Γι’ αυτό οι άνδρες μαγειρεύουν πολύ καλύτερα από τις γυναίκες!

άνδρες μαγειρεύουν πολύ καλύτερα από τις γυναίκες

Για ποιο λόγο οι άνδρες μαγειρεύουν πολύ καλύτερα από τις γυναίκες

 

Το ταμπού της ταύτισης της κουζίνας με την γυναίκα αποτελεί πλέον παρελθόν. Οι άνδρες τα τελευταία χρόνια μαγειρεύουν καλύτερα από τις γυναίκες και επιδίδονται σε πρωτότυπες, αυτοσχέδιες συνταγές που βάζουν τα γυαλιά στις γυναίκες που μας λένε άχρηστους.

Ο γρήγορος τρόπος ζωής σε συνδυασμό με την έλλειψη μαγειρικής τεχνογνωσίας επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών στην κουζίνα και δεν το λέμε εμείς, αλλά η έρευνα που έγινε στην Αμερική για την Asia Food Recipe.

« Οι γυναίκες σήμερα βρίσκουν περισσότερες δυσκολίες από ποτέ όταν προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις ευθύνες τους ως γονιών, εργαζόμενων που παράλληλα αφοσιωθούν κάποιο χρόνο για τις δουλείες του σπιτιού.

Επιπλέον, η παραδοσιακοί ρόλοι των φύλων διαφοροποιούνται, εφόσον πλέον και οι άνδρες ασχολούνται με δουλειές που μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν απολύτως “γυναικείες”.», σύμφωνα με τη έρευνα.

 

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί από εμάς, έχουμε μπει για τα καλά στη κουζίνα και μαγειρεύουμε πολλά φαγητά και όχι μόνο μακαρόνια και αυγά.

Αυτό συμβαίνει γιατί όλο και πιο πολλοί άνδρες μένουν μόνοι τους και καλώς ή κακώς πρέπει να ξέρουμε να μαγειρεύουμε, δεν γίνεται να έρχεται η μαμά με τα τάπερ!

Μην ξεχνάμε ότι πλέον οι γυναίκες είναι εργαζόμενες και όλα τα υπόλοιπα να έχουν βάλει στην άκρη και γι΄αυτό τον λόγο από το να μείνουμε νηστικοί μάθαμε να μαγειρεύουμε και πολύ καλύτερα θα έλεγα!

Μην ξεχνάμε ότι, όταν ανακατευόμαστε με τα κατσαρόλια, έχουμε πέραση στις γυναίκες, ίσως γιατί τους βγάζουμε κάτι σέξι όπως συνηθίζουν να λένε.

  Σβαρτζενέγκερ: «Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη»

Το ότι ένας άντρας μπαίνει στην κουζίνα και φροντίζει να φτιάχνει μόνος του το φαγητό του, δείχνει ότι δεν είναι άχρηστος, ότι δεν του αρέσουν τα ετοιματζίδικα, ότι θέλει να το φτιάξει μόνος του, θέλει να προσπαθήσει, να κοπιάσει και ας του βγει το φαγητό που ετοιμάζει!

Πλέον δεν είμαστε οι τύποι που περιμένουν αραχτοί στον καναπέ να μαγειρέψεις και να τους το φέρεις έτοιμο μπροστά τους.

Όταν μπαίνουμε στην κουζίνα δείχνει ότι δεν είμαστε κομπλεξικοί και κολλημένοι , που υποστηρίζουν ότι η θέση σε αυτό τον χώρο του σπιτιού ανήκει δικαιωματικά στην γυναίκα!

 

trelogaidouri.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *