Βάσω Λασκαράκη: – Το μυστικό για τα κιλά της

- Το μυστικό για τα κιλά της

Βάσω Λασκαράκη: Δεν παίρνει γραμμάριο γιατί τρώει αυτό το πιάτο για πρωινό – Το μυστικό για τα κιλά της

 

Έχει βρει την λύση στο πρόβλημά της

Πριν από λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πρόδωσε το μυστικό της διατροφής της! Αν αναρωτιέστε κι εσείς πως έχει καταφέρει να μην παίρνει γραμμάριο, το μυστικό της είναι στο πιάτο που τρώει το πρωί, το οποίο περιέχει αβοκάντο.

Το αβοκάντο είναι το μυστικό της Βάσως Λασκαράκη για να μην παίρνει κιλά – Ποιος ο λόγος, τι κάνει στον οργανισμό

Extra hint για το αβοκάντο: Ο καρπός περιέχει περίπου 70% νερό, 25% έλαια 2,5% πρωτεΐνες και 2,5% ζάχαρα. Οι λιπαρές ουσίες του βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης. Περιέχει λιποδιαλυτές βιταμίνες που δύσκολα και σε μικρές ποσότητες συναντώνται σε άλλα φρούτα, αλλά υστερεί σε βιταμίνη C.

Επειδή περιέχει μεγάλο ποσοστό πρωτεϊνών και λιπαρών με λίγα σάκχαρα θεωρείται πολύ καλή τροφή για διαβητικούς.

Το αβοκάντο είναι το μυστικό της Βάσως Λασκαράκη για

 

Πώς έχασε 10 κιλά η Βάσω Λασκαράκη

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε:

«Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

  Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα τρικ για να χάνει γρήγορα κιλά

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

 

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.

 

youweekly.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *