Θέλεις σώμα σαν των αστέρων του Hollywood; Αυτή είναι η σωστή δίαιτα

Θέλεις σώμα σαν των αστέρων του Hollywood; Αυτή είναι η σωστή δίαιτα

 

Θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα

Βλέπεις τα σώματα των αστέρων του Hollywood και θέλεις να αποκτήσετε ένα παρόμοιο; Σου παρουσιάζουμε την κατάλληλη δίαιτα, η οποία θα σε κάνει πολύ σύντομα να δεις εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο λόγος γίνεται για την αλκαλική δίαιτα, η οποία τηρείται πιστά εδώ και αρκετά χρόνια από πολλούς αστέρες του Hollywood, ανάμεσά τους ο Jared Leto, η Jennifer Aniston, η Kirsten Dunst και η Kate Hudson.

Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα πλάνο διατροφής, που έχει ως στόχο να βελτιώσει το pH του σώματος. Η βασική ιδέα είναι πως όταν καταναλώνουμε συνεχώς τροφές όπως κρέας, ζάχαρη, ψάρια και πουλερικά, το pH στον οργανισμό μας αλλάζει, γίνεται πιο όξινο, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται διάφορες ασθένειες. Η αλκαλική δίαιτα από την άλλη, σε ωθεί στην κατανάλωση τροφών που αυξάνουν το pH σου και βελτιώνουν την υγεία σου.

 

αλκαλική δίαιτα

Θέλεις σώμα σαν των αστέρων του Hollywood; Αυτή είναι η σωστή δίαιτα

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Το ανθρώπινο αίμα είναι ελαφρώς αλκαλικό, πράγμα που σημαίνει ότι έχει pH περίπου από 7.35 έως 7.45. Όμως, τα τρόφιμα που καταναλώνουμε, χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες ανάλογα με το pH τους.

Όξινα (

Ουδέτερα (7): φυσικά λίπη όπως ελαιόλαδο και βούτυρο, άμυλο, φυσικά σάκχαρα.

Αλκαλικά (>7): φρούτα, φυσικοί χυμοί φρούτων, καρποί, όσπρια, λαχανικά.

Κατά γενικό κανόνα, εάν θέλεις να ξεκινήσεις την αλκαλική διατροφή, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως το 80% των τροφών που καταναλώνεις θα πρέπει να ανήκει στην κατηγορία των αλκαλικών και το 20% στα όξινα.

  Αλκαλική δίαιτα: Χάστε έως 8 κιλά με τη νέα δίαιτα express των διασήμων

Επίσης, υπάρχει κάτι που μπερδεύει πολλούς. Οι τροφές αφήνουν μετά την κατανάλωσή τους ένα κατάλοιπο, μια «στάχτη». Το pH αυτής της «στάχτης» που αφήνει, είναι που έχει σημασία και κατηγοριοποιεί την τροφή κι όχι το pH της πριν καταναλωθεί. Για παράδειγμα, το λεμόνι αν και στη γεύση είναι πολύ όξινο, το κατάλοιπο που αφήνει είναι αλκαλικό και το εντάσσει στην τρίτη κατηγορία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει επιστημονική ένδειξη, η οποία να διασφαλίζει πως η αλκαλική διατροφή είναι αποτελεσματική κατά συγκεκριμένων ασθενειών, ωστόσο βάζοντας στον οργανισμό σου περισσότερες τροφές που ανήκουν στην κατηγορία των «αλκαλικών», σίγουρα δεν κάνεις κάτι κακό. Αντιθέτως, τον βοηθάς.

 

athensmagazine.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αρέσει σε %d bloggers: