Πως να διακοσμήσετε το σπίτι ανάλογα με το ζώδιό σας

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι ανάλογα με το ζώδιό σας

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι ανάλογα με το ζώδιό σας

 

Η αστρολογία αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας και κατ” επέκταση επηρεάζει τις επιλογές για τη διακόσμηση του σπιτιού που θα θέλαμε να εφαρμόσουμε.

 

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι ανάλογα με το ζώδιό σας

Κριός

Στον Κριό αρέσει η απλότητα της Γιαπωνέζικης εσωτερικής διακόσμησης. Σας αρέσει όταν το σπίτι σας φαίνεται καθαρό και τακτοποιημένο. Υιοθετώντας το Γιαπωνέζικο design, θα ικανοποιήσετε τον εσωτερικό σας μινιμαλισμό.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι ανάλογα με το ζώδιό σας

 

Ταύρος

Η βιομηχανική διακόσμηση αντανακλά τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Το βιομηχανικό design, όπως και εσείς, έχει αυστηρές γωνίες, αλλά αυτό το μινιμαλιστικό σχέδιο σας επιτρέπει να συνδυάσετε σύγχρονα και ρουστίκ στοιχεία.

βιομηχανική διακόσμηση

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι προτιμούν τη δυαδικότητα του σύγχρονου μινιμαλιστικού design. Πάντα σας αρέσουν οι αντιθέσεις, σας αρέσει να δημιουργείτε απροσδόκητα στυλ. Το μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη διακόσμηση των ονείρων σας.

δυαδικότητα του σύγχρονου μινιμαλιστικού design

 

Καρκίνος

Το ρετρό και η διακόσμηση με αντίκες δε μπορεί να λείπει από το σπίτι σας, καθώς τρέφετε μεγάλη αγάπη για το παρελθόν. Πάντα ισχυρίζεστε ότι γεννηθήκατε σε λάθος δεκαετία. Το ρετρό στυλ σας δίνει την επιλογή να διαμορφώσετε το σπίτι σας με στοιχεία του παρελθόντος.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι

 

Λέων

Η ρουστίκ φύση ενός αγροτόσπιτου τονίζει την εξωστρεφή σας πλευρά. Ενσωματώνοντας στοιχεία του παραδοσιακού σπιτιού της εξοχής, μπορείτε να φέρετε τη φύση στο σπίτι σας, ακόμα και αν ζείτε στο κέντρο της πόλης. Η πέτρα και το ξύλο είναι τα αγαπημένα σας στοιχεία που σας αρέσει να συνδυάζετε.

Η ρουστίκ φύση ενός αγροτόσπιτου

 

Παρθένος

Το Σκανδιναβικό design είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει. Σας αρέσουν οι καθαρές, λιτές γραμμές, αγαπάτε την απλότητα και τη πρακτικότητα, και τα πάντα στο χώρο σας θα πρέπει να εξυπηρετούν ένα συγκεκριμένο σκοπό, διαφορετικά είναι περιττά.

  Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που φοβίζουν περισσότερο τους άντρες

Σκανδιναβικό design

 

Ζυγός

Σας αρέσει η κλασική, κομψή διακόσμηση και θέλετε να φτιάξετε ένα σπίτι που είναι άνετο και φιλόξενο. Η κλασική διακόσμηση έχει vintage στοιχεία, που σας κάνουν να νιώθετε οικειότητα.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι

 

Σκορπιός

Η ρομαντική αισθητική θα εξωτερικεύσει τον αισθησιασμό σας. Είστε εραστές, και το ρομαντικό στυλ αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας για γαλήνη και αρμονία. Οι απαλές, κλασικές γραμμές και οι παστέλ αποχρώσεις τονίζουν την ευαίσθητη φύση σας.

ρομαντική αισθητική

 

Τοξότης

Το έθνικ στοιχείο αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να εξερευνήσετε άλλες κουλτούρες. Πάντα έχετε την επιθυμία να ταξιδέψετε σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς και σας αρέσει να διακοσμείτε το σπίτι σας με σουβενίρ από τα μέρη που επισκέπτεστε.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι

 

Αιγόκερως

Το σύγχρονο design της δεκαετίας του ’50 θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες σας. Ποτέ δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, και αυτό το design σας επιτρέπει εύκολα να συνδυάσετε στοιχεία και άλλα στυλ διακόσμησης. Μπορείτε γρήγορα να αλλάξετε τη διακόσμηση, όποτε βαρεθείτε τη παρούσα διάταξη.

design της δεκαετίας του ’50

 

Υδροχόος

Το σύγχρονο αστικό design ταιριάζει στη διανοητική σας ενέργεια. Σας αρέσει να πειραματίζεστε, και αυτό το στυλ σας επιτρέπει να συνδυάζετε κοσμοπολίτικα και γεωμετρικά στοιχεία με vintage και παραδοσιακά κομμάτια.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι

 

Ιχθείς

Το ναυτικό στυλ σας ταιριάζει επειδή αγαπάτε τη θάλασσα και το εφαρμόζετε ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Το ναυτικό στυλ αποπνέει θετικότητα και ζεστασιά, και θυμίζει σπίτι δίπλα στην ακροθαλασσιά. Διακοσμήστε με μπλε χρώματα και αποχρώσεις του λευκού για να ολοκληρώσετε το στυλ.

Πως να διακοσμήσετε το σπίτι

 

fanpage.gr

Αφήστε μια απάντηση