Τρεις συνήθειες των “αγέραστων” γυναικών που τις κάνουν να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους

Τρεις συνήθειες των “αγέραστων” γυναικών που τις κάνουν να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους

Συνήθειες γυναικών: Οι περισσότερες γυναίκες προσέχουν ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνισή τους. Θέλουν η επιδερμίδα τους και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που τη συνθέτουν να είναι άψογα.

Παρακάτω θα βρείτε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, που ίσως να σας κάνουν να αλλάξετε ακόμη και συνήθειες. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν οι τρεις συνήθειες των γυναικών που δεν γερνούν ποτέ:

Δεν ξεχνούν το αντηλιακό τους και το φορούν καθημερινά:

Ναι, είναι το πρώτο και πιο καθοριστικό πράγμα που κάνουν όλες οι γυναίκες. Συγκεκριμένα, εκείνες που διατηρούν νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Το 78% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν πως φορούν πάντοτε αντηλιακό. Αντίθετα, το 35% δήλωσε πως αποφεύγει την ηλιοθεραπεία.

 

Συνήθειες γυναικών που δεν γερνούν – Διατηρούν πάντοτε ενυδατωμένη την επιδερμίδα τους:

Είναι προφανές ότι καλά ενυδατωμένο δέρμα βοηθά στην επιβράδυνση των συνεπειών της γήρανσης της επιδερμίδας. Φροντίζουν να κρατούν την επιδερμίδα τους υγιή και ενυδατωμένη. Το κάνουν, χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες. Επίσης, ακολουθώντας τα απλά βήματα που συμβάλλουν στην ομορφιά και τη νεανικότητα της επιδερμίδας τους.

 

Έχουν θετική στάση ζωής:

Αυτό το τελευταίο στοιχείο του τρόπου ζωής μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη της όλης έρευνας, καθώς οι παραπάνω σχέσεις μεταξύ της γήρανσης και της προστασίας από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία ή της ενυδάτωσης μπορεί να θεωρηθούν λίγο δεδομένες- αναμενόμενες.

Έτσι, περίπου το 30% τ6ων «αγέραστων γυναικών» που συμμετείχαν στην έρευνα σχολίασαν χαρακτηριστικά: «Έχω μια θετική στάση απέναντι τον εαυτό μου» και εμείς το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να τις αμφισβητήσουμε!

  13 ζευγάρια διάσημων Ελλήνων που χώρισαν μέσα στο 2020 και κανείς δεν το περίμενε

 

Τρεις συνήθειες των “αγέραστων” γυναικών που τις κάνουν να δείχνουν πολύ νεότερες από την ηλικία τους

liferight.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *