να βάζουν ισχυρά θεμέλια. Ψάχνουν ένα σύντροφο με τον οποίο η σχέση μπορεί να διαρκέσει, να σταθεροποιηθεί και να δημιουργήσουν μια όμορφη, άνετη ζωή μαζί του/της.

Ως ζώδια της γης, οι Ταύροι έχει μια πολύ προσγειωμένη και ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις, αλλά η σύνδεσή τους με την Αφροδίτη, τον πλανήτης της αγάπης, τους κάνει επίσης ρομαντικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ταύρος θα πέσει στα πατώματα για κάποιον, καθώς έχει άφθονη αυτοπεποίθηση και δεν συμβιβάζεται με τα λίγα. Εάν δεν ενδιαφέρονται για κάποιον συναισθηματικά, δεν θα φλερτάρουν ούτε θα κάνουν προσπάθεια προσέγγισης.

  Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα - Το ζώδιό σου το δείχνει

Αλλά, αν «σε βάλουν στο μάτι», το εννοούν και συνήθως έχουν την απαραίτητη ζεστασιά και γοητεία για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αν ένας Ταύρος βρίσκεται σε σχέση, οι αξίες που υπηρετεί είναι η επιμονή, η σταθερότητα και η ασφάλεια. Είναι ένας ισόβιος σύντροφος, και περιμένει απόλυτα το ίδιο από το έτερον ήμισυ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρχικά, ο Καρκίνος μπορεί να αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι για να ραγίσει. Η καρδιά αυτού του υδάτινου ζωδίου, πάντως, θέλει μια σχέση που θα υπόσχεται δέσμευση και σταθερότητα. Όμως συχνά οι πληγές του παρελθόντος μπορεί να τον κάνουν ντροπαλό στο να ανοιχτεί. Επειδή οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με τα συναισθήματα, η αγάπη που προσφέρουν είναι επική, αλλά είναι επίσης τόσο ευαίσθητοι και φοβούνται να δείξουν ευάλωτοι.

Εξαιτίας αυτού, θέλουν έναν σύντροφο που να είναι σταθερός και να μπορεί να τους προσφέρει αληθινή συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να σου πάρει λίγο καιρό να αποδείξεις στον Καρκίνο ότι οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς, αλλά από τη στιγμή που θα γκρεμίσεις τα τείχη του, θα σου δοθεί ολόψυχα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω μια σχέση είναι σοβαρή υπόθεση. Αλλά, για το απόλυτα γήινο ζώδιο, όλα είναι σοβαρή υπόθεση. Επειδή κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που σχετίζεται με τις δομές, δίνει μεγάλη αξία στο δικό του χρόνο, οπότε δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να βγαίνει με ανθρώπους που δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνουν το ταίρι τους. Δεν βγαίνουν ραντεβού, μόνο για το ραντεβού, ψάχνουν για το άλλο τους μισό.

Οι Αιγόκεροι έχουν παραδοσιακή άποψη για τις σχέσεις, οπότε προτιμούν τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις όπου μπορούν να χτίσουν μια δυνατή σύνδεση, με διάρκεια, παρά ένα περιστασιακό ειδύλλιο. Από τη στιγμή που έχει αποφασίσει ότι είσαι το άλλο τους μισό, ο Αιγόκερως θέλει να ορίσετε τη σχέση σας και να την «κλειδώσετε» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

  Ζώδια: Κατασκοπευτικός ο ρόλος του Ερμή, από τον Σκορπιό! by MagicF’Ariel..

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν ρομαντική καρδιά και αυτό που ψάχνουν πάνω απ’ όλα είναι μια αληθινή, τρυφερή σύνδεση με κάποιον. Όταν τον/την βρουν, είναι έτοιμοι να δεσμευτούν. Από τη στιγμή που είναι σε σχέση, ο Ιχθύς θέλει να ζει την απόλυτη ρομαντική φαντασία ̶ ειδικά το κομμάτι «ευτυχισμένοι μαζί, για πάντα».

Σε αντάλλαγμα, αυτό το ανιδιοτελές ζώδιο θα κάνει οτιδήποτε για να νιώσει ο σύντροφός του ευτυχισμένος και πλήρης. Με τη βοήθεια του κυβερνήτη τους, του Ποσειδώνα που συνδέεται με τη διαίσθηση, συνήθως είναι ικανοί να καταφέρουν αυτό που θέλουν, επειδή είναι τόσο απόλυτα δοσμένοι στην ικανοποίηση των αναγκών του συντρόφου τους.

Επειδή το ένστικτο τους βοηθάει να γνωρίζουν πολύ καλά τον/την σύντροφό τους, το να τον/την κάνουν να νιώσει φροντίδα και ασφάλεια είναι δεύτερη φύση για αυτό το αξιαγάπητο ζώδιο του νερού.

 

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Πηγή : astrology.gr

viralman.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *