Ποια ζώδια θα σου πουν την ωμή αλήθεια και ποια θα στην κρύψουν;

Ποια ζώδια θα σου πουν την ωμή αλήθεια

Ποια ζώδια θα σου πουν την ωμή αλήθεια

 

Η αλήθεια μπορεί να πονάει αλλά λυτρώνει αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά …

Αρκετές στιγμές όμως μας είναι πολύ δύσκολο να εκφράσουμε αυτή την αλήθεια που γνωρίζουμε ή που έχουμε μέσα μας και προσπαθούμε διά της πλαγίας οδού να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις.

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να παραδεχθούν, ή και να ξεστομίσουν την αλήθεια που έχουν μέσα τους, ενώ άλλοι άνθρωποι με ευθύ και ντόμπρο τρόπο θα σου φέρουν την αλήθεια στο πιάτο ακόμα και ας ξέρουν ότι θα σε πληγώσουν.

 

Εμείς χωρίσαμε τα 12 Ζώδια σε 3 κατηγορίες :

1η Κατηγορία: Τα Ζώδια που ΔΕΝ θα παραδεχθούν την αλήθεια και θα στην κρύψουν!

2η Κατηγορία : Τα Ζώδια που θα σου πουν την αλήθεια όποια και αν είναι η συνέπεια

3η Κατηγορία: Τα ζώδια που με έμμεσο τρόπο θα θελήσουν να σε προστατέψουν δείχνοντας τον δρόμο της αλήθειας….

 

Ποια ζώδια θα σου πουν την ωμή αλήθεια και ποια θα στην κρύψουν;

Τα Ζώδια που θα σου κρύψουν την αλήθεια

Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγουμε τους Ζυγούς τους Ιχθείς αλλά και τους Σκορπιούς, όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτά τα 2 ζώδια θα σου πουν ψέματα ή και θα σε εξαπατήσουν. Ο Ζυγός ως το ζώδιο της δικαιοσύνης, θα φροντίσει πάντα να λειτουργήσει με τρόπο ακριβοδίκαιο, όμως πολλές φορές δεν θέλει να απογοητεύσει, να πληγώσει ή να γίνει η αιτία που ένας άνθρωπος θα πληγωθεί.

Έτσι λοιπόν θα “κουκουλώσει” πολλές φορές την αλήθεια (αν αυτή πρόκειται να πονέσει) προκειμένου να μη σε χάσει. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός θέλει να έχει αρμονία στις σχέσεις του και δεν θέλει να χάνει ανθρώπους από το πλευρό του γιατί απεχθάνεται την μοναξιά. Θα προσπαθήσει λοιπόν με τους καλούς του τρόπους να δραπετεύσει από την αλήθεια για να μην φέρει τις καταστασεις στα άκρα.

  Οι «μαγικές ικανότητες» των 12 ζωδίων

Από την άλλη πλευρά ο Ιχθύς, πολλές φορές δεν μπορεί ο ίδιος να δει την αλήθεια κατάματα … Αδυνατεί να την αναγνωρίσει και να την παραδεχθεί και στον ίδιο του τον εαυτό! Έχει την τάση να ξεγλιστρά πολύ εύκολα από δύσκολες καταστάσεις που τον πιέζουν ψυχολογικά ή που θα τον φέρουν αντιμέτωπο σε μπελάδες. Θα κρύψει λοιπόν μία επίπονη αλήθεια και εν ανάγκη θα πει και το ψέμα του το οποίο και θα στο φορμάρει με τρόπο πολύ ωραίο και πιστευτό!

Ο Σκορπιός είναι από την φύση του αρκετά κρυφός, μυστικός και καχύποπτος, επομένως την αλήθεια του δύσκολα μπορεί να την φανερώσει, ο λόγος δεν είναι επειδή θα θέλει να σε εξαπατήσει, αλλά θεωρεί ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας.

Τα Ζώδια που θα σου πουν μόνο την αλήθεια όσο σκληρή και να είναι

Ξεκινάμε πρώτα από τον Κριό, ο οποίος είναι ο πιο ειλικρινής του ζωδιακού … Δεν μπορεί να πει ψέματα, όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει και διπλωματικά. Θα εκτοξεύσει την αλήθεια του σαν δυναμιτάκι και ας σε θυμώσει ή ακόμα και αν σε χάσει από το πλευρό του!

Συνεχίζουμε με το ζώδιο της Παρθένου, όπου είναι ένας άνθρωπος ωμός, ξεκάθαρος, υπεραναλυτικός και απόλυτα κτητικός. Θα σου πει την αλήθεια χωρίς να σε γλυκάνει, θα κρίνει πολύ αυστηρά τις καταστάσεις, τον εαυτό του αλλά και εσένα.

Ο Τοξότης, με δόση χιούμορ και φιλοσοφικό στυλ θα σου πει την αλήθεια εκτός από τις ερωτικές του ατασθαλίες που μπορεί κάποιες στιγμές να τις κρύψει γιατί τις θεωρεί φυσιολογικές!

  Ποιος καιρός ταιριάζει καλύτερα με το ζώδιό σου;

Συνεχίζουμε με τον Αιγόκερω, ο οποίος θα πει στεγνά την αλήθεια ΜΟΝΟ αν δεν θίγονται / προσβάλλονται / απειλούνται τα συμφέροντά του!

 

Τα ζώδια που θα σου πουν με έμμεσο τρόπο την αλήθεια

Ξεκινάμε με τους Ταύρους που επιζητούν την εμπιστοσύνη και την σταθερότητα στις σχέσεις τους…. Δεν λένε ψέματα, ενώ την αλήθεια θα την πουν εμμέσως και με τρόπο γλυκό , διπλωματικό και συγκαταβατικό, αρκεί να σε εμπιστεύονται.

Συνεχίζουμε με τους Διδύμους… εδώ έχουμε την περίπτωση ανθρώπου που θα τύχει και θα σου πει ψέματα, όμως δεν θα είναι για πολύ … Ακόμα και στο ψέμα ο Δίδυμος εύκολα μπορεί να πιαστεί γιατί παρασύρεται στα λόγια του! Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο Δίδυμος θα προσπαθήσει με πολύωρες συζητήσεις να σου βγάλει στο πιάτο μία αλήθεια, όταν εσύ είσαι έτοιμος να την ακούσεις.

Πάμε τώρα στο ζώδιο του Καρκίνου που δεν του αρέσει να πληγώνει και να πληγώνεται … Θα σε προετοιμάσει πολύ συναισθηματικά για να σου πει μία αλήθεια που πονάει και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε προστατέψει.

Προχωράμε με το Λιοντάρι, το οποίο είναι πολύ περήφανο και αξιοπρεπές και απεχθάνεται το ψέμα … Δεν θα θελε ποτέ να πιαστεί πάνω σε ψέμα , έτσι θα σου πει την αλήθεια, με ωραίο τρόπο, βρίσκοντας όμως και την διέξοδο που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να δεις τα πράγματα διαφορετικά!

Ολοκληρώνουμε με τον Υδροχόο που πολλές φορές μπλέκεται απερίσκεπτα σε ψέματα, είτε πάνω στην επιπολαιότητά του είτε πάνω στον επηρεασμό που δέχεται από πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Με κυβερνήτη του ζωδίου τον Ουρανό όμως, είναι και το ζώδιο που εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα (όχι την στιγμή που θες, αλλά την στιγμή που ο ίδιος θα επιλέξει) θα σου βγάλει φάτσα κάρτα την αλήθεια του, μία αλήθεια ωστόσο που μπορεί και να σοκάρει!

  Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Ισχυρά Και Δυναμικά Ζώδια Και Αυτά Είναι Τα Κρυφά Τους Χαρακτηριστικά

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *