Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ανάλογα με το ζώδιό του !!!

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ανάλογα με το ζώδιό του !!!

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ανάλογα με το ζώδιό του !!!

 

Το έpωτικό παιχνίδι είναι πάντα συναρπαστικό και…μυστηριωδες..!!!
Τι πρέπει να κάνουμε αλλά και τι να..αποφυγουμε για να κερδίσουμε το έpωτικό αντικείμενο του πόθου μας?

Παρακάτω δίνουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πώς πρέπει να χειριστούμε την κατάσταση ανάλογα με το ζώδιο που είναι ο/η αγαπημένος/η μας….

KΡΙΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Κριοι είναι ενεργοι και δραστήριοι και έχουν την τάση να ελκονται από ατομα που βρισκονται στο ιδιο μηκος ..κυματος…με αυτούς. Θα πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς σας ,για να εναρμονιστειτε μαζί τους… Τους αρέσει και εκτιμουν την ειλικρινή και ευθεία προσεγγιση κι θελουν αμεσες κι ‘’ντομπρες’’ ..εξηγησεις από την αρχη… Με αυτούς μπορείτε να είστε ο ‘’αληθινος’’ εαυτος σας (αλλά μην το..παρακανετε!!) Αν είστε έpωτευμένος με έναν/ μια Κριο, φροντιστε να δείξετε τον ενθουσιασμό σας ,την συμμετοχη σας κι την ..’’αποδοχη’’ σας σε όλες τις.. δραστηριότητές του (το χασμουρητο σας μπορείτε να το αφησετε …για αργοτερα..!).

ΤΙ ΝΑ ..ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην πείτε σε έναν/μια Κριό ότι μπορεί σε καποια θέματα.. να είναι λάθος .Τουλαχιστον μην το κανετε..εξ’αρχης !Κάθε τέτοια δήλωση μπορεί να προκαλεσει κεραυνο..εν’ αιθρια..Οι Κριοι είναι γενικά πιστοί και παθιασμένοι εραστές γεματοι φλογα . Παντως καλου-κακου μην ρίχνετε λαδι στην φωτια τους, κάνοντας τους να ζηλεύουν… Το να φλερταρετε ή να χαζολογειτε με τους άλλους ενώ εχετε διπλα σας έναν Κριο , δεν είναι κι το πιο σοφο …εκτός αν θελετε να ..υπογραψετε μονοι σας την θανατικη σας καταδικη!!

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ταυροι είναι γνωστοι για την σταθερότητα και την αξιοπιστία τους . Είναι σταθερα ζωδια κι επιθυμουν να χουν διπλα τους άνθρωπους που μπορούν να ταιριαζουν αρμονικα , χωρις εντασεις κι φασαριες.. Εάν έχετε έναν/μια συντροφο Ταύρο θα πρέπει να μαθετε να εκτιματε όλα τα όμορφα πράγματα , τα καλαισθητα.. Έχουν μια έμφυτη καλλιτεχνική τάση και είναι λάτρεις του χρώματος και της μουσικής. .Δειτε την ζωή μαζί τους από μια καθαρά υλιστική άποψη . Μαθετε να απολαμβανετε οση .. πολυτελεια τα χρήματα μπορούν να προσφέρουν! Εκτιμουν το καλό φαγητό (καλύτερα αν μπορείτε να τους μαγειρέψετε για να τους ευχαριστησετε) και το ποτο (καλο κρασι , σαμπανια).

ΤΙ ΝΑ..ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Ταύροι δεν χάνουν την ψυχραιμία τους εύκολα, στην πραγματικότητα μπορείτε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας διπλα τους χωρις καμία αναφλεξη…,αλλά δεν θα πρέπει κι σεις να ..προκαλειτε την τυχη σας … Μια ‘’παραλογη’’ η’ επιθετικη συπεριφορα εκ μερους σας ..μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Μην τους πιέζετε, και αν το κάνετε τοτε ας είστε προετοιμασμένοι για ένα βίαιο ξεσπασμα… Οι Ταύροι είναι ικανοι για κατι τετοιο αν κι μια τετοια συμπεριφορα είναι κατι σπανιο κι θα πρέπει να υπαρχουν πολύ πιεστικες συνθήκες για να δρασουν ετσι… Μπορουν επίσης να γινουν πολύ κτητικοι κι να σας πνιγουν με τις ζηλιες τους…Μην τους ‘’ προκαλειτε’’ λοιπόν!!!

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι!   ΔΙΔΥΜΟΙ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα πνευματικα και ‘’ευέλικτα’’ ατομα. Εάν ο συντροφος σας είναι Διδυμος θα πρέπει να είστε σε θεση να ‘’συντονιζεστε’’ με το ευστροφο μυαλο του για να κρατήσετε το ενδιαφέρον στη σχέση. Θέλουν να διεγειρονται νοητικα ..έτσι εσεις πρέπει να είστε αριστος στην επικοινωνια.. .Εαν εχετε υψηλη αίσθηση του χιούμορ τοτε εχετε κερδισει την καρδιά τους.Μιληστε τους ασταματητα, και αν ειστε καλοι σε αυτό, θα περνατε ωρες μαζί τους κανοντας τους να αισθανονται ότι περασαν λιγα μολις ..λεπτα!!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Δίδυμοι αρεσκονται στο να κανουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε αν είστε ο τύπος που ψάχνει για σταθερότητα μπορεί να απογοητευτείτε… Μην καταπιεσετε την αεικινητη φύση τους , γιατι είναι ανήσυχα ατομα και χρειάζεται να αλλάζουν την ζωή τους συνεχώς. Θα πρέπει να προσπαθήστε να ταιριαξετε τους ρυθμούς σας με αυτούς του συνεχώς μεταβαλλόμενου Διδυμου. Παλιομοδιτικες ή συντηρητικές ιδέες δεν υπαρχουν στο ‘’συρταρι’’ τους. Προσαρμοστειτε στους απροβλεπτους-εναλλασομενους ρυθμούς μέσα στους οποιους ζουν και μην πατε ενάντια στο ρεύμα τους..

  Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Όπως το φεγγαρι έχει τις φασεις του,ετσι κι οι Καρκινοι…Εσεις το μονο που εχετε να κανετε είναι να προσαρμοστειτε με τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις των Καβουριων. Σε μια στιγμη ..εκει που τους βλεπετε να γελουν, εκει θα τους δείτε κι να μελαγχολουν.. . Αρα λοιπόν θα χρειαστεί να ρυθμισετε την συμπεριφορα σας συμφωνα με τον ‘’θλιμμενους’’ και ευαίσθητους Καρκίνους. Η διάθεση τους είναι σαν τα κυματα στον ωκεανό, πάντα σε…εναλλαγη.Οι καρκίνοι αγαπούν το φαγητο, έτσι εάν ξέρετε να μαγειρεύετε καλα εχετε πολλα.. συν.Aν.. δε , το κανετε με ρομαντισμο κι τρυφεροτητα τότε εχετε ΕΧΤRA BONUS!!!Οτι ποιητικο κι ευαισθητο ‘’ξεκλειδωνει’’ τον δρόμο προς στην καρδιά τους…

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητα άτομα και μπορεί εύκολα καποιος να τους βλάψει. Γιαυτο μην παιζετε με τα συναισθήματά τους. Είναι σαν τα κυματα.. που μπορουν να σας παρασύρουν. Αναπτυσουν συναισθηματικούς δεσμούς ακόμη κι με άψυχα πράγματα, γι ‘αυτό μην τους ζητήσετε να ξεφορτωθουν παλιες αντικες ή παιδικα ενθυμια . Τέτοια πράγματα έχουν ιδιαίτερη σημασία γι ‘αυτούς. Θα πρέπει να καταλαβετε ότι τα καβούρια έχουν μια ευαισθητη καρδιά και είναι ευάλωτοι. Μην ‘’υπερβαινετε’’ τις παγιωμενες θεσεις τους ..τις αντιληψεις τους..Μονο συγχιση θα τους προκαλεσετε..

 

ΛΕΩΝ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Αν ο εκλεκτος/τη σας είναι Λεων δειξτε του/της τον απαιτουμενο ..σεβασμο.. και μην αγνοεισετε την …μεγαλοπρεπεια του/της..Δεχτείτε τις συμβουλες του Λέοντα, το λιοντάρι, όπως κι να το κανουμε είναι ο Βασιλιας! Είναι το ζώδιο των πρωταγωνιστων.. είναι οι ντιβες του ζωδιακου, οπότε αν ο σύντροφός σας δεινει μια από τις γνωστες ..χολυγουντιανες ..παραστασεις εσεις απλα….να το απολαύσετε!! Πέφτουν εύκολα θυματα κολακείας και θέλουν ΠΑΝΤΑ να είναι το κέντρο της προσοχης (ανεξαρτητα αν ‘’παιζουν’’ δραμα η’ κωμωδια….)

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Προσοχή… Ποτέ μην βλαψετε το ΕΓΩ του Λέοντα.!! Η Υπερηφανεια ,το Εγώ και η Ματαιοδοξία είναι στοιχεια που τα Λιονταρια έχουν πάντα στην… ‘’τσεπη’’ τους. Μην ενοχλησετε ΠΟΤΕ αυτά τα τρια χαρακτηριστικα τους γιατι αν το κανετε ,είναι πολύ δυσκολο να χειριστειτε έναν ..θιγμενο Λεοντα. Ο Λέων είναι ηλιακο ζώδιο κι δεν αντεχει την μιζερια κι την κατάθλιψη. Όταν είστε μαζί του/της ακόμα κι αν είστε στεναχωρημενοι μέσα σας, εσεις κρατήστε ένα ‘’ηλιόλουστο’’ χαμόγελο στα χείλη σας και στη συνέχεια αφήστε το Λιοντάρι να αναλάβει την ευθύνη και να αφαιρέσει όλες τις ανησυχίες από τη ζωή σας.

 

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι!   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Παρθένοι είναι πολύ μεθοδικοι και έχουν μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Ωστόσο, τις περισσοτερες φορες δεν αντιλαμβανονται τα δικα τους σφάλματα. Έτσι, εάν ο συντροφος σας είναι Παρθένος δωστε έμφαση στις.. ‘’λεπτομερειες’’ του. Δειξτε έντονο ενδιαφέρον σε ότι κάνει και θα διαπιστώσετε ότι θα φροντισει να..ξεφυγει από το ‘’στενο’’ του προγραμμα για να ασχοληθει μαζί σας ,να σας συνδραμει… Εμπιστευθειτε τις νοητικές του ικανότητες ,εκτιμηστε το μυαλο του περισσοτερο από τα φυσικα του/ης προσοντα . Οι Παρθενοι ειναι εργασιομανεις κι μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και ενα αποτυχημένο εγχείρημα σε επιτυχία.

 

ΤΙ..ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην πιέζετε έναν/μια Παρθένο για να κάνει κατι που δεν θελει.Τουλαχιστον μην το κανετε φανερα κι κυριως μπρος στα μάτια τριτων.. Οι Παρθενοι είναι ατομα συνεσταλμένα και ντροπαλα από τη φύση τους και δεν τους αρέσει να είναι στο κέντρο προσοχής .Συνηθως έχουν μυστικά που δεν θα ήθελαν να ερθουν στην επιφάνεια… Έτσι, ακόμη και αν γνωριζετε όλα τους τα.. αποκρυφα εσεις διαβεβαιωστε τους για το ποσο εχεμυθος είστε.. τηρειστε ‘’σιγην ιχθυος’’ κι μην παραδεχτειτε ΠΟΤΕ (ουτε στον ιδιο σας τον..εαυτο!) ότι γνωρίζετε κατι για την..σκοτεινη πλευρα τους… Το χειροτερο πραγμα που θα μπορουσε να τους συμβει είναι να αμαυρώσουν τη δημόσια εικόνα τους.

  Μάιος 2022: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

 

ΖΥΓΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ζυγοί χρειάζονται ειρήνη και αρμονία σε όλες τις σχέσεις τους, γιαυτο φροντιστε ώστε να το..βιωνουν..καθημερινα!!. Η Αφροδίτη, ο κυβερνητης του Ζυγου, τους δίνει την ομορφιά και ετσι γινονται..’’ευαλωτοι/τες’’ σε ανθρώπους που θα τους κανουν πολλα κομπλιμεντα για την ομορφιά τους (δεν θα σας είναι δυσκολο να τους κανετε κι μια κι…περισσοτερες φιλοφρονησεις!!). Δωστε τους αυτό που ζητουν πιο πολύ…. την ένωση και την συντροφικοτητα στην ζωήτους. Εάν ο συντροφος σας είναι Ζυγός μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μοιραστειτε όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ….

Οι Ζυγοι είναι καλες και ευγενικες ψυχες, αλλά κι πολύ διαλεκτικοι εως κι αναποφασιστοι… Ως εκ τούτου,αν θελετε να μπειτε σε ..συζητηση μαζί τους θα πρέπει ναχετε αρκετη ..υπομονη..Μισούν να ‘’χάνουν’’ και πιθανότατα κατά τη διάρκεια ενός διαλογου ,να αλλάξουν τόσο συχνα αποψη κι θεση ομως ακομα κι από αυτην την…άλλη οχθη του ποταμου,θα συνεχισουν να ..’’διαφωνουν’’!! Μην πιέζετε έναν ζυγο να παρει ΑΜΕΣΑ αποφασεις!! Θα ζυγισει κι θα ξαναζυγιζει τα υπερ κι τα κατά κάθε καταστασης ,χωρις να μπορει να καταληξει σε οποιαδήποτε απόφαση!!Η λυση μια..ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Σκορπιοι είναι ατομα με παθος κι ‘’σπιθα’’ για ζωη.Εχουν μια εντονη δυναμικη που μπορει να σας παρασυρει στον ρυθμο τους.. Συντονιστείτε με το μήκος κύματος τους και μοιραστειτετε την αρμονία και τη ‘’μουσική’’ της ζωής τους… Οι Σκορπιοι είναι πιστοί και δεν ξεχνουν ΠΟΤΕ… Αν θέλετε να απολαύσετε τη ζωή με τον Σκορπιό- εραστή-ερωμενη σας, ‘’συμμετεχετε’’ στο πάθος και την ένταση τους και θα μαγευτείτε από το πόσο όμορφη μπορεί να είναι η ζωη.. μαζί τους!!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ…

Οι Σκορπιοι είναι πολύ παθιασμένοι και έντονοι, αλλά είναι επίσης κτητικοι…Δεν θα ήθελαν πολλα από σας..Μονο το Μυαλό σας, το Σώμα και την Ψυχή σας!!!!.Μην κανετε ποτε το λαθος να τους ‘’εγειρετε’’ την ζηλια γιατι θα εισπρατετε την δυσαρέσκεια τους μια… ζωή. Μοιαζουν σαν τον δυναμιτη..θελει προσοχή πώς να τους χειριστείτε… Ποτέ δεν αφήνουν κανέναν να γνωρίζει τι συμβαίνει στο μυαλό τους μέχρι να …εκραγουν και τοτε.. κατι.. μπορει να …φανερωθει. Μην φλερτάρετε ΠΟΤΕ αλλον/η, παρουσία του Σκορπιού εραστή σας….Θα το πληρωσετε ακριβα..!!!!!!!

 

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι!   ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ..

Οι Τοξότες είναι βασικά παντα τα χαρουμενα παιδια του Ζωδιακου… Μπορείτε να απολαύσετε μαζί τους την όρεξη και τον ενθουσιασμό για τη ζωή,κυριολεκτικα σφιζουν από ενεργεια όπως κάθε γνησιος…εφηβος!!!. Και αν τυχει να μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα χόμπι, η ζωή μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση μαζί τους. Είναι ατομα ειλικρινή και απλα οπότε αν θέλετε να ακουσετε την αληθεια για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε ζητηστε την γνωμη τους!!!!. Να είστε αισιόδοξοι όπως είναι αυτοι και δείτε το ποτηρι …μισογεματο…

TI NA ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Οι Τοξότες είναι ‘’έντονα’’ ανεξάρτητοι και δεν μπορουν να ανεχθουν τον περιορισμό. Ως εκ τούτου, μην προσπαθήσετε να τους ..βαλετε φρενο . Αφηστε τους να απολαμβανουν την ελευθερία τους κι….θα επιστρέφουν πάντα σε εσάς. Μην αισθάνεστε ενοχλημένοι από την.. φλυαρια τους. Και έχει ακομα παραπανω ….. μιλάνε κι μιλανε κι μιλανε ακαταπαυστα για πράγματα που συνηθως δεν σας ενδιαφέρουν.. αλλά είναι ο τρόπος που επιλεγούν για να….. επικοινωνήσουν μαζί σας. Είναι βασικά ειλικρινεις και ευθεις (σε σημείο …αγενειας), γιαυτο μην αισθάνθειτε ποτε ‘’προσβεβλημένοι’’ από τις κουβεντες τους.

  Ποιο είναι το αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Αιγοκεροι είναι ισχυροι και αξιόπιστοι. Ως εκ τούτου, αν θέλετε καπου να…’’επενδυσετε’’ φυσικά αυτό είναι το ζώδιο. Είναι πρακτικοι και συντηρητικοι στην κοινωνικη τους…’’εκφραση’’ και αυτό που θελουν από σας είναι να…. πατε με τα νερα τους. Θέτουν ορισμένα ‘’πρότυπα ‘’-στερεοτυπα για τον εαυτό τους και προσπαθουν πάντα να διατηρούν τα εν λόγω ‘’μοντελα’’ συμπεριφορας. Η κοινωνική τους κατάσταση και η κυριως η ΕΙΚΟΝΑ τους είναι πολύ σημαντικη για αυτούς

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην περιμένετε ένα Αιγόκερω να ανοίξει την καρδιά του / της και να σας δειξει τα συναισθηματα του. Είναι πολύ μυστικοπαθεις και επιφυλαχτικοι ανθρωποι . Είναι πολύ λεπτομερειομανεις σε όλες τις υποθέσεις τους και απεχθανονται κάθε είδους προχειρότητα. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο είναι πολύ σφιχτοι εως κι τσιγγουνηδες..στα οικονομικά τους. Μην περιμένετε πλούσια δώρα από αυτούς και αν το κάνουν (να σας δώσουν κάποιο δώρο.. πραγμα..σπάνιο) το δωρο αυτό θα έχει κάποια πρακτική χρήση..

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι υδροχόοι είναι φιλικοι και συναρπαστικοι ανθρωποι. Έχουν βαθια γνώση σχετικά με διάφορα θέματα και μπορείτε να συνομιλείτε μαζί τους για ώρες χωρίς να βαρεθειτε. Είναι σε θέση να δώσουν πολλή αγάπη κι εχουν μια πολύ ευρεία θεώρηση της ζωής.. Με τις αποψεις, τις συζητησεις τους θα σας κανουν να χαλαρώνετε. Θα ακουν παντα θετικα τις ιδέες και δράσεις σας για ανθρωπιστικούς λογους. Για να κρατήσετε έναν Υδροχόο εθα πρέπει να διαθέτετε κατι το μυστηριώδες και το ποιοτικο. Μόλις σας επιλεξει κι ‘’δεθει’’ πανω σας θα είναι πιστός…σχεδον παντα!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ..

Μην περιμένετε μια κανονική, απλή και προβλέψιμη ζωή με εναν σύντροφο Υδροχόο.Οι Υδροχόοι είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Μπορούν να πάνε σε οποιαδήποτε.. κατεύθυνση χωρίς να δίνουν καμία ..’’προειδοποίηση’’. Είναι βασικά πολύ ανήσυχοι και βαριούνται εύκολα. Αν και είναι πολύ φιλικοι, μην περιμένετε να αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους για να σας . Μπορούν να φαινονται ξεκομμενοι και απρόσωποι, πραγμα το οποίο μπορεί να φαίνεται ‘’παράξενο’’ σε σας αλλα κι στους άλλους.

 

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι!   ΙΧΘΕΙΣ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

Οι Ιχθεις είναι ευαίσθητοι και γοητευτικοι . Αν ψάχνετε για κάποιον που θα κατανόησει και θα καταλάβει τα συναισθήματά σας, τότε έχετε συναντήσει το σωστό πρόσωπο. Θα πρέπει όμως κι σεις με την σειρα σας να εκτιμήσετε τα συναισθήματά τους το ιδιο , γιατι όταν βρεθειτε στην ώρα της ανάγκης είναι σίγουρο ότι αυτοι θα τρεξουν για σας.Οι Ιχθείς έχουν μια εξαιρετικά αναπτυγμένη έκτη αίσθηση και έχουν μεγάλη διαισθητική δυναμη.Τα προαισθήματα τους είναι συνήθως σωστα , αλλά ευκολα εξαντλουν την σωματική και ψυχική τους ενέργεια. Γεννιούνται ονειροπόλοι και μπορείτε να χτίσετε τα παλάτια των ονείρων σας μαζί τους..

 

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Οι Ιχθείς είναι ονειροπόλοι και δεν πρέπει να περιμένουμε να έχουν γηινες…φιλοδοξιες… Δεν είναι υλιστές στη φύση τους. Δεν είναι ότι τους αρέσει να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, αλλά δεν έχουν διακαή πόθο να συσσωρεύουν πλούτο. Είναι ατομα πολύ ευαίσθητα και θα πρέπει να ειστε πάντα προσεκτικοί σχετικά με τα συναισθήματά τους. Τα ψάρια είναι ικανά να πνίγονται στα δάκρυα τους… (το..ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ..δεν ισχυει για τους Ιχθεις..)

 

destora.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *