Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτή είναι η αιτία που καταστρέφεσαι!

Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτή είναι η αιτία που καταστρέφεσαι

Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτή είναι η αιτία που καταστρέφεσαι

 

Και όμως… Τον ξέρεις πολύ καλά. Θα τον αναγνωρίσεις αμέσως μόλις κοιταχτείς στον καθρέφτη σου. Είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Γνωρίζει πού να «χτυπήσει» και πότε. Αν είσαι λοιπόν ζώδιο του νερού, η αιτία της καταστροφής σου είναι «μέσα» σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι παλιές σου σχέσεις.

Άφησε το παρελθόν εκεί που ανήκει και αποφάσισε να πας παρακάτω. Όσο τραγικά και να τελείωσε μια παλιά σου σχέση, δεν πρέπει να σκέφτεσαι μήπως έπρεπε να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Μην το κάνεις. Θα είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Προχώρα και θα εκπλαγείς με το πόσο καλή μπορεί να σου βγει μια καινούργια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μοναχικότητα.

Το να απομονώνεται κάποιος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο στην ζωή, αλλά η τόση μοναχικότητα δεν κάνει καθόλου καλό. Αποφεύγεις ανθρώπους καιρό τώρα και το έχεις κάνει αρκετά και στο παρελθόν. Βγες από το καβούκι σου, γίνει λίγο πιο ευέλικτος και προσπάθησε να αποδεχτείς τους ανθρώπους. Δώσε τους λίγο χώρο στην ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ: Ψευδαισθήσεις.

Η φαντασία σου είναι μεγάλη και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο καλλιτεχνικό κομμάτι δεν πιάνεσαι, αφού σου δίνει φοβερή έμπνευση. Σε πρακτικό επίπεδο όμως και στη διάκριση προσώπων και καταστάσεων μάλλον σου κάνει κακό γιατί βλέπεις ό,τι θέλεις και σου δημιουργούνται ψευδαισθήσεις, είτε καλές είτε κακές, οπότε και οι εκτιμήσεις ή οι επιλογές σου είναι λανθασμένες.

 

Καρκίνε, Σκορπιέ και Ιχθύ, αυτή είναι η αιτία που καταστρέφεσαι

astrology.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Το πιο ευαίσθητο και το πιο αναίσθητο ζώδιο!

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση