4 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας Καρκίνος

πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας Καρκίνος

Ποιά είναι τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας Καρκίνος

 

ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ τα κάνει!

Πολλά πράγματα μπορεί να κάνει ο Καρκίνος, αλλά είναι 4 πραγματάκια που του κάθονται στο λαιμό και δεν γουστάρει, ή δεν μπορεί να τα κάνει!

1. Δεν μπορεί να κάτσει ήσυχος και να ΜΗΝ κάνει εκείνο που του έχει καρφωθεί στο κεφάλι ότι θέλει να κάνει! Helloooooooooooooooooooo? Είναι παρορμητικό ζώδιο –σε περίπτωση που σου ξέφυγε η λεπτομέρεια!- και δεν μπορεί να κρατηθεί! Επομένως μην έχεις μεγάλες ελπίδες ότι ο Καρκίνος θα κάνει εκείνο που πρέπει… (όχι αναγκαστικά!).

2. Δεν μπορεί να το βουλώσει όταν νιώθει τα συναισθήματα του να τον/την πνίγουν. Είτε επειδή κάτι αρνητικό του/της συμβαίνει, είτε όταν βλέπει ή ακούει να γίνεται κάτι με το οποίο διαφωνεί έντονα. Κι εκεί ξεκινάει το πανηγύρι: όχι απλά δεν θα το κάνει γαργάρα (αφού έφτασε στο σημείο να εκραγεί από τα συναισθήματα), αλλά θα τα κάνει κι όλα άνω κάτω!

3. Δεν μπορεί να κάτσει στα αυγά του και να κοιτάει το ταβάνι. Απλά δεν μπορεί. Οκ, κι άντε να το κάνει για λίγο για να φορτώσει μπαταρία, αλλά το ζώδιο αυτό -αν κι αντίποδας του Αιγόκερω-, μοιράζεται κάτι κοινό μαζί του: λατρεύει να είναι διαρκώς απασχολημένος κι είναι μακράν το πιο παραγωγικό ζώδιο του Νερού!

4. Δεν ανέχεται με τίποτα τους ανθρώπους που δεν σου λένε με την μια τι στο καλό θέλουν και δεν δείχνουν τις προθέσεις τους. Ο Καρκίνος ΔΕΝ μπορεί να κάνει υπομονή ή να μείνει κόσμιος και γλυκός κοντά σε ανθρώπους που δεν είναι καθαροί, δεν είναι σαφείς, δεν σου λένε φάτσα φόρα τι θέλουν. Εάν δε, καταλάβει ότι έχεις κρυμμένη ατζέντα… άστα να πάνε: απομακρύνεται και κόβει ρόδα μυρωμένα και μην τον ξαναείδατε! Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

  Messenger ή SMS: Έτσι απαντούν τα ζώδια στα γραπτά μηνύματα

 

astrology.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση