Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι για τις αναποδιές.. Ποια ατυχία δεν αντέχουν με τίποτα;

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι για τις αναποδιές.. Ποια ατυχία δεν αντέχουν με τίποτα;

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι για τις αναποδιές.. Ποια ατυχία δεν αντέχουν με τίποτα

 

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά την πιο ακατάλληλη στιγμή

Ο νόμος του Μέρφι για τo αν κάτι μπορεί να πάει στραβά,  λέει ότι θα  πάει…την πιο ακατάλληλη στιγμή…

…κι αν ήταν δικό σου φταίξιμο, όλοι θα το μάθουν…κι αν υπάρχει πιθανότητα αρκετά πράγματα να πάνε στραβά, θα πάνε αυτά που θα προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ζημιά……και το χειρότερο θα συμβεί πρώτο.

Φυσικά οι αναποδιές συμβαίνουν σε όλους με μικρότερη ή μεγαλύτερη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες. Αλλά μερικές αναποδιές φαίνονται ακόμα πιο ενοχλητικές σε ορισμένα ζώδια.

Μαζέψαμε λοιπόν διάφορες εκδοχές του νόμου του Μέρφι σε 12 καθημερινά ζητήματα και τους τις μοιράσαμε. Ασφαλώς αυτό δεν σημαίνει πως όλα δεν μπορούν να συμβούν στον καθένα μας και να μας τη σπάσουν εξίσου! Μπορείς λοιπόν άνετα να διαβάσεις και τα υπόλοιπα ζώδια, αφού κάτι βγαλμένο μέσα και από τη δική σου ζωή θα το βρεις.

 

Ο νόμος του Μέρφι και τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι νόμοι της ζούγκλας της ασφάλτου: Σε μια άσχημη μέρα, ακόμα και η πιο σύντομη και αθώα διαδρομή με το αυτοκίνητο θα γίνει σε φοβερό μποτιλιάρισμα, με χαλασμένα φανάρια, κάτω από αφόρητη ζέστη ή καταρρακτώδη βροχή, με ένα-δυο πιτσιρίκια να ουρλιάζουν στο πίσω κάθισμα και τον δείκτη της βενζίνης στο μηδέν. Και πάντα η διπλανή λωρίδα από αυτήν που βρίσκεσαι θα κινείται πιο γρήγορα. Και θα μπλοκάρει μόλις μετακινηθείς σε αυτήν.

Φαντάσου τώρα εσύ τον νευρικό, βιαστικό και αεικίνητο Κριό, ακινητοποιημένο στο αυτοκίνητο, με όλα αυτά τα όμορφα να συμβαίνουν γύρω του. Είναι το είδος της εμπειρίας που του ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι σε βαθμό… εγκεφαλικού. Και δεν θέλεις να είσαι εκεί κοντά, πίστεψέ με

 

 ΤΑΥΡΟΣ

Οι νόμοι της ματαιωμένης απόλαυσης: Μόλις φτιάξεις ένα ζεστό καφέ και ανάψεις τσιγάρο, το αφεντικό σου ή κάποιος άλλος θα σου ζητήσει να κάνεις κάτι που, μέχρι να το τελειώσεις, ο καφές θα έχει κρυώσει και το τσιγάρο θα έχει καεί στο τασάκι. Αν πάλι περιμένεις το λεωφορείο, θα έρθει μόλις αποφασίσεις να ανάψεις τσιγάρο, πριν προλάβεις να τραβήξεις μια ρουφηξιά. Αυτό ισχύει με τις κάθε είδους αναμονές.

Καπνιστής ή μη, ο Ταύρος θέλει να απολαμβάνει ορισμένα πράγματα με την ησυχία του, όπως και όποτε το έχει κανονίσει. Όταν του το ανατρέπουν, δεν μπορεί να το χαρεί. Επιπλέον, του τη σπάει το δίλημμα να πιει τον καφέ κρύο ή να φτιάξει άλλον, καθώς και η σπατάλη στα τσιγάρα, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι   ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νόμοι των σφαλμάτων επικοινωνίας: Αν ένα σημαντικό μήνυμα υπάρχει πιθανότητα να μη φτάσει στον παραλήπτη του, δεν θα φτάσει. Αν δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, και πάλι δεν θα φτάσει. Αν ένα μήνυμα φτάσει όπως πρέπει εκεί που πρέπει, μάλλον θα παρερμηνευτεί. Αν παρερμηνευτεί, αυτό θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Άσε που, αν έχεις καλέσει λάθος νούμερο στο τηλέφωνο, ποτέ η γραμμή δεν είναι απασχολημένη.

  Αυτά τα ζώδια μπορούν να «δουν» τι σκέφτεσαι και νιώθεις!

Για τον Δίδυμο, που ζει για να επικοινωνεί με όλους τους δυνατούς τρόπους, γραπτούς και προφορικούς, η ασυνεννοησία είναι μεγάλο σπάσιμο. Τόσο που, ακόμα κι αν δεν είναι μεταφυσικός τύπος, εύχεται να είχαμε όλοι το χάρισμα της τηλεπάθειας, για να φτάνουν τα μηνύματα με ταχύτητα και πιστότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι νόμοι του ανεκπλήρωτου έρωτα: Όλοι οι καλοί/καλές είναι πιασμένοι/ες. Αν κάποιος είναι ελεύθερος, κάποιο κουσούρι θα έχει. Όσο πιο ερωτεύσιμος είναι, τόσο πιο μακριά σου θα βρίσκεται. Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, απλώς δεν είναι αληθινό. Είναι πρακτικά αδύνατον να βρεις κάποιον που να συνδυάζει και μυαλό και εμφάνιση και διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα κάποιου εξαρτάται από τη χρονική συγκυρία: μόλις αποφασίσεις ότι σε ενδιαφέρει, θα έχει βρει άλλο ταίρι.

Τι βάσανο κι αυτό, να έχεις επικεντρώσει όλη σου την ύπαρξη στο να βρεις τον αληθινό έρωτα και η ζωή να μην μπορεί να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών σου! Για τον συναισθηματικό και επιρρεπή στην αποκαρδίωση Καρκίνο, οι ερωτικές γκαντεμιές είναι από τις μεγαλύτερες συμφορές.

 

ΛΕΩΝ

Οι νόμοι της κακής εντύπωσης: Αν βρίσκεσαι με μια συντροφιά με την οποία δεν θέλεις να σε δουν, θα συναντήσεις έναν ή περισσότερους γνωστούς σου. Ο αριθμός αυτών των γνωστών θα είναι ευθέως ανάλογος της επιθυμίας σου να μη μαθευτεί με ποιον ήσουν. Αν είσαι στο σπίτι με άθλια εμφάνιση μην περιμένοντας κανένα, θα σου χτυπήσουν το κουδούνι ο διαχειριστής, το καινούργιο ταίρι σου που σου κάνει επίσκεψη-έκπληξη και το μανούλι του κάτω διαμερίσματος.

Ο Λέων έχει μάστερ στο να κερδίζει τον θαυμασμό. Το να εκτίθεται για την εμφάνιση ή τις παρέες του είναι ένα πολύ ατυχές συμβάν. Πρέπει όλοι να πιστεύουν ότι κάνει μόνο πρωτοκλασάτες συναναστροφές και μοιάζει με σταρ του Χόλυγουντ κάθε δευτερόλεπτο του 24ώρου, και μάλιστα χωρίς photoshop.

 

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι νόμοι διατήρησης της βρομιάς: Για να καθαριστεί κάτι, πρέπει να λερωθεί κάτι άλλο. Ωστόσο, μπορεί όλα να λερωθούν χωρίς τίποτα να καθαριστεί. Μια βουτυρωμένη φέτα ψωμί θα πέσει κάτω με την πλευρά που έχει το βούτυρο και οι πιθανότητες αυξάνονται ανάλογα με το πόσο ακριβό είναι το χαλί. Αν πάλι βάφεις και η εφημερίδα που στρώνεις κάτω έχει μια μικρή τρύπα, η μπογιά θα στάξει πάνω στην τρύπα και θα το πάρεις είδηση όταν θα έχει πια στεγνώσει.

  Γυναίκα Παρθένος: Με ποια ζώδια ταιριάζει και πώς να την κατακτήσεις

Η μάχη του Παρθένου με τη βρομιά και την ακαταστασία γίνεται με την ίδια παθιασμένη γενναιότητα, που εκδήλωναν οι ιππότες όταν αντιμετώπιζαν τους δράκους. Αλλά όταν είναι εναντίον του και η τύχη, αυτό τον κάνει να αισθάνεται απέραντα αδικημένος. Έλεος πια!

 

ΖΥΓΟΣ

Οι νόμοι της καταναλωτικής ατυχίας: Αν περιορίσεις τα έξοδά σου ή φορτώσεις την κάρτα σου για να αγοράσεις κάτι ακριβό, που πεθαίνεις να το αποκτήσεις, μετά από ένα μήνα θα βγει σε προσφορά στη μισή τιμή. Αν δεν το αγοράσεις περιμένοντας να πέσει η τιμή του, ή θα ακριβύνει ή θα εξαντληθεί. Τη μέρα που θα πρωτοφορέσεις το ολοκαίνουργιο σικάτο σακάκι/φόρεμα/παπούτσι σου κάποιος θα σε πιτσιλίσει / λεκιάσει / πατήσει, ώστε με κάποιο τρόπο να σου το κάνει ένα χάλι.

Ο Ζυγός αγαπά τόσο πολύ τα ωραία πράγματα που, αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσει, μπορεί να πεινάσει, να στηθεί σε ουρές, να πάει περπατώντας στην άλλη άκρη της πόλης για να βρει καλές τιμές. Και όταν την πατάει, πολύ του κακοφαίνεται…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι νόμοι των άλυτων προβλημάτων: Όταν πας να λύσεις ένα πρόβλημα, πάντα βοηθά το να ξέρεις τη λύση. Με την προϋπόθεση και να ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Τα πάντα παίρνουν περισσότερο χρόνο για να γίνουν απ’ όσο νόμιζες. Επίσης παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ όσο χρειάζεται. Αν όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, μάλλον έχεις παραβλέψει κάτι. Και αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό του και, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα. Αν παρ’ όλες τις προσπάθειές του η κατάσταση δεν δείχνει να οδεύει προς κάποια λύση, αν τα πράγματα μένουν στάσιμα, αν προκύπτουν απρόβλεπτες επιπλοκές, πώς να μη σπαστεί;

 

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι  ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι νόμοι των δύσκολων ταξιδιών: Η έξοδος επιβίβασης στο αεροπλάνο ή το σημείο στο λιμάνι όπου έχει προσδέσει το πλοίο θα βρίσκονται σε απόσταση που μεγαλώνει όσο μειώνεται ο χρόνος που έχεις μέχρι την αναχώρηση και όσο βαρύτερα είναι τα μπαγκάζια σου. Οι πιθανότητες να βρέχει διαρκώς είναι αντιστρόφως ανάλογες των ημερών που θα διαρκέσει η εκδρομή σου. Και αν ρωτήσεις πώς θα πας κάπου και σου πουν, «Είναι απλό, αποκλείεται να χαθείς», θα χαθείς σίγουρα.

Η κακοτυχία που θα του σαμποτάρει ένα ταξίδι είναι ένα από τα πιο άδικα χτυπήματα της μοίρας για τον ταξιδιάρη Τοξότη. Ευτυχώς που ξαναβρίσκει γρήγορα το κέφι του. Αλλά όπως και να το κάνεις, γιατί να μην είναι όλα όσο ωραία θα μπορούσαν;

  Οι «μαγικές ικανότητες» των 12 ζωδίων

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νόμοι των εργασιακών δυσκολιών: Τις ελάχιστες φορές που θα αργήσεις στη δουλειά, θα πέσεις πάνω στο αφεντικό σου στην είσοδο. Όσο πιο διεξοδικά έχεις προγραμματίσει τη μέρα σου, τόσα περισσότερα απρόβλεπτα θα προκύψουν. Μόλις ξεκινήσεις να κάνεις κάτι, κάτι άλλο θα ξεφυτρώσει που πρέπει να γίνει άμεσα. Όσο πιο πολύ βιάζεσαι για εκείνη τη φωτοτυπία ή την εκτύπωση, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχει τελειώσει ή μπλοκάρει το χαρτί, ή να έχει σωθεί το μελάνι.

Τον Αιγόκερω τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως να είναι άψογος στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και να εισπράττει όλη τη δόξα και το χρήμα που απορρέουν από αυτό. Όταν εκείνος τα δίνει όλα για την καριέρα του, δεν είναι δυνατόν μια άδικη γκαντεμιά να του ανατρέπει τα σχέδια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νόμοι της ελαττωματικής τεχνολογίας: Αν διαλύσεις και συναρμολογήσεις ξανά κάτι, πάντα ένα εξάρτημα θα μείνει απ’ έξω και δεν θα βρίσκεις καμιά πιθανή θέση να το βάλεις. Αν κάτι χαλάσει και το πας στον τεχνίτη, μπροστά του θα δουλεύει τέλεια μέχρι να το πάρεις πίσω. Όσος περισσότερος χρόνος πέρασε από τότε που έκανες back-up, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να «κρασάρει» ο σκληρός σου δίσκος. Το αρχείο που άνοιγε κανονικά, θα κολλήσει ακριβώς όταν θα θες να το παρουσιάσεις σε ένα σημαντικό πρόσωπο.

Ο Υδροχόος είναι το χάι-τεκ παιδί του ζωδιακού, αλλά ακόμα κι αν έχει πιο παραδοσιακά ενδιαφέροντα, οι σχέσεις του με τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είναι συνήθως στενές. Μόνο που διαταράσσονται όταν τα πράγματα χαλάνε βλακωδώς στις χειρότερες στιγμές.

 

Τα ζώδια και ο νόμος του Μέρφι  ΙΧΘΥΕΣ

Οι νόμοι των απολεσθέντων αντικειμένων: Πάντα θα βρίσκεις κάτι που έχασες στο τελευταίο μέρος που ψάχνεις. Εναλλακτικά, μπορεί αφού ψάξεις κι αλλού, να το βρεις στο πρώτο μέρος όπου είχες ξανακοιτάξει, απλώς δεν το είδες τότε. Αν ψάχνεις παραπάνω από ένα αντικείμενα, το πιο σημαντικό θα το βρεις τελευταίο. Αν κάτι σου πέσει, θα κυλήσει στο πιο απρόσιτο μέρος. Κι αν χάσεις κάτι και δεν το βρίσκεις, θα ξαναεμφανιστεί μόλις το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο (το τελευταίο ισχύει και για… έρωτες).

Ο Ιχθύς είναι κάπως αφηρημένος και οι σχέσεις του με τον υλικό κόσμο διαπνέονται από μια αοριστία. Αυτό στην πράξη μεταφράζεται σε ένα διαρκές «μα πού έβαλα το…;». Η γκαντεμιά του Μέρφι κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναζήτηση.

 

astrologos.gr

Αφήστε μια απάντηση