Τι μπορείτε να μάθετε για κάποιον απλώς γνωρίζοντας το όνομά του

Τι μπορείτε να μάθετε για κάποιον απλώς γνωρίζοντας το όνομά του

Τι μπορείτε να μάθετε για κάποιον απλώς γνωρίζοντας το όνομά του

Είναι αρκετά βολικό.

 

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Glynis McCants , εδώ είναι μια συμβουλή που θα αποκαλύψει αμέσως περισσότερα για ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε: Απλώς ρωτήστε τους το μικρό τους όνομα!

Μόλις γνωρίζετε το όνομα κάποιου, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την προσωπικότητά του με τη χρήση της αριθμολογίας, η οποία μπορεί να προβλέψει επιτυχώς τα αποτελέσματα των γεγονότων και των σχέσεων.

Στην αριθμολογία, η τοποθέτηση γραμμάτων σε ένα όνομα μπορεί να αποκαλύψει μερικά πολύ ευνοϊκά σημάδια σχετικά με την προσωπικότητα αυτού του ατόμου – ή να επισημάνει πτυχές που δεν είναι τόσο μεγάλες – για να σας δώσει βαθύτερη κατανόηση αυτού του ατόμου, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν είναι κάποιος εσείς σκέφτομαι να γνωριμίες.

Εδώ μπορείτε να μάθετε για ένα άτομο μέσω των φωνηέντων στο όνομά τους:

Τι μπορείτε να μάθετε για κάποιον απλώς γνωρίζοντας το όνομά του

Εάν το πρώτο φωνήεν τους είναι «Α»:

Τα ονόματα φωνηέντων «Α» μπορούν να είναι πολύ φιλόδοξα. Αυτό το κίνητρο μεταφράζεται σε αυτούς που είναι πολύ συγκεντρωμένοι στην εργασία, κάτι που τους βοηθά να πετύχουν και να υπερέχουν. Ισχύει επίσης για έργα στη ζωή σας με τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για να είναι ευτυχισμένοι σε μια σχέση, το μόνο που θέλουν οι άνθρωποι είναι λίγο επαίνους – κάτι που τους βοηθά να αισθάνονται καλά για τους στόχους στους οποίους επενδύουν την ενέργειά τους. Σε αντάλλαγμα, σκεφτείτε όλη την αφοσίωση και την προσοχή που θα σας δώσουν!

 

Εάν το πρώτο φωνήεν τους είναι “E”:

Άτομα με ενέργεια. Απλά αγαπούν να γιορτάσουν τη ζωή. Τείνουν να είναι πολύ φιλόδοξοι και αυθόρμητοι, γι ‘αυτό συχνά περιγράφονται ως “η ζωή του πάρτι” από άλλους.

  Τα 100 καλύτερα αποσπάσματα σκυλιών

 

Εάν το πρώτο φωνήεν τους είναι “I”:

Τα άτομα με αυτό το φωνήεν μπορεί να χρειαστεί να αφήσουν το παρελθόν τους για να είναι ευτυχισμένοι . Για παράδειγμα, ορισμένοι μπορεί να έχουν βιώσει ένα τραύμα από το οποίο πρέπει να προχωρήσουν. Αλλά μόλις το κάνουν, δεν υπάρχει τίποτα που να τους συγκρατεί.

Είναι επίσης καταπληκτικοί στο να θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους!

 

Εάν το πρώτο φωνήεν τους είναι “O”:

Το νέο σας άτομο έχει ένα “o” για το πρώτο φωνήεν;

Άτομα με ονόματα “o” είναι καλλιεργητές, που αντιμετωπίζουν τα παιδιά ή τα κατοικίδια τους καλά. Επίσης υπερηφανεύονται για το πόσο καλά έχουν μαζί τους τη ζωή τους. Για παράδειγμα, μπορεί να διευθύνουν ακόμη και τη δική τους εταιρεία!

Αυτοί οι τύποι ανθρώπων είναι ζωηροί και έχουν πραγματικά ισχυρή ενέργεια. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι με “o” ενέργεια τείνουν να πανικοβληθούν όταν η ζωή τους αισθάνεται ήρεμη, ήσυχη ή αργή, γι ‘αυτό πρέπει να αποφύγουν να κατακλύζονται και να αναγνωρίζουν ότι τα πράγματα πάνε αρκετά καλά.

 

official.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *