Διάλεξε 1 σύμβολο και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου!

Διάλεξε 1 σύμβολο από τα 6 και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου

Διάλεξε 1 από τα 6 σύμβολα και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου!

Αλήθεια! Η ακρίβειά του θα σε εκπλήξει!

Μπορεί να έχεις φτάσει σε ένα σημείο της ζωής σου και να μην αντέχεις άλλο. Να χρειάζεσαι μια αλλαγή, να βρίσκεσαι σε δίλημμα ή να αναζητάς μια καινούργια συγκίνηση, να μην ξέρεις τι θέλεις ή να μη θέλεις τίποτα κι όλα να σου φταίνε! Όταν σε έχουν κουράσει καταστάσεις ή άνθρωποι είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι.

Το παρακάτω τεστ θα σε βοήθησει όμως να ξεμπλοκάρεις. Κοίτα την κεντρική φωτογραφία, διάλεξε το σύμβολο που σε τραβάει περισσότερο και ανακάλυψε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου για να γίνει καλύτερη. Πραγματικά, θα εκπλαγείς με την ακρίβειά του!

 

Διάλεξε 1 σύμβολο από τα 6 και ανακάλυψε τι πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου

 

1. YING YANG

Το Ying Yang, που επέλεξες, δείχνει έναν ή δυο τομείς της ζωής σου, που τελευταία έχεις δοκιμαστεί. Τώρα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βαδίσεις σε ένα άλλο μονοπάτι, αρκεί να σταματήσεις να αντιδράς και να είσαι αρνητικός σε νέες προοπτικές. Να γνωρίζεις ότι τα εμπόδια και οι προκλήσεις φέρνουν στην επιφάνεια στην αθέατη πλευρά πραγμάτων και ανθρώπων, την οποία δε θα είχες αντιληφθεί, οπότε, κατά κάποιο τρόπο… το σύμπαν σε προφυλάσσει.

 

2. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Το ερωτηματικό δείχνει ότι ήρθε η ώρα να ρισκάρεις και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και το ένστικτό σου. Αυτό που είναι πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να είσαι πραγματικά ειλικρινής με σένα και να κάνεις κάτι για τους τομείς της ζωής σου που είναι στάσιμοι, αναγνωρίζοντας ενδεχομένως ότι δεν έχεις πια κάτι άλλο να κάνεις. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και είναι πιο ευχάριστη όταν την προκαλείς εσύ, παρά κάποιοι άλλοι για σένα.

  ΤΕΣΤ : Πόσα τρίγωνα βλέπεις στην εικόνα;

 

3. ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Το τσεκούρι δηλώνει ότι είναι σημαντικό να αλλάξεις τρόπο σκέψης και αντίληψης γιατί αυτός είναι που σε περιορίζει και εμποδίζει να έρθουν νέες, συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή σου. Το ότι έχεις συνηθίσει αλλιώς είναι απόλυτα φυσιολογικό, μην προσπαθείς όμως να κρατήσεις ή -χειρότερα- να αναπαράγεις πεποιθήσεις και μην μένεις στα αρνητικά βιώματα. Ο κόσμος κινείται, τα δεδομένα αλλάζουν, οπότε να είσαι ανοιχτός σε διαφορετικές προοπτικές και να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα.

 

4. ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ

Το δαχτυλίδι είναι το σύμβολο της δέσμευσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι όλες οι σχέσεις απαιτούν ισορροπία, ανοιχτή επικοινωνία, σεβασμό, αποδοχή και εκτίμηση των συναισθημάτων της άλλης πλευράς.

Ποια σχέση σου δεν έχει ισορροπία; Εδώ μιλάμε για το κάθε είδος: οικογενειακή, φιλική, συναδελφική, συνεργαίσας, ερωτική ακόμα και γι’ αυτήν που έχεις με τον εαυτό σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκεφτείς ποια από όλες δεν είναι ισότιμη, ποια λειτουργεί σωστά, ποια χρειάζεται βελτίωση ή ποια είναι αυτή που πρέπει να διαλύσεις γιατί δεν πρόκειται να καλυτερεύσει.

 

5. ΒΑΡΥΔΙ

Όπως καταλαβαίνεις, το βαρίδι δείχνει ότι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς ό,τι σε βαραίνει, αλλά και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση που σε φοβίζει περισσότερο. Οι φόβοι παραλύουν και τρώνε πολύτιμο χρόνο, ενέργεια, φαιά ουσία, ενώ στερούν κάθε θετικό συναίσθημα. Με τι σχετίζεται ο δικός σου; Μήπως με την αποτυχία;

Πιστεύεις ότι μπορείς να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, να σε προσλάβουν στη δουλειά των ονείρων σου, να κάνεις την καριέρα ή κάτι που ήθελες πολύ, να εκφράσεις με ειλικρίνεια ό,τι νιώθεις; Κοίταξε τον φόβο σου κατάματα κι αυτός θα φοβηθεί και θα φύγει, όπως είπε κι ο μεγάλος μας Νίκος Καζαντζάκης. Μετά ξεκίνα να πραγματοποιείς όσα επιθυμείς.

  Πες μου ποιο χρώμα αγαπάς να σου πω τι φοβάσαι

 

6. ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Όχι, δε σημαίνει ότι η ζωή σου έχει γίνει… ποδήλατο. Δηλώνει ότι ΕΣΥ ελέγχεις τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σου, δυστυχώς όμως έχεις επιτρέψει σε άλλους να πατούν τα κουμπιά σου και να λειτουργείς κάτω από τη δική τους επίδραση.

Είναι καλό να διδάσκεσαι, να ακούς τι έχουν να σου πουν ή να σε συμβουλεύσουν, αλλά πρέπει να τα φιλτράρεις όλα και σε μια δύσκολη κατάσταση να είσαι εσύ εκείνος που θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου. Αυτό το σύμβολο είναι μια υπενθύμιση ότι το να συμμετέχεις ενεργά στη ζωή σου κι όχι να παραμένεις θεατής είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις στους στόχους σου.

 

astrology.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *