Οι 9 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος που έχουν αποτέλεσμα!

Οι 9 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος που έχουν αποτέλεσμα

Οι 9 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος που έχουν αποτέλεσμα

 

1. Η σημασία του σωστού πρωινού

Η βρώμη σε κρατά χορτάτη για περισσότερη ώρα και σου δίνει επιπλέον ενέργεια, σε αντίθεση με τα έτοιμα δημητριακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, όπως υποστηρίζει μία μελέτη. Φρόντισε λοιπόν να τρως καθημερινά ένα θρεπτικό πρωινό!

2. Η κατάλληλη ώρα για ψώνια

Κάνε τα ψώνια της ημέρας όταν δεν πεινάς, αφού σύμφωνα με έρευνες τείνεις να επιλέγεις πιο παχυντικά τρόφιμα όταν έχεις το νου σου στο φαγητό.

3. Το περιτύλιγμα μετράει

Μην τρως πρόχειρο φαγητό κατευθείαν από την συσκευασία του, αφού τότε είναι που θα φας περισσότερο χωρίς να το καταλάβεις. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να δει πόσο είναι πραγματικά αυτό που τρώει.

4. Ένα φρούτο για την όρεξη

Ετοιμάζεσαι να κάνεις επιδρομή στον μπουφέ; Πριν βάλεις οτιδήποτε στο πιάτο σου, φάε ένα φρούτο. Πιθανότατα να σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα πιο υγιεινό πιάτο, σύμφωνα με μια έρευνα.

5. Κοιμήσου καλά

Γνωρίζεις ήδη ότι οι ώρες κοιμάσαι παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος, αλλά μια έρευνα τονίζει ότι είναι εξίσου σημαντική και η ποιότητα του ύπνου.

 

Οι 9 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος που έχουν αποτέλεσμα

6. Επέλεξε τα γλυκά με σοφία

Θέλεις να τρως λιγότερες καραμέλες; Πιθανότατα να φας λιγότερες όταν είναι σε ατομική συσκευασία ή σερβίρονται με λαβίδες.

7. Βρες παρέα

Αντί να προσπαθείς μόνη σου να χάσεις κιλά, σκέψου το ενδεχόμενο να ενταχθείς σε μια ομάδα υποστήριξης ή να δημιουργήσεις εσύ μία με φίλες και γνωστές που έχουν τον ίδιο στόχο.

  Διατροφικες αρχές για να ξαναπάρει μπρος η απώλεια βάρους

8. Ρύθμισε το ξυπνητήρι

Ρύθμισε το ξυπνητήρι την ίδια ώρα καθημερινά για να ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που ξυπνούν διαφορετικές ώρες κάθε φορά, έχουν περισσότερο σωματικό λίπος.

9. Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Το να βλέπεις εικόνες από τρόφιμα που έχουν λίγες θερμίδες, θα σε βοηθήσει να τρως λιγότερο, σύμφωνα με μία μελέτη.

 

olagiatingunaika.gr

Αφήστε μια απάντηση