Το μυστικό της κουζίνας για υγιές και λαμπερό δέρμα..

Το μυστικό της κουζίνας για υγιές και λαμπερό δέρμα

Το μυστικό της κουζίνας για υγιές και λαμπερό δέρμα

 

Φανταζόσασταν ποτέ ότι το «κλειδί» για λαμπερό και υγιές δέρμα βρισκόταν τόσο καιρό στην κουζίνα σας και δεν το είχατε καταλάβει; Ο λόγος για το απλό και ταπεινό μηλόξυδο, το οποίο διακρίνεται για τα εκπληκτικά οφέλη ομορφιάς που επιφυλάσσει για το δέρμα σας, και όχι μόνο.

 

Καθαρίζει τους πόρους του προσώπου

Το μηλόξυδο, εκτός του ότι έχει πολλά οφέλη για τα μαλλιά, αποδεικνύεται ευεργετικό και για το δέρμα. Ανακατεύοντας, λοιπόν, 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο, με 2 κουταλάκια του γλυκού άργιλο και 1 κουταλιά της σούπας μέλι, έχετε την τέλεια μάσκα για τον καθαρισμό των πόρων του προσώπου σας. Αφήστε το μείγμα να δράσει για 10- 15 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

 

Τονώνει το δέρμα

Χρησιμοποιώντας μηλόξυδο και λίγο νερό μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό και πολύ εύκολο τονωτικό δέρματος για να εξαλείψετε το πρήξιμο και την ερυθρότητα από αυτό ανά πάσα στιγμή.

 

Ελαχιστοποιεί τα σημάδια της ηλικίας πάνω σας

Τα αναζωογονητικά αποτελέσματα του μηλόξυδου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο δέρμα σας το πέρασμα του χρόνου. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα επίμαχα σημεία (π.χ. δερματικοί λεκέδες) πριν τον ύπνο και καθαρίστε το με άφθονο νερό το πρωί

 

Το μυστικό της κουζίνας για υγιές και λαμπερό δέρμα

briefingnews.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Εικόνες με Λουλούδια Flowers Pics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *