Τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν!

Τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν

Ποιά είναι τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν!

 

«Θα σου πω ένα μυστικό, αλλά υπόσχομαι ότι δεν θα το πεις σε κανέναν».

Ακόμα κι αν ορκίζεται, σου υπόσχεται και σου διαβεβαιώνει ότι δεν θα βγει ούτε λέξη από το στόμα του, αν ανήκει σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια τοτε την έχεις βάψει.

Μόλις σας αφήσει, θα διαδώσει τη λέξη. Το να κρατάς ένα μυστικό δεν είναι εύκολο, αλλά τα ακόλουθα πέντε ζώδια θεωρείται ότι είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες

 

Τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν!

Τοξότης

Όταν διαδίδει ένα μυστικό, δεν το κάνει από κακία, αλλά επειδή ο Τοξότης μιλά στο μυαλό του.

Κριός

Εάν ο Κριός μπορεί να κρατήσει το ποτό υπό έλεγχο, μπορεί να κρατήσει το μυστικό σας, αλλά την πρώτη φορά που δεν ελέγχει τις ενέργειές του, πιθανότατα θα βγάλει όλα τα άπλυτα. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου ο καθένας είναι μεθυσμένος, ο Κριός γλιστράει πρώτα τη γλώσσα του και αρχίζει να μιλάει περισσότερο από ό, τι έπρεπε.

 

Καρκίνος

Μπορεί να φαίνονται ήρεμοι, σαν να φοβόντε μια μύγα να τους βλάψει. Αλλά τα οι καρκινοι κουτσομπολεύουν. Εάν ένας καρκινος κουτσομπολεύει μαζί σας, είναι βέβαιο ότι κουτσομπολεύει και για σένα. Είναι καλοί ακροατές, αλλά μόλις σας αφήσουν, η επόμενη συνομιλία που θα έχουν με άλλους θα είναι τα προβλήματά σας.

 

Δίδυμοι

Είναι σημάδια επικοινωνίας, οπότε δεν τους κατηγορούμε, αλλά εσείς που πηγαίνετε και λέτε ένα μυστικό στους Δίδυμους. Δεν το κάνουν από κακία, αλλά μιλούν τόσο πολύ που δεν φιλτράρουν τις πληροφορίες που δίνουν.

  Τα 3 ζώδια που διαισθάνονται τα άσχημα νέα πριν συμβούν

 

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, αλλά όταν της δοθεί η ευκαιρία δεν χάνει την τελευταία, και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των άλλων, δίνοντάς τους πολλές πληροφορίες.

 

fantasmataki.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *