Η vegan πρόκληση για απώλεια 5 κιλών μέσα σε μια βδομάδα!

Η vegan πρόκληση για απώλεια 5 κιλών

Τόλμησέ το!- Η vegan πρόκληση για απώλεια 5 κιλών μέσα σε μια βδομάδα!

 

Detox και γρήγορο αδυνάτισμα; Ναι, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Η vegan πρόκληση σε καλεί να γίνεις χορτοφάγος για μια εβδομάδα, να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να δεις τα κιλά να εξαφανίζονται, έτσι απλά!

Νομίζεις πως θα πεινάσεις; Για την ακρίβεια θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο! Σπάνια να δεις έναν vegan να πεινάει κι αυτό γιατί το καθημερινό του μενού περιλαμβάνει πολλά mini-σνακ όλων των ειδών, ενώ ακριβώς επειδή η συγκεκριμένη διατροφή βασίζεται σε φυσικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά και τεχνικά γλυκαντικά, θα καταφέρεις να χωρέσεις στα αγαπημένα σου skinny jeans μέσα σε χρόνο ντε-τε!

 

Τα μυστικά για να πετύχεις το στόχο σου:

1. Να είσαι συνεπής: Για έναν μη χορτοφάγο το να μην τρώει τις συνηθισμένες τροφικές ομάδες, όπως κρέατα και γαλακτοκομικά στην αρχή φαντάζει περίεργο, όμως αν δεσμευτείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα, θα δεις που στο τέλος της εβδομάδας η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο τρόπο!

 

2. Φτιάξε πρόγραμμα: Για να σιγουρευτείς πως δεν θα σου λείψει τίποτα και πως η δίαιτά σου θα είναι ενδιαφέρουσα…. γευστικά, φτιάξε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Δοκίμασε κλασσικές αλλά και πιο  ιδιαίτερες συνταγές της fusion vegan κουζίνας και διασκέδασέ το. Δε χρειάζεται προφανώς να τη βγάζεις όλη μέρα με σαλάτα!

 

3. Προετοιμάσου κατάλληλα: Φτιάχνοντας μερικά πιάτα από την αρχή και τεμαχίζοντας κάποια υλικά θα σου «λύσει» κυριολεκτικά τα χέρια άπειρες φορές που δεν θα έχεις το χρόνο για μαγείρεμα. Έτσι δεν θα μπεις στον πειρασμό να τσιμπήσεις κάτι απ’ έξω.

  Οι δέκα πιο εθιστικές τροφές

 

4. Μιας και είπαμε έξω…: Αν νιώσεις την ανάγκη για street food λιχουδιές, υπάρχουν πολλές vegan επιλογές εκεί έξω. Από τα  φαλαφελάδικα μέχρι καντίνες με street vegan food και από το αγαπημένο σου εστιατόριο, μέχρι εκείνο το καινούργιο που άνοιξε και θες να επισκεφτείς, μη νομίζεις πως θα απαγορεύσεις στον εαυτό σου τις εξόδους για να αποφύγεις τους πειρασμούς, ειδικά τώρα που όλο και περισσότερα μαγαζάκια βάζουν στο μενού vegan λαχταριστές προτάσεις που αξίζουν κάθε μπουκιά!

 

Τόλμησέ το!- Η vegan πρόκληση για απώλεια 5 κιλών μέσα σε μια βδομάδα!

5. Μην το δεις σαν αγγαρεία: Αν γκρινιάζεις και θλίβεσαι για την όλη διαδικασία, το πιθανότερο είναι να τα έχεις παρατήσει μέχρι την τρίτη μέρα.

Αντίθετα, αν το δεις σαν μια ευκαιρία για κάτι διαφορετικό, ένα δώρο αποτοξίνωσης στον οργανισμό σου από όλα εκείνα τα συστατικά που επιβαρύνουν και τη λειτουργία του αλλά και την υγεία σου καθημερινά και φυσικά σαν ένα από τους καλύτερους τρόπους να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να κάψεις περιττό λίπος και κιλά, τότε θα διασκεδάσεις με την όλη διαδικασία και θα το ευχαριστηθείς.

 

6. Μοιράσου την επιτυχία σου: Μην ντρέπεσαι να μοιραστείς με τα κοντινά σου άτομα την προσπάθεια και την επιτυχία σου. Εκτός του ότι μπορεί να εμπνεύσει και τους ίδιους να το δοκιμάσουν, θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου και την προσπάθεια που έκανες.

 

joytv.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *