ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ Τα ζώδια σαν φίλοι

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ Τα ζώδια σαν φίλοι

 

ΚΡΙΟΣ: Αυτός που θα καθαρίσει για σένα. Είναι πολύ προστατευτικός και θα κάνει τα πάντα για τους φίλους του. Εξαιρετικά αστείος και ποτέ βαρετός. Καλύτερα να τον κρατήσεις για πάντα!

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδραματοποιεί το δράμα σου και σε βοηθά να ξεπεράσεις οποιαδήποτε προβλήματα. Είναι έξυπνος και νοιάζεται, δεν θα σε αφήσει να κάνεις ανοησίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι ο φίλος του οποίου η ζωή μοιάζει τέλεια λόγω της αστείας και φιλικής προσωπικότητάς του. Θα σε βοηθήσει να πετύχεις και τον πιο τρελό σου στόχο, και θα έχει πάντα να σου δώσει μερικές ψαγμένες συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλία για έναν Καρκίνο σημαίνει πάρα πολλά, και συ πολύ περισσότερα γι΄αυτόν από όσα νομίζεις. Είναι αστείος και αξιόπιστος, είναι ο φίλος-μανούλα.

ΛΕΩΝ: Η ψυχή του πάρτυ, αυτός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφος. Σε εμπνέει, είναι αστείος και πνευματώδης, θα σ΄αφήσει να δανειστείς οτιδήποτε δικό του και μπορείς πάντα να ακουμπάς στον ώμο του όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ειλικρινής φίλος που θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματά σου βήμα προς βήμα. Δεν θα σου πει ποτέ ψέματα, ακόμη και αν εσύ δεν θες να ακούσεις την αλήθεια. Εκτιμά τη φιλία και μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό 100%. Επίσης, είναι πολύ αστείος.

ΖΥΓΟΣ: Είναι ο φίλος που θα σε συστήσει σε όλους όσους ξέρει γιατί αυτό που θέλει πραγματικά είναι η αγάπη παντού. Θα έρθει στο σπίτι σου με σοκολάτα και παγωτό για να σου φτιάξει τη μέρα, και ο ώμος του θα είναι διαθέσιμος για να κλάψεις οποιαδήποτε στιγμή νιώσεις την ανάγκη κάπου να τα πεις για να ξαλαφρώσεις.

  Τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια: Σου λένε ναι, αλλά κάνουν του κεφαλιού τους

 

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ Τα ζώδια σαν φίλοι

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτός που κυριολεκτικά μπορεί να σκοτώσει για σένα. Ξέρει τα πάντα για ό,τι σε αφορά και δεν θα αφήσει κανέναν να σε κρίνει. Είναι ο καλύτερος φίλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει ούτε μια θαμπή στιγμή μαζί του, καθώς συνεχώς αστειεύεται και σε κάνει να γελάς όλη την ώρα, θα σε παρασύρει σε τρελές περιπέτειες και θα υπολογίζει πάντα τη γνώμη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έξυπνος φίλος που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά πράγματα και θα σου δείξει μεθόδους για να ολοκληρώσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Συχνά θα κάνει πλάκα μαζί σου αλλά μόνο επειδή σε αγαπά πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτός που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν θα σε οδηγήσει σε δραστηριότητες που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και πάντα θα προσπαθεί να σου δώσει σοφές συμβουλές.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτός που πραγματικά ξέρει να ακούει τα προβλήματά σου, θα κρατήσει όλα τα μυστικά σου και θα παλέψει για σένα. Είναι πάντα έτοιμος να κάνετε μαζί ακόμα και χαζομάρες, και αστειεύεται με υπαινιγμούς για πράματα και θάματα που έχετε περάσει μαζί, έτσι ώστε κανείς δεν αντιλαμβάνεται την πλάκα που κάνετε μεταξύ σας.

 

zodiakos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *